入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
自動round up真係好on9,咁不如直接唔好跳毫子
咪話冚旗囉
佢地要揀客同加錢麻
on9
有次同同事搭的士過海去灣仔,先去銅鑼灣放低我同事,開咗車先話係銅鑼灣放低晒我哋,之後唔再去灣仔,話入灣仔太塞,但我就係拎住啲重嘢唔想行先搭的士,屌你老母
竟然冇DC9 唔gur 你上面任何原因
特登揸到chok 過過山車
你話前面街口落
佢就即刻早50米急停
你應該係青衣轉機鐵 定 馬灣個D?

班的士狗真係賤過狗,唔好俾佢地見到個喼 ,老馮要俾$佢賺到盡咁
1. 塞車時隻的士狗喺度口噏噏:「早知唔撚接啦,屌」,um撚足十幾分鐘,唔撚想應佢

2. 隻的士狗話唔入我屋企樓下條細路,喺大路放低我算,我即刻屌柒佢

如果唔係要claim公司錢焗住真係唔撚會搭,搭咁多次真係完全未遇到過一個態度好嘅的士佬
如果dc9閪鳩我
我會叫佢落車我自己揸
1:試過去醫院探病,俾條DC老狗兜撚咗2倍多路

2:有次响會展做完野,都10PM—11PM,當時唔知嗰頭邊個位排過海的,又拎住一大袋野,就走去對面中環廣場的士站試吓截,有條四眼DC老狗開窗問我去邊,我話佐敦,佢即刻好撚燥火咁「DLLM」就踩油走,我慢咗反應,如果佢唔係走得咁急我一定會屌返轉頭
我都唔知佢話行屯公會長左但係UBER只會比佢行大欖短個程路線,聽完都唔明佢做乜鳩
總之結果係我行完大欖UBER重退番隧道費比我,激鳩死個DC9
上左車 講完旺角

車左一個地鐵站叫我地搭返地鐵

可能係雙黃線截車掛
有啲的士狗見到你好狼狽會突然守規矩
DC9 乜都嫌棄架啦
點知佢覺得bb有咩問題
盈翠係青衣站上蓋
大欖屯公係可以自己揀架,之後UBER咪跟MAP修正番個價錢
識玩,行完大欖要Uber 退返隧道費俾你
1. 睇住uber 望埋地圖同相係呢個點上車,可以夠膽死轉入內街行5分鐘去佢個位上車,上到車仲話我錯點

2. 冇交通燈位,行咗一半路無啦啦轉彎駛入嚟砵仲話要讓佢先,嬲起上嚟話拍片公審條撚樣DC9即刻笠水揸車走

不過都有好嘅的士司機,只係太多賤種DC9
唔過海
唔識路
九龍上車話港島車
港島上車話九龍車
成程車無點講嘢
$21.5 比22佢
佢搵緊散銀 同佢講唔洗找
落車佢掟個5豪子出嚟
「死去執啦仆街」
我即刻笑撚到傻
啲人憎的士狗唔係無原因
紅雨收多30蚊

未上車就問你去邊睇下車唔車
你call 車簡左唔哂理佢 佢偏離路線你成個trip refund 都得
條撚屌做uber taxi
明明預設線路係行西隧,貴啲但近啲快啲
佢就走去塞紅隧
為咗嗰廿幾蚊差價去到咁盡
好彩嗰程本身唔趕時間
500蚊紙無得找係你問題喎
可能原本以為你抱住隻bb狗
Dc9 心諗: ok 有得加錢
望到原來係bb 即刻閪面
去一個嗰區來講算地標,做DC9冇可能唔識的地方
個睇落60歲以上的阿伯唔識去又冇導航又唔撚識睇牌
係咁問我點去,高速公路行邊條
撚知咩 仲要根本成區的街名佢都唔撚識,講埋附近有咩更加出名的商場佢都唔撚知
叫佢是但車我去嗰區大街就落車算撚數
佢車撚咗我去唔撚知邊度的工廠區同我講話到
佢老味嗰陣凌晨兩點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞