入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
試過搭的士翻屋企,佢問我係咪行xx隧道
我話唔清楚喎我平時搭地鐵多
佢覆我話咩都唔知,翻屋企都唔識咁死得啦
葵芳一定行尖山快
上城隧仲要大斜又多巴士

不過miss尖山入口明玩嘢
如果唔係養寵物睇獸醫無得揀,我都唔想幫襯
uber taxi啦
早兩年朋友影畢業相係迪士尼的士站想搭去迪欣湖,上左車之後個dc9話唔去,趕我落車仲同話唔會有的士車我地去

咁咪轉call Uber囉, 起馬接左單就唔會趕我落車
明明繞路,仆街仲係到嘈話個個都咁行,叫綠的又比架紅的,食紙啦
同個老人家搭的士返屋企
兜咗條遠啲嘅路
咁老人都係自己口up up 講‘又會行依條路嘅’
個dc9 即刻著咗‘我都係跟地圖行架咋,你以為我兜路啊?’
咁老人當dc9 只係唔熟路,講平時係行邊條路
點知隻dc9話‘我唔想知!依啲咁嘅地方!你估我唔想快啲接第個客啊?兜路’
嬲到我即刻話前面停車
仆佢個街,程車成280幾蚊,態度惡劣,我同自己講以後唔搭的士!
呢d 真係狗黎
dc9技不如人
咁就唔好3仔入呈祥道要連cut兩條線上尖山
行翻葵涌道上呈祥道咪算
近石蔭, 基本上和宜合道轉右就上城隧, 如果係近葵芳你o岩
近石蔭
根本係
自己又要「頂爛市」(其實佢就係值咁多)又要屌鬼
死撚左佢算啦 浪費地球資源
兜路已經唔捉佢
程車70 蚊
老母俾500
條廢老夠膽死找30
我老母話9佢
佢:你俾500唔出聲,我以為你俾100
DLLM 盲L DC9 撞車死

支持政府開發一個app, 一上車就入DC9編號,落車再app 評分,DC9 分低過一個數要再考牌同上堂,再次低就釘牌
咁樣都避免到DC9 好的士判官咁車走人強奸,其他人都可追蹤到
我截停左架的士,隻DC9見到我老婆抱埋個BB係大廈行出黎,即刻向我檸頭揮手開車走
從此唔會再搭的士
呢個應該定位就打咁油麻地警署 所以定左去眾坊街
佢又唔用心睇下條路線 唔識自己調整返行廣東道過
係兜左既 不過都唔係話遠左好多
唔係受氣 不過隻的士阿伯揸揸下車訓著左 好彩果陣一條直路同冇車 及時拍醒佢 唔係比佢攬炒
中學會考去天水圍考唔識路,坐的士個私機話好近叫我行過去5 分鐘, 最後半行半跑用左15 分鐘

差少少遲到無得考
有大肚婆有車尾行李截車返屋企話交更 行左10米放低我地
屌你老母DC9
屋企有老人家要輪椅
見親十架有八架都係即時冚旗
一係扮睇唔到踩油直衝
你班仆街第日到自己老咗要輪椅,自己搵手爬入醫院啦

仲有最撚憎啲垃圾的士臭到仆街
架車啲煙味大到離哂譜
搭你幾個字車件衫同頭髮臭足大半日
岩架啦食多啲等肺can啦撚樣
落車食啦仆街
學車考車時比dc9閘攪到要重考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞