入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
風琴腳加toyota仲震過過山車
megabox去龍譽,chok足全程,我平時都唔洗找散銀,呢個阿伯我連毫子都要佢找足
我屌你老母 臨落客前你唔撚識擺個暫停載客架?
你老母臭西擺撚到明搵藉口拒載啦
死賤種的士狗
玩到尾
最後就會講

唉當我怕左你喇
唉今日當黑

根本係欺善怕惡
同好多都蝦你唔識法律
土瓜灣上車去銅鑼灣
同我講唔識去紅隧
Ching咁好心機剪埋的士判官落去
啱啱遇到件,滙合位死都要篤上嚟,正一pk dc9
痴撚線司機!
有時唔係想下下都想影鳩班dc9
但影住對答佢地會正常d
白卡女會員?
同1個住葵芳+1個大西北fd喺旺角截紅的入屯門,本身個dc9都肯去葵芳drop完第一個fd再踩屯公入去,但喺葵芳drop完後,突然間話佢開左10個鐘鐘好眼訓,唔想渣入屯公,叫我地搭另一架.....

事後諗返,其實係好事,如果佢堅係眼訓,上到屯公就攬炒
的士狗自己玩爛晒
認真uber試過幾次,的士真係唔多預左有人話我dc9,我都係有個句講個句
想賺得多錢就咪撚揸的士,去揸飛機呀嘛
屌你老母
中學雞時有次搭的士返學,要落車畀錢嗰陣摷散紙
我摷咗唔夠兩秒,隻的士狗已經屌柒我「快手啲啦,一朝早最撚驚就係車你哋班中學生」

嗰時唔知邊度嚟嘅勇氣,畀完錢就屌鳩返佢:
「催催催,趕撚住去死咩

佢:你就趕住去死

佢有佢鬧,我有我落車走人
首先,你到底熟唔熟路先?問呢個問題都要比你屌?就係香港有時有好多位都有兩三條路線可以行,有時最平嘅路線係十幾枝燈,塞到暈又係咁停。然後另一條路線就可能2-3枝燈但係可能遲一個高速出口先出,再屈返轉頭,時間上係快啲。咁都係問清楚你姐,點知你係想快定係想最平,咁都要比你屌,一陣唔係行中你心入面個路線又要比你屈兜路。

另一個情況就係有時有啲路線可能兜入內街再喺前面轉返出黎可以食少一枝燈,然後幫你行咗條捷徑之後你又唔熟路,以為個dc9兜你路,其實公里上就一樣嘅,只係呢度轉左先直行定係直行完先轉左嘅分別,唔好係咪都被害妄想症咁先好無?

無錯,你其他嘢都屌得啱,好多都係dc9錯,但係呢樣根本係誤會,我唔敢100%司機問完你之後一定唔會亂兜你,但絕大部份時間都係想問你鍾意行邊條路線,就係因為每個人都可能有心中嘅路線/搭開嘅路線,廢事有咩爭拗,如果你話是但嘅就一定係行最快嘅路線。
短加長減呀麻 心諗接單新既賺多啲好過
PUSH
閣下有讀寫障礙?係既話大家應該會體諒
睇like 人數,已經失晒理智,總之的士佬就係錯
上車拎住好多野唔小心撞到個門框
死DC9問我有冇撞爛佢道門
你試下搭uber 撞到人地道門,屌得你仲金
上車講去xxx學校

Dc9: 講埋邊區呀嘛 你唔講我點知大約係邊

我講完

Dc9: er….er…er…

我:唔識去就早講 唔好哂大家時間啦 識唔識呀?

Dc9: 你鐘意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞