入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
俾我都屌你老母啦 死肺炎狗
有次遲到趕考試,考試遲多過30分鐘唔比考,我41分Call車,個App就寫佢3分鐘到 諗住掂啦無死,點知等撚左成10分鐘都未到,打去問佢係邊佢屌返我轉頭「個App咪睇到囉,落緊客啊」,最尾佢58分先到,仲要唔識路係我樓下兜撚左個圈 最尾變左03分先出發,個App就寫要35分鐘先到到,姐係我已經遲左無得考,我就叫個DC9唔洗去兜返去我出發點照計錢,點知佢唔肯仲串返我轉頭,跟住全程我當佢狗咁屌,哂左我兩舊。
我就返Uber App到屌埋Uber要求退款,屌左3 4日先肯退
其實我暫時遇過燥燥地的經驗都只係

1. 我趕時間九龍塘去大圍(其實自己on9左,果個時間塞車,其實塔地鐵重快,不過唔係重點)。 咁去到目的地,我嚮個銀包搵緊散子比佢,個司機不斷催我快d比錢。我比完,落車,發覺找少左廿蚊。
其實呢個我覺得都唔係話真係十分差的體驗,我知自己慢手慢腳,而且找錢的確我係應該點清。

2. 就係call的士,過海,個司機手車係不斷狂chok,chok撚到我落車果下想嘔咁滯。

不過其他體驗都係okay, 講真。有一排我老婆生完不斷要搭的士
但係見其他人咁多負面體驗,而班友又咁寸的話,我覺得比人取締都冇辦法
其實零售有冇呢d條例

點解的士可以咁特別,大紙唔找錢
目的地係我無去過兼唔熟嘅地區
去到附近佢叫我帶路
我話唔熟呢頭
佢居然屌我唔識路
你以前細個係咪hurt過佢呀 好多時男仔內心好脆弱 好多野會記一世
多得你炸司機大哥 呢啲咁cheap嘅旗 冇你啲咁cheap嘅司機都唔知點算
大腳唔係會用多啲?
的士判官
1. 的士佬突然係我急停上客,我收唔切隊左佢車尾,我車頭散哂,仲要撻唔返著部車,佢部的士車尾凹咗少少都屈我五千,我唔肯俾佢就call多兩個的士佬黎凶鳩我

2. 有晚落大雨,老婆突然間作動話要生,咁啱部車拎左去整,要call的士,一黎就話要加錢,咁就話加一百啦,無所謂,就緊要有車姐,叫佢係樓下等一等我,點知落到去部車走埋
理論上可以
但佢咪就係見菲傭加個小朋友先恰鳩人
上車之前明明話係過海的士
落車個陣我話我剩係會比一程
跟住佢發爛渣 大聲夾惡
最後比埋回程佢
佢哋覺得磨油會用多啲
你有冇屌返佢?
咪鬧返佢先係乞衣囉
互鬧咗幾句
然後佢找返一蚊畀我,一路落車佢都喺度口噏噏

嗰陣時咁啱嗰一蚊有用先叫條撚樣找
成世人都未試過為一蚊嘈交
收嗲啦,屌你老母 DC9
屌你做咩屈服啊!!!
個陣考dse又係中學雞無乜搭過的士
一上車同佢講
好趕呀要去考試唔該開快啲
然後佢一句串埋黎
搭得的士有邊個唔趕㗎

我個陣真係心諗dllm
咁你係拒載
咁我想問去差館係你自己入去定同埋佢一齊入
佢唔肯入咁點算?
定係你講既"俾緊車租接唔到客佢係浪費緊成本"
係等差佬做野搞到佢開少一日工?
試過比一百蚊話無錢找
仲要串77
佢禁住我黎屌
所以其實唔係香港DC9閪
而係香港人本身就閪
你唔會suggest你覺得邊個方案最好加埋原因
和你的手足變condom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞