入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
經奧運行下路 上唔到昂船州大橋架 要行到去貨櫃碼頭個邊先上到 冇人會咁行 我諗你誤會左咁行係唔會上青沙咁過

或者你一開波行尖沙咀/佐敦道個邊上 但係塞車塞燈位塞到傻

上面個c兄冇講錯 荔橋係盈暉度轉返上3號都係正路行法

你話過左都唔出直屌葵涌道就真心on9既
無話dc9 唔仆街
只係提議你下次可以去九如坊姐
仲可以對住個海推
祝你唔好復發
學生先去 百佳
Dc9 點解會覺得 會割到兩舊
搭機場巴士拎住gip到太子截的士返屋企
話自己接到單比人拒載
屌你老母
太多了 淨係數最近嘅
1. Uber taxi九龍西出機場 個dc9成程車都同佢啲dc台frd子發牢騷話Uber帶左我出機場呀 唉聲嘆氣咁 跟著又話自己好眼瞓 打晒喊露咁 落車即刻比0星+comment危險駕駛
2. 截的士出中環碼頭 差唔多到個陣我講埋話5號碼頭落 佢話唔知邊到5號碼頭 每個碼頭同我停一次 我話唔係呢到先再行 最尾去到5號已經miss左班船
有次屋企人係街邊唔舒服
那那臨塔的士同佢睇醫生
等左十幾二十分鍾有架的士
居然拒載
我吊柒佢,佢罵番我轉頭然後一下走撚左

的士狗又無品又唔交稅
對香港無貢獻
呢班垃圾就算乞食都係應份
的士狗死撚一部份對地球係一件好事
正常應該係紅隧+香港仔隧道
佢行西隧但唔行蒲飛路,出銅鑼灣再入香港仔隧道
平時搭開Uber , 諗住機場出嚟懶得call車,結果都係咁
咦我反而有相反經歷,搭uber佢行屯公唔行大欖會因為遠咗收多我幾十蚊
係咪uber taxi會收隧道費但uber唔使?
響機場搭的士
想話我自己托隻喼入尾箱啦
呢d唔suppose係司機做
我又怕佢整親

點知佢嫌我手腳慢,搶我個喼
勁大聲喝我「俾我啦!!!!」
嚇到我心都離一離

全程車開到勁快
我都幾肯定佢超速
我個人坐響架車入面擺黎擺去
冇客慢慢行都算
有啲衰撚到得兩條線
佢係要騎住中間慢慢行
你兩邊都過佢唔到
當時個女朋友係醫生

個晚玩蘭桂坊偶遇,扮ONS,落百佳爆房既感覺
老婆大肚8個月,係的士App book左車
慢左5分鐘到左 樓下條仆街 竟然話等得太耐 走人。
最後仲要收曬全程唔減返少少(嗰陣初中唔夠薑開佢波),自己聽錯聲大夾惡行錯路仲要乘客埋單,屌佢老母
其實唔會爭好遠wo、你google map 望下里數
行荔橋行南橋去機場,點會有問題,都唔會遠咗
佢想跳錶嘛 比佢去囉
沙田威爾斯去中環,開門上車一知要過海就話去可以但要條件:
1)「我唔識路,你要全程帶路」
2)「要行西隧因為呢個鐘數好塞車(下晝6點),另外我要收隧道費實數」
DLLM的士狗
咁做生意醒水唱得錢找俾人都好合理下話?
大埔中心去太和 比一下油 架車漏到就停再比一下油 轉頭地板油 重迫力 地板油 重迫力

無搭過的士
奧運後面上返西九龍行長青都得啦
基本上去機場唔盡快上三幹而慢慢碌既一係弱智一係玩野
講埋行邊條路都要行錯
最後去左另一個地方
落車仲要找少$100 到我發現佢已經踩油走左
試過有一次由屋企去新城市廣場,大約15分鐘車程。

中間架車左搖右擺,再望一望倒後鏡,仆你個街,個司機鼻樑有啲白色粉末,神情呆滯,雙目無神,嚇撚到我死,中間不停係咁叫住個司機小心、睇車、唔好瞓,一去到可以落車嘅地方即刻叫佢呢邊落得啦!擺低20蚊就閃
總之3點至5點要過海都實有個話交更,我已經係的士站排,你明知要交更仲排咩春,開個apps 咪可以簡客lor
有試過有一次大球場睇完波,成班friend一齊搭的士返屋企,屌你老母上咗車之後去到隧道口嗰頭先話唔過海,叫我哋落車換另一架
我另一個friend即刻開行火力屌柒佢,屌到佢送返屋企為止

平時呢個friend勁斯文,做啲大公司嘅高層,一開起火上嚟,大家都嚇一嚇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞