入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
大醫院搭去另一間醫院下晝睇症,咁啱做緊video call,佢夠膽死話太近唔載即刻叫實Q叫佢拍埋一邊
的士站上果d 的士
9成都係仆街黎,差在會唔會出聲串你
通常見男人大隻就唔會出聲串,女人老人家果類就串過馬撚

app叫會好d,佢接單,你情我願

長程話長,短途話短
上埋車知你去邊又話自己排幾耐乜7
又兜路,風琴腳
過海唔載,載你去過海的士站
話行大欖又想行屯公(or相反)

最好個個客都放低1000免找
我截親車都交更

張相本身DEL左...點知換電話先知原來上左雲
呢個的士佬係旺角街市果頭見到成班人過緊果啲‘望左’嘅位都唔停車...
咁啱我係人群最接近架DC果邊...佢一野推埋黎我差啲仆落佢車頭...我望住個DC佬...佢望住我一副‘屌老母嘅樣’...然後我地對望左差唔多10秒就即時影底呢張相...
個DC佬見我影佢就即刻禁底隻窗申個頭出黎講SORRY...

再之前就係果啲話要去下一單叫我快啲落車...然後一落車發現跌左電話係車即刻拍門都唔理飛車走...打去接聽之後要求比一筆錢佢先肯比返電話我
PS: 唔係圖中果架

另外一單係上左車行左陣突然話有第二單客要接叫我比錢落車...我問佢咁我點...個DC佬答我‘唔知你!總之我停左錶!$XX啦’
我當下就講‘你趕我落車做第二單仲要我比錢?’
之後佢先話唔收叫我快啲落車
PS:都係並非圖中車
開到37頁
大家真係有撚排屌的士狗
其實唔撚明點解佢哋冇payme
佢哋係咪黑工
上車你好
落車多謝曬
毫子/1蚊2蚊直頭唔收
細個試過有次同媽坐的士,咁我地一人一邊上車,俾個的士佬鬧我地好開另一邊對門
晨早05:00左右,揸車跟DC9
隻DC9係回旋處好快直出,點撚知條仆街出左半架車就踩重腳制,差啲撞佢尾

條路係一架車都冇,條仆街DC9見屈唔到就踩油飛走⋯
真呀,試過有晚上咗的士話唔過海
我即刻跳哂掣屌鳩佢老母,再同佢講而家唔使過海啦,即刻同我去警署,我而家約咗人食飯都唔食,慢慢同你玩,反正我聽日放假,玩幾夜都冇所謂
最後咪又係死死氣開車,仲要全程態度正常,俾錢嗰陣仲要講埋多謝
根本好多仆街的士佬就係欺善怕惡
真係要避開啲
咁唔係點?唔洗睇醫生?
初二 3:15下午 上環永安附近去梨木樹
唔過海 交更 呢啲理由拒載我冇乜所謂
我截左架車 佢串我唔識坐車
叫我過返對面馬路
即刻屌柒佢
我都試過過海去藍田 佢話唔車我即刻話你拒載咁去差館 佢先話行東隧得唔得 上左車仲要一路講廢話話我以為你行紅隧我冇易通行先唔載姐 bla bla bla
啱呀 唔好縮
機場出返時區,揸咗6-7分鐘同我講唔記得落旗,落車嘅時候同我講要加返$50,dklm
一, 永遠唔會去到
果時中學生唔識, 係銅鑼灣近中央圖書館後面上的士.
叫佢車我去銅鑼灣, 點知佢車左十個燈位, 15秒都無就停車
[你依度行過去就到]
結果行左10分鐘
蝕左一程的士錢

二, 扮聽錯去第二個地方
果時中學畢業, 去馬會, 馬會職員話搭的士可以講灣仔馬場.
我上的士又話去灣仔馬場, 的士佬車我去碼頭.
話馬場唔係灣仔, 係跑馬地. 明明係灣仔區.
收左兩程錢.

後來知道原來都係故意既
同你一模一樣
我屌柒佢佢仲落車同我對屌
之後佢d同行拉走佢
見你有條女就坐地起價
無謂俾佢搞亂氣氛,開開心心扑嘢算
呢個post好多
攰得制無開佢波
未訓醒無開佢波
趕時間無開佢波
驚就驚啦 的士狗就係你哋養出嚟
趕時間考試 要去秀茂坪邨
條的士狗夠膽死車到我去和樂邨 話唔識路就趕我落車
應該係我見過最仆街既的士狗
果日落雨,一家大細行完商場用飛的app call正價的士,太古城去觀塘,門口的士站有的士排緊隊等客,諗住call左就等下拉,點知等左陣變紅雨,的士站冇晒車,call果架的士黎撚到我個位置附近cut撚左我張單,去接第二個客,睇住佢係我面前經過,嬲撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞