入嚟講低你受過DC9既氣

944 回覆
2002 Like 18 Dislike
去圍坊,條dc9聽左葵芳,入左城隧條路要行晒返轉頭,跟住屌返我轉頭話我唔啱。屌你老母啦dc9
其實邊洗搞個錶
換細一級胎鈴咪得

驗車較錶之前換返條的士專用胎就得
推推
uber gps睇到佢行邊條就比邊條錢
應該唔係呢個原因
有時最快既路貴過慢啲既路 你啲閪客又屌架啦
咁你上車同人講聲先呀嘛
落車先隊出嚟多數比人屌
的士佬十個有九個都唔覆去邊
鬼知佢有無聽錯
我屌佢個老母,尋晚Call uber taxi , 有個司機接完單,問完我去邊就即時Canx 我張單,荃灣返天水圍 200幾蚊都唔撚做
錢解決到問題就不是問題 只是差在不夠多錢而已
就跟 貪污 黃牛一樣
當你接受這種模式 你就會發覺你永遠都不夠 因為人性的貪婪是無盡的 你的說法很危險
當然 我不是說無用 必要時這也是一種做法
但跟絕技一樣 若太常用就會失效 而慢慢就不是一百兩百的事 到最後很容易就失衡
我唔係渣uber鬼知
又一隻dc狗發現
因為班撚樣唔想又排過隊
成個喼咁就照比啦
我個carry on平時都照比
6蚊啫
我比錢我話行邊就行邊㗎啦
agger 試過去柴灣同一地方
行東廊就話點解唔行柴灣道
行柴灣道就話行東廊咪得
上車又唔講
而家一定問咗客先
你call車冇講多站真係可以踢
我外國落Highway就話要追車速就扯高轉落去再慢溜啫
香港我基本上揸親都係順住去嘅
$45白卡婆單野
試過學26, 2個學牌跟住師父出車,去到紅燈諗住跟師父品字形慢慢停,去到差2-3架電單車位,隔離線架的士比油zip 左落師父後面cut 斷我地,個師父落車屌鳩個的士佬,仆街到震
找錢俾我真係老馮wo,我有俾錢你冇得找關我撚事,反正我到咗目的地,唔啱咪車我去差館慢慢玩囉,再唔係咪禁錮我係部的士到,睇吓邊個死先囉
Uber taxi你可以負皮佢
其他冇王管
咁車速錶係咪會唔同
影相都唔知咩事
唔明你我罪佢d 咩俾得太少tips?
屋苑有的士站位
勁多DC9係大路見到唔撚轉入黎
咁你唔想載就算啦 我咪繼續等多陣
但啲DC9仲要慢駛好似想我行出去上車咁
心唸你都on99
要我行我直接行去搭巴士地鐵啦DC9
係百一條高速死火?
個車速會報大數

所以好多dc9 明明限速70 佢就行得50-60, 因為佢條鈴比原裝細左
個車速報大數, 個錶又跳快左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞