【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

上回講到Sunny一早返到公司~見到阿恆就問佢有關新人嘅事~
阿恆好似唔多在乎~
女嚟㗎喎!咁都唔在乎?
Sunny由細到大都喺男人堆中成長...咁搞法Gay㗎喇!
阿恆只係在乎幫唔幫到手~
Sunny見到新人嚟到,好靚女添喎!
莫經理仲交咗個靚女新人俾阿恆同Sunny帶~
天助Sunny也~
原來靚女新人叫琪琪~
Sunny都好幫琪琪~琪琪又好幫得手~
當然Sunny就有探琪琪口風啦~
得知琪琪有男朋友,仲要係教畜...諗緊係唔係應該收收皮...
點知就見到琪琪嘅男朋友嚟接佢放工!
原來係女嚟㗎!琪琪係同性戀!
Sunny得知後,決定要同個TB爭喎!
就算幾夾幾知心意都好...點都會有唔開心嘅時候!
「不過呢...佢啲Friend好似唔係幾鍾意我...」
都會同Sunny分享唔開心嘅事...
「佢每次帶我同佢啲Friend食飯...都好似黑我面咁...」
Sunny就話就算點了解都好...都總會有唔開心嘅時候...
「講啲話題又插唔到嘴...插到又唔想理我咁...」
『係因為...覺得你搶咗佢?』
「我都唔知...」
『其實係都唔出奇...覺得你搶咗佢哋個Friend...有啲呷醋...』
「都唔係有啲啦...搞到大家都面阻阻咁...」
琪琪開心同唔開心都會同SunnyShare...
工作上佢哋又經常一齊...
佢哋都好似...好Close?
但就係唔知琪琪對Sunny嘅心意係點姐...
或者咁講...假如琪琪同佢個“男朋友”有乜磨擦...Sunny又有冇機會乘虛而入...喺TB手上搶琪琪返嚟呢?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 21-美好家庭]

「媽咪我返嚟喇~」阿囡啱啱放學返到屋企...

『返嚟喇?』我都換好衫...行出廳一睇...

「Auntie~」阿囡個好朋友Wendy正正就除緊佢對鞋~

『Wendy都上咗嚟吖?』

「係吖~」Wendy好乖咁點點頭,「又打搞晒喇~」

『唔打搞~我都落街買餸喇~你哋自便啦~』我都著埋對鞋~

「嗯~」

望住佢哋兩個拖住手咁行入房...

佢哋兩個嘅感情真係好呢~
佢哋兩個啱啱升中一就相識~一直都好Friend咁Friend到而家中四~

Wendy都成日上嚟㗎喇~而且我哋都住得好近~

好多時老公車阿囡返學,都會順便車埋Wendy~

講真嗰句,我都當咗Wendy係半個女㗎喇~

阿囡同Wendy情同姊妹,呢啲係唔係就係中學時期必定會遇到嘅好閨密呢?

「譚太今日啲菜心好靚喎~」賣菜阿姐力推菜心~

『係喎係喎~啱晒~我老公最鍾意食菜心~』

「你真係錫你老公㗎姐~」

『邊係呢邊係呢~』
「靚女又嚟買牛肉吖?」牛肉佬一見到我就口花花~

『係吖~老公鍾意菜心炒牛肉吖嘛~』

「你又靚又錫你老公~你老公娶著你真係幸福!」

『邊係呢邊係呢~』

「死佬又喺度撩女仔吖嘛?」

「唔係吖唔係吖...」

「靚女唔好理佢!佢把口就係咁花!嗰陣我就係咁樣俾佢呃咗返嚟咋!」

『哈哈...你哋真係恩愛~』

喺街市買餸,揀啲平啲~新鮮啲~最緊要都係啱老公同個囡口味~
買齊晒餸返屋企...

「老婆~」老公啱啱就喺廚房行出嚟,「買完餸返嚟喇?」

『係吖?』我就拎埋啲餸入廚房,『啱啱返?』

「係吖係吖...啱啱返嚟冇幾耐...我入去改埋啲簿先...」老公就急急腳咁入返房。

我望一眼阿囡間房,阿囡同Wendy仲坐喺床上一齊睇緊手機~

『喂~你哋兩個有冇做功課㗎?』

「有吖有吖~」

「啱啱先做完~而家抖陣咋嘛~」

『咁好啦~抖一陣都要溫書㗎~』

「知道~」

其實佢兩個都幾乖~唔使太擔心嘅~

我就準備今晚餐飯啦~
喺我煮飯嘅期間...

「Auntie~我返去喇~」Wendy都要返屋企~

『哦~返去小心喇~』

「嗯~Bye Bye~」

『Bye~』

等到阿囡送完Wendy出門,老公咁啱就由房行出嚟:「有冇嘢要幫手吖?」

『唔使啦~你唔使改簿嗰啲咩?』

「啱啱改晒...」

『咁你抖吓啦~再唔係睇吓阿囡有冇功課唔識~』

「嗯...」老公就行返出去,「阿囡~有冇功課唔識?」

「冇啦~頭先同Wendy做晒啦~」

「哦...係吖...咁俾爸爸Check Check先...」
講真我哋呢個家算係幾好~

老公做中學教師,收入穩定~

阿囡讀書又OK~又聽話~又可以入老公間學校讀書~睇住阿囡~

我就只需做個家庭主婦~打理屋企~

阿囡啲學業已經唔使我點操心~做女人好似我咁...幸福㗎喇~

之但係...

『啊...老公...啊...』

再幸福都總係會差少少...

『老公...多啲吖...再多啲吖...』

唔知點解...

「嗄...老婆...嗄...唔得...唔得...」

老公好易軟...軟到出返嚟...
望住老公下面...個套都就嚟甩出嚟...

『係咪呢排太多嘢做?』我摸住老公條半硬微軟嘅JJ...

「係...可能係...」老公有啲力不從心...

『唔緊要啦...咁早啲瞓啦...』我幫老公除返個套出嚟...

「嗯...早抖喇老婆...」

『早抖喇老公~』

或者係老公年紀大咗...佢都四十歲喇...可能男人到咗四十喺會差啲?

咁我都三十六啦...不過我其實係好想要...

只係又唔好意思...好似搞到老公滿足唔到我咁...
講真一直都冇諗過同老公嘅性生活會有問題...就算生完阿囡,晚晚同老公搞都好滿足~

可能嗰陣後生啦~可能歲月就係神偷啦...

咁點好呢?係唔係要搵返啲刺激呢?

「Auntie~」Wendy除緊佢對鞋,「我又上嚟喇~」

『嗯~我出去買餸喇~唔好掛住玩吖~要做功課㗎~』

「知道~」

呢幾日Wendy都有上嚟~

足足都上咗成個禮拜~

都係嗰句~我都當咗Wendy係半個囡~佢上嚟都已經變成習慣~

而我都仲係諗唔到點可以改善同老公嘅性生活...

不過有陣時就係唔使諗咁多...
『啊...啊...啊~老公...今晚咁...勁嘅?』我俾老公搞到嗌晒咁!

扯到勁粗勁長...仲要超硬!塞到我裡面脹脹!抽插抽插!

「係吖!好想要吖!嗄!我好想要吖!」老公十指緊扣咁撳住我對手喺床上!瘋狂咁抽插我!

『啊~啊~啊~老公啊~』俾老公抽插到我勁濕!勁多水!

「嗄!好正吖!嗄嗄好正吖!好想要...啜!」老公撳住我喺床上錫!

『啜...唔唔...啜...』老公伸晒脷咁!同時不停咁抽插我!

錫住咁抽插咗一陣!老公就要我趴喺床上!

我一挺起個屁股...老公對正就一下插到最入!

『啊!』
老公全力抽插!

“啪啪啪啪啪啪!!!”抽插到啪啪聲!

『啊~啊啊~老公啊啊~唔...唔唔怕唔怕俾阿囡聽到啊!』

「唔怕...嗄!咁夜阿囡瞓咗㗎喇!嗄嗄!」

老公越插越快!每次都係插到最入!頂住頂住咁抽插抽插!

好舒服吖...而家俾老公瘋狂抽插...後生嗰陣同老公做嘅感覺返晒嚟!

已經唔係一晚...連續好幾晚...晚晚老公都好勁咁!仲要射得勁多!成個套都載唔晒!

『啊...啊~啊~老公~好勁啊老公!』

雖然唔知點解老公突然又好似後生嗰陣咁勁...不過既然性生活滿足返...就唔好諗咁多喇~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 22-跳出愛火]

喺Gail屋企,坐喺佢張床同蛋黃(Gail隻貓貓)玩住咁睇佢做直播~

「究竟發生過什麼事~」
已經將[Story 21-美好家庭] Upload上Penana
好似有啲似story 8
肯定同wendy有關
有好大分別
你知我知 單眼佬都知

拉筋早
影影早
走冰早
各位早晨
又好濕囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞