【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
啲tb始終靠唔住
我真係有睇你啲故㗎嘛
木各身尚晚
好冇精神喎
所以唔好俾佢哋利用自己嘅優勢埋到身
到最後分分鐘仲仆街過啲男人
仲要用心記住添 感動
又突然做緊嘢喎
會唔會做通頂㗎
又唔會掛...
結果幾點瞓
各位早晨
又係到俾蚊針嘅日子
最終琴晚搞到2點
琴晚先用電蚊拍處理咗一隻
都唔洗分分鐘
係大多數
啲tb好鍾意扮男人,佢哋成日試圖成為佢哋想像中嘅男人,
然後佢哋就係想像到男人一定係又串又花心又鍾意玩咁
咁都唔係好夜姐
我開電蚊燈都啪咗一隻
所以話要仆街嘅始終都係仆街

上回講到琪琪仲未有貨交...
Sunny就關心吓佢啦~
甩咗拖冇幾耐,邊有咁快平靜到落嚟吖?
又話女女了解對方多啲!知道想要乜冇咁多爭吵...
要仆街咪又係一樣!
不過諗咁多都冇用,啲嘢再唔做快啲就趕唔上進度!
Sunny就幫琪琪手啦~
其實呢段時間都有Sunny喺琪琪身邊~
一齊做嘢~一齊OT~仲會車埋佢返屋企添~
其實Sunny都幾暖吖?唔知有冇女朋友㗎呢?
O咗幾晚T,終於都搞掂晒啲嘢~
恆哥仔離開之後,琪琪同Sunny抖抖。
『喂~』琪琪拍一拍Sunny,『話時話,點解你冇女朋友嘅?』
「吓?」Sunny有啲驚訝,「做乜突然咁問?」
『冇~我見你咁體貼咁,應該點都會有女朋友啦~定係而家啲女仔唔係睇呢樣?我係唔係同女仔一齊得太耐...已經唔知而家啲女仔揀男朋友要咩條件?』係咯...琪琪就係好奇係唔係自己嘅問題...
「呃...」Sunny唔知點答好...
『定係你係Gay嘅?一直鍾意恆哥仔?』
「唔係啦痴線~」
『咁點解你冇拖拍嘅?』
「呃...其實...我鍾意你...」
『吓?』琪琪...有冇聽錯?
「其實由你第一日入職...我就鍾意咗你...」
好明顯...琪琪冇聽錯啦...
呃其實...呢一刻琪琪係唔知俾咩反應好...
唔係話Sunny唔好!係因為...就好似琪琪頭先所講...佢同女仔一齊得太耐...一時之間好似Load唔到俾男仔鍾意呢個情況會發生係琪琪自己身上...
不過講真...同女仔一齊都唔見得有幾好...琪琪又係唔係應該俾個機會Sunny呢?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 38-藕斷絲連]

『老公?』喺公司門口,就見到老公嘅身影,『嚟咗嘅?』

「係吖~」老公帶住微笑點點頭,「今日準時走,咪過嚟接你囉~」

『唔打個電話同我講聲先?』

「俾個驚喜你吖嘛~」

我帶住微笑點點頭:『呢個鐘數可以買埋餸喎~』

「係吖~」老公拖住我,「兩公婆拍住拖買餸~」

同Danny都結咗婚三個月~唔經唔覺呢~

呢三個月,老公無時無刻都會俾啲驚喜我~

會接我放工啦~Lunch有時間又會趕過嚟一齊食啦~

放工唔使OT嘅話,仲會好似而家咁,去超市買餸~
拖住老公隻手,佢都會揀返我鍾意食嘅嘢~

「咦?啲龍蝦仔好似幾OK咁喎~」

老公最清楚我口味呢~

而返到屋企,都唔使我煮~我淨係負責食就得~

『嗯~好味吖~』

而且老公嘅手勢了得~

「最緊要都係你鍾意~」

食飽仲要唔使我洗碗添~
望住老公洗碗嘅樣...

「出去坐陣啦~坐陣就去沖涼先喇~」

Danny真係一個好老公...

我都算係...嫁啱人?

「老婆今日返工攰唔攰吖?」

大家都沖完涼,坐喺床上,老公仲會幫我按摩~

『攰死喇...勁多嘢做吖...個同事又請咗假...啲嘢又趕...又要我做晒...』

老公仲會一邊幫我按摩,一邊聽我呻~

我諗就算唔係嫁啱人...都一定唔會係嫁錯~
『點吖老公?係唔係想吖?』當然做老婆嘅,都會明白老公想點嘅~

「嗯嗯~」老公點晒頭~開始錫我~攬我~摸我...

『嗯嗯...啜...啊~戴返個套先...啊~』

喺性方面...

『啊啊...好勁吖...老公~』

老公都滿足到我...

「嗄...好舒服吖老婆...」

總係會搞到我好濕...好想俾佢抽插...
『快啲...啊啊...再快啲啊~』

快速抽插...

“啪 啪 啪 啪 啪 啪”不過就算抽插到啪啪聲...都係好溫柔...

老公總係對我勁溫柔...

雖然唔係每晚都搞,但只要返工唔係太攰,仲有精神,總係會搞返一次先。

結婚後嘅性生活都算唔錯啦~之但係...總係好似...

喺返緊工嘅時候睇睇部電話,咁啱就有個Message Send咗過嚟...

“阿偉:喂~今個星期六食飯 有冇人唔得閒?”

係我哋四個嘅Group...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞