【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

上回講到阿穎放工有老公接~
都同Danny結咗婚三個月,總算幸福啦~
性生活都OK㗎~不過阿穎又好似夠咁喎~
阿穎、Danny、阿偉同Bonnie都有約埋一齊出嚟食飯~
阿穎見到阿偉同Bonnie打情罵俏,自己又唔開心咁喎!
有一晚阿偉單獨約阿穎出嚟食飯,原來佢哋仲有Keep住搞嘅!
甚至同阿偉搞完又返去同老公搞!
呢種情況係偷偷興奮!但又有啲內疚...又可以維持幾耐?又應唔應該繼續維持落去?
一直維持...一直都有諗...
直至到...
「恭喜晒~」
同阿偉同Bonnie傾結婚嘢...
「今次到煩麻兩位喇~」阿偉拜托阿穎同Danny~
「上次煩麻到你哋兩個~今次到我哋幫返你哋啦~」
喺阿偉同Bonnie結婚當日...
『啊啊...阿偉~啊啊...』
喺冇人嘅地方...
「阿穎...嗄嗄...好舒服吖...」
佢哋又搞緊...
『好舒服吖...繼續...繼續啊啊啊...』
偷偷又忘我咁...
「好正嗄...好正...嗄嗄嗄...」
好好享受...
『最後喇...今次係最後一次啊啊啊!』
最後嘅偷情...
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 39-心理陰影]

一個人行到返嚟學校,啲同學都用上奇怪嘅目光望住我...

而且仲竊竊私語咁...

我唔想理佢哋咁多...只係抵住頭咁行...

但喺我腦海就好似聽到佢哋不停咁講“係佢吖...係佢吖...就係佢喇...”...“估唔到佢仲會返嚟...”...“俾我都唔知仲點返嚟喇!”...“唔係話好似請咗成個月假咩?”...“喂唔好講喇...佢望過嚟...”...“咁真係好爆吖嘛!”...

就算俾我走返入班房...坐返埋自己位...都好似被奇怪嘅目光包圍住咁...

好辛苦...好難受!根本就冇辦法聽書!更冇辦法面對同學!

小息又好...Lunch又好...我都自己一個...匿埋又好!避開又好!

我就只可以自己一個...
但天意弄人...越係唔想見人...就越係會見到...甚至係你最唔想見到嘅人!

喺學校嘅角落,竟然俾我見到Wendy同鄭Sir傾得好似好親密咁!

你拍吓我!我又拍吓你!有講有笑!

然後鄭Sir拍拍Wendy膊頭離開。

呢個Wendy...呢個八婆!

『你呢個專搞男人嘅八婆!』我怒氣沖沖咁走埋去Wendy面前!『又想搞其他男人呀?』

「Wincy?」Wendy打量住我,「搞男人又有乜問題吖?」

『搞男人有咩問題?你搞我爸爸吖!』我一巴就車落Wendy塊面!

「我同你爸爸搞過...話晒都叫係你半個阿媽吖!」Wendy又一巴車落我塊面!
『你痴線㗎!』我捉住Wendy把頭髮!

「痴線又點呀?!」Wendy又扯我件校服!

我哋兩個又打又摑又扯又踢咁!攬埋一舊互毆!

好快就驚動到唔少同學圍觀!又好快就驚動到老師!

最後我哋兩個都被帶到入去訓導室。

訓導主任望住我哋兩個,明顯就唔知應該點做好。只係講咗幾句:「我知你哋兩個嘅事...明白你哋嘅感受...但打交始終都唔啱...都係要罰...」

罰?罰咩都好啦!反正我就唔在乎!

但問題係就算要點罰Wendy,都平息唔到我對佢嘅怒火!

Wendy呢種淫娃蕩婦...點解唔浸佢豬籠呀?!
返到屋企...只係得返我同媽咪兩個...爸爸早就搬走咗...

唔係媽咪趕佢走...而係佢帶住內疚咁離開...

講真我都唔想對住佢!甚至我驚咗佢!

佢竟然同一個同佢個囡一樣大嘅女仔搞埋一齊!我覺得好恐怖呀!佢會唔會都想搞我㗎?!

所以媽咪要同佢離婚,我都贊同!

變態嘅男人...真係好恐怖...

而我都唔想再喺嗰間學校讀書!媽咪都幫我轉去另一間學校...係一間男女校。
「呢位係新同學譚詠詩~」班主任將我介紹俾同學認識,「大家都要好好幫新同學適應~」

喺班上,男同學佔大多數...

我總係唔敢同佢哋對上眼...

「你好吖~」坐喺我隔籬嘅男同學帶住微笑,「我叫陳永賢~可以叫我Winfried㗎~」

『哦哦...Winfried...叫我Wincy得喇...』就算係坐正喺我隔籬...我都唔敢望佢一眼...

總係覺得好奇怪...啲男同學好奇怪...

其實都唔止係男同學...就連啲阿Sir都好奇怪...

總係覺得啲阿Sir會搞學生...想搞我!
「Wincy?」班主任喺小息嘅時候行埋嚟,「返咗一個禮拜學,慣唔慣吖?」

『嗯嗯...』我反射之下都退後兩步!

「嗯...」班主任點點頭,「有啲咩唔明都可以問吓同學喎~」

『嗯嗯...知道...』我點點頭後,就急急腳轉身走!

好恐怖...啲阿Sir都好恐怖!唔知望緊你邊度!唔知佢哋對你嘅身體幻想緊啲乜!

已經過咗一個禮拜...但我都係融入唔到...

啲男同學就無須多講...連女同學我都唔想同佢哋來往!

我唔想再有好姊妹!好姊妹會同爸爸搞埋一齊!
之但係...Winfried總係好似好關心我...

「Wincy?有冇功課唔識?我可以教你喎~」

總係主動撩我講嘢...

「Wincy~一唔一齊食Lunch吖?」

見我一個人,就會走埋嚟...

「Wincy~放咗學得唔得閒吖?一唔一齊食甜品?有間甜品好好食㗎~係喎...都唔知你鍾唔鍾意食甜品添~」

對我好似好熱情咁...我就好驚!好怕!

都唔知佢想點!做乜總係要問咁多!知我咁多嘢!

我唔想多講...對住Winfried又好...對住其他同學又好...

我只想靜靜自己一個...我唔想同其他人有任何交流!
『媽咪我返嚟喇...』放學都係返屋企好...

「返嚟喇?」媽咪強顏歡笑,「返學返成點吖?」

『OK吖~幾好吖~』我都唔想令媽咪擔心...增添佢嘅煩惱..

「嗯~」媽咪點點頭,「嚟緊我都想搵返份工...你OK嘛?」

『OK~OK~只要媽咪唔辛苦就OK...』

「傻女~媽咪點會辛苦呢~」

嚟緊嘅日子都只有我同媽咪...

我唔可以令媽咪擔心咁多...

努力讀書...做好功課...專心喺學業上...然而交際方面仲係零進展...不論係同同學...定係阿Sir...
「今個禮拜六得唔得閒吖?」Winfried仲係好積極咁,「我哋成班想約出嚟BBQ...」

『唔得閒...』我執好嘢就急急腳咁趕住離開班房!

縱使逢禮拜六日我都係喺屋企又好...又或者好似而家咁,漫無目的咁喺人群之中行...行...我都係一個人...

究竟點解...點解呢個世界上嘅人咁可怕?

原來我一直生存喺一個咁可怕嘅世界上...

突然...

「Wincy?」背後傳嚟Winfried把聲。

我回頭一望,見到Winfried行近兩步。
「咁啱嘅?」Winfried再行近兩步,「一個人?一唔一...」

『點解吖...』我冇等到Winfried再講落去...

「吓?」Winfried一頭問號...

『點解...點解吖?!』我一轉身就跑!

「Wincy...喂!」

我乜都唔理!一直跑!喺人群之間橫衝直撞!

點解吖?點解要黐住我?點解點跑都跑唔甩?身邊都係咁多人...跟住我...圍住我?!

我拼命咁跑!想逃離人群!突破包圍!

然後真係俾我突破到!衝出人群!我就聽到...

“嗶!嗶!”兩聲!

我一望之下...就見到有好光嘅車頭燈...一架紅色車正衝緊埋嚟!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 40-無法滿足]

喺間清吧同阿趙仲有William飲嘢...

「第四杯...」阿趙一邊斟酒,「喝到熱淚盈眶了~」
已經將[Story 39-心理陰影] Upload上Penana
wincy真係慘,
所以男人真係要管好碌鳩
求心理陰影面積
剪咗佢放入保險箱
又有幾日假放
又可以抖抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞