【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
篇篇都好興奮
之前有啲都特別長㗎
咁上幾篇特別短嘛
邊係呢 係正常長度
大din 11歲
咁即係呢篇特別長
咁細個就已經
除咗呢篇 之前仲有幾篇特別長
molamola 睇嚟要去幼稚園搵女朋友
咪就係嗰幾篇你都特別興奮
到佢大個就咪又係戴帽
篇篇都興奮
各位早晨
趕走濕氣
木各身尚早

上回講到變態毒撚肥豪喺中學做IT嘅!
平時都要拎部相機去偷拍啲學生~
拍嚟做乜?學校話要放上校網吖嘛~
當然就唔係咁普單啦~
肥豪仲會影拍啲女同學嘅走光相!入Server房J~
咁就變態喇?未算!仲會趁住啲學生放晒學,走上去女廁裡面J!
射晒落廁板度添吖仲!
而肥豪最鍾意J嘅就係思思同阿芝!又射晒俾佢哋兩個!
肥豪成日都要對住班學生妹,又冇得搞,好梗火!
所以都上交配App搵學生妹~
又真係俾佢搵到~仲有得傾甜~
肥豪仲試吓約唔約到~點知條學生妹又肯出嚟喎!
出到嚟仲要係得十一歲嘅小妹妹綺雯!
而家啲小妹妹咁淫㗎咩?咁細個就上交配App搵大哥哥傾甜?!
肥豪想對綺雯出手!但可能綺雯仲細有啲怕羞...
到肥豪送綺雯返屋企都只係搭吓膊頭攬吓腰...
返到屋企睇返個交配App,綺雯仲要Quit埋!
又係因為肥豪嘅外表!
肥豪試過綺雯就返唔到轉頭!但點搵都再搵唔到學生妹...唯有直接搵PTGF!
問咗幾個,有啲啲十七八...有啲係大學生...唔啱肥豪!
然後俾肥豪遇到個十五嘅!
十五正吖!雖然唔係小學生...但都係未成年...夠嫩口...
肥豪就好快手咁約條未成年學生妹出嚟!
肥豪勁心急!谷咗成個月!好想搞學生妹!
「你係...」一個著住白色校服嘅學生妹行到嚟肥豪面前,「阿豪?」
『係係...』肥豪打量住呢個著住白色校服嘅學生妹,『你就係Celine?』
「嗯~」Celine帶住甜絲絲嘅微笑點點頭~
著住校服...勁靚女!個樣仲有少少似...綺雯!
估唔到搞唔到小學生嘅綺雯...可以搞到個同綺雯有少少似嘅未成年學生妹!
「俾咗錢先~」Celine向肥豪攤大手板仔~
俾錢...俾錢...俾完錢就有得搞!
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 24-校花兵營]

朝早一個人行返學,街上都已經唔見有同學...

唔好話同校...就連唔同校嘅都唔見...

我都唔係好急,慢慢行...慢慢啦~

終於俾我行到入校門,帶住疲憊嘅身軀行上樓梯...行到嚟自己班房門口...

“咯 咯 咯”敲敲門...

班主任就望住我:「又遲到吖?今個禮拜第三次喇喎...再遲到就要記缺點㗎喇...」

『Sorry...唔會㗎喇...』講就咁講啦...

班主任點點頭:「返埋位啦...」

我死死吓咁坐返埋位...
眼瞓死喇...尋晚碌IG睇YouTube睇到勁夜先瞓...

追星吖嘛...冇計啦...一睇到靚仔就唔想停~連眼瞓都唔覺~

仲要睇到瞓著都唔知~起身仲拎住部電話喺手!

但再係咁搞唔掂喇...返到嚟勁攰咁...又要上堂補補眠...

最慘係驚會殘吖!

「喂Hedda喎!」

我呢啲經常成為焦點嘅人...

「嘩真係好靚女吖!」

行到去邊都俾人望住...
「果然係校花...好似話仲未有仔...」

行步路都要有儀態...

「你去溝佢囉~」

個樣又點可以殘吖?

「點會睇得上我吖...」

都係要早返啲瞓先得!

放學返到嚟,衫都唔換就諗住立即做晒啲功課佢!

但見到家姐隻杯又放咗喺我張書檯上...
『呢個周穗婷點做人家姐㗎?又要我呢個細妹幫佢執!』當然我就唔係會執嘢嘅人!更加唔會幫人執手尾!

我都係隨便咁拎開!放佢隻杯喺佢張書檯上!

好!做功課!

但當然呢團火就唔Keep得耐...做唔夠十五分鐘就已經拎住部電話碌...邊碌IG邊做功課...

睇吓有幾多人心心咗我啲Post同Story啦~

又睇吓啲CM啦~

然後又有99+個Dm未睇啦~又唔會全部睇晒啦~咁多Dm點會睇得晒吖?

然後就直接攤上床碌IG~睇靚仔~
功課呢啲嘢都係夜啲先做啦~反正家姐應該都係要OT~冇咁早返~唔會俾佢阻住晒~

但係到食完晚飯沖埋涼...我都係睇手機多過做功課~

然後都係唔做住~走上床碌手機~繼續睇靚仔~

然後...然後...又拎住部電話...

“下定決心 回復單身都不覺荒涼 熟睡那刻 還未失憶我亦能靜養”

電話...響...

我不自覺咁接聽...

「周穗希?」

『喂...』

「夠鐘起...」

我就Cut咗線...
唔鬼知邊個打俾我...仲要打咗唔知幾多次...校埋靜音...都係煩到醒咗!

不過算啦...醒咗就起身返學~今次唔使遲到~

今朝咁早,仲可以執靚啲先出門口~

返到上課室都仲有好多時間~

當我同緊啲女仔傾計之時...

「周穗希?」有個男仔叫我,「你做咩唔聽我電話吖?」

『你打俾我做咩吖?』我打量住...嘉謙...定家謙?

「我諗住打嚟提你起身囉...」家謙都未講完...

阿雪行到嚟我面前:「功課呢?」

『呃...』死喇,『唔記得帶...』
「功課又唔記得帶...又要人叫起身...」阿雪擰擰頭,行返埋位,「啲人個腦廢㗎?」

點吖?使唔使吖?

講真你估我唔知咩?唔係因為功課囉!係家謙叫我起身囉!

你鍾意人吖嘛~好~~~

我就走埋去家謙面前:『我成日都唔知醒...以後可唔可以由你叫我起身吖?』

「可以可以!」家謙點晒頭!「當然可以啦!」

自始之後,家謙每朝都打俾我叫我起身~

『喂...嗯嗯...』有意又好~無意又好~我都會叫得嗲啲~

而家謙又真係俾我引到沉晒咁~
起初都係諗住激吓阿雪嘅姐~

之但係...同家謙出出街...叫佢買嘢佢又肯喎~仲要幾貴都肯送俾我~

既然人哋都咁闊綽~我就梗係唔同佢慳啦~

我都係尊重佢~先唔使錫住佢姐~

有人肯花錢喺自己身上~又甘心做你隻狗喎~我當然唔抗拒啦~

最多都係講啲嘢氹吓佢~

『多謝晒你吖家謙~』俾啲甜美笑容佢,『今日我好開心吖~』

「你開心就好喇...周穗希...」嘉謙都已經沉晒咁...

『都話叫我Hedda咪得囉~』俾多個單眼佢~

「Hedda...Hedda...」

『嗯~我返上去喇~聽日見~』

「聽日見...」
就係咁都搞到嘉謙沉晒船~對我死心塌地啦~

之但係時間耐咗...係覺得有啲煩~

而且嘉謙又唔係真係咁有錢...十萬八萬一個袋佢實買唔起㗎啦~

再加上...

「喂你點搞㗎?」睇到家謙走到去阿雪面前,「點會俾班主任發現㗎?」

阿雪一面難過:「Sorry吖...」

「Sor咩ry吖?Sorry有用咩?而家班主任要記我缺點喇!」

睇到佢哋鬧起上嚟...都差唔多啦~

仇總算叫做報咗~著數都差唔多攞夠~

所以呢...

『今日我突然有嘢要做...唔得閒...』

都係時候離場~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞