【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
當然家謙就冇咁易放棄!仲係會搵我!

咁我得閒啲咪覆囉...再得閒啲咪先同佢出去行吓買嘢囉...

之但係我都唔得閒煩佢啲嘢!因為...

「聽講我哋校有個中二嘅走去造星喎!」

呢期學校傳得好行...

「係咩係咩?邊個邊個?」

成班男仔都好似好有興趣咁...

「Gail吖嘛!勁靚女㗎!」

啲焦點去晒落嗰個Gail度?!
「喂喂喂之前唔覺嘅?原來有個咁靚嘅師妹㗎?」

好似冇人記得我咁!

「鬼咩之前你眼中只有Hedda~Gail仲正啦認真!」

真係激鬼死我!

Gail吖嘛?中二吖嘛!見過啦!有乜咁靚吖?

啲𡃁妹仔我唔識欣賞!都唔知班男仔對眼係唔係突然失明!

就喺成班仔都走去𥄫嗰個Gail,我就冇咁好氣咁一個行出校門...就見到有架...跑車?

有架跑車泊咗喺校門對出...然後有個男人落車,帶住微笑望住我咁行過嚟...

呢個睇起上嚟都有三十幾歲嘅男人行到嚟我面前:「HI~Hedda?我叫Alex~喺IG留意到你就想嚟識你~」

喺IG留意到我...就想識我?

Alex一面誠懇:「有冇時間車河?」

車...車河?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 25-製造機會]

覆埋個雙手打交叉嘅Emoji之後,就放低部電話...

再餵埋貓糧俾哈喵後就裝身。
已經將[Story 24-校花兵營] Upload上Penana
究竟係家謙定係嘉謙
定係有家謙加嘉謙?
係咪呼應返之前個故
條女抵撚死
10-21
02-13
04-12-22-24
因為佢都唔知係家謙定嘉謙
連名都唔記得 明顯Hedda完全唔在乎家謙定嘉謙
兵仔唔使記名㗎嘛
冇錯
臭閪港女
會唔會係你打錯字打到原本用邊個字都唔記得
繼續Mark 繼續Mark
11個阿婷係咪就係Hedda家姐
梗係唔係啦 係有心用唔同“家”字 去反映返Hedda完全唔在乎家謙呢隻兵
好強嘅摩擦力

電話...響...

我不自覺咁接聽...

「周穗希?」

『喂...』

「夠鐘起...」

我就Cut咗線...

睇到呢段 我諗起熊仔頭https://youtu.be/SU48TonH7-c?si=DHWynAY0D9Z5Eo4M
日本知名漫畫家鳥山明逝世 終年68歲!
https://lih.kg/3645660

我鍾意你一生一世嗰陣時你唔鍾意我吖嘛
點解咁突然㗎
各位早晨
今日心情沈重 RIP
唔係呀唔係呀 不能說一樣
我梗係知啦
我係睇住佢呢段嚟打㗎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞