【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
咁搞條仔嗰個係第幾個故?
重睇 重睇
各位早晨
可唔可以keep住乾爽
而家先28個 好快重睇晒姐

上回講到班八婆聽到Athena話要出嚟做嘢都好驚訝!
咁Daddy話要睇住間公司仔吖嘛~見都返咗嚟咁耐,咪去囉~
其實係個麻煩後母嘅主意啦!
咁快就玩夠?
唔係啦~係轉個場繼續玩~
Athena著到勁靚咁返到公司!
成班都係狗!Athena就係要嚟撚狗~
Athena都睇清間公司嘅運作~又睇清啲員工~
做嘢嗰班就唔好搞佢哋喇~搞班陽奉陰違嘅走狗先~
就喺一晚,等到成間公司啲人都走晒...
一返到上去,差唔多熄晒燈...就只有一排燈著住。
Athena行到埋去嗰排燈...下面嘅一個位:『今晚得你一個嘅?Justin...』
「係吖李小姐。」Justin點點頭,「O咗幾晚T...見佢哋都辛苦,就叫佢哋走先。」
『咁你呢?』Athena打量住Justin,『唔辛苦咩?』
「我?」Justin望一望Athena,「仲有啲嘢要趕...趕埋佢先...」
『放低手上啲嘢先...入我房。』
「吓?哦...」
全公司淨係得返Athena同Justin...而且仲要入佢間房...
『閂門...』Athena等Justin閂埋房門,『呢度淨係得我哋兩個...有冇啲咩想同我講?』
「冇。」Justin望實Athena。
『真係冇?』Athena都望實Justin。
「真係冇。」Justin完全冇動搖。
『你冇嘅話...就到我講...』Athena坐上檯,翹住對黑絲美腿,『幫我舐...』
Justin處變不驚咁望住Athena對黑絲美腿。
『只要你肯幫我舐...我可以幫你...』Athena勾住隻三吋高踭鞋...
Justin行前兩步...望住Athena對黑絲美腿...跪喺佢隻三吋高踭鞋前...
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 29-同性相近]

喺學校嘅操場上面...

「Miss Tam早晨。」

面對住一班已經著上整齊運動服嘅小五學生。

『各位同學早晨!首先做咗熱身先!』

我係呢間小學嘅體育老師。

當初實習又係呢間小學。校長對我嘅表現好滿意,加上學校有位,就預先請咗我。

一畢業就入嚟教~都已經教咗兩三年。

啲學生都唔算難教,係啲同事就比較麻煩...
呢間學校只係啲傳統嘅屋邨小學...都有好幾十年歷史。

有返咁上下歷史嘅學校,教師同樣都有返咁上下歷史。

個個都係等退休嘅阿叔大嬸,好難相處。

好彩嘅係呢年都真係等到有退休嘅老師離開!多咗新血加入!

真心...早啲退休唔好霸住個教席啦唔該...

而今年就請咗個啱啱畢業嘅新老師。

校長帶住個女仔入嚟教員室:「呢位就係我哋新請返嚟嘅Miss Lee。」

「大家好~可以叫我做阿Sze㗎~」

阿Sze...睇起上嚟充滿活力!對教育充滿熱誠!

希望你呢團火唔好咁快俾啲老屎忽衾熄啦~
阿Sze喺眾多同事之中,同我就最多嘢傾。

呢層就理所當然啦~成間學校得我同佢嘅年齡比較相近~

「喂阿Tim~我今日唔使睇食飯吖~」

所以只要就到時間...

『我都唔使喎~出去食?』

我哋食Lunch都一齊食~

「喂呢間掂唔掂㗎?」

一齊喺細小嘅屋邨裡面搵嘢食~

『唔掂㗎!難食到嘔!跟我嚟啦~我知邊度有好西食!』

話晒我都已經喺度生活咗兩三年~可以帶住阿Sze~
「岑Sir真係唔掂喎!」

一邊食仲一邊講吓公司是非~

『唉啲老人家係咁上下㗎喇...』

當然就要細細聲,唔俾學生聽到咁邊食邊講~

「佢同阿芳都係一樣嘅...」

我哋小學學生就梗係唔會出嚟食飯啦~

『咁佢哋都係同一批...都係下年一齊退休㗎喇~』

係怕畢咗業嘅學生,聽到我哋講佢哋以前啲老師壞話姐~
同阿Sze相處,佢對我就毫無戒心~

因為大家都係女仔吖嘛~

不過其實我係對佢有啲Feel...就喺我第一眼見到佢之時...

阿Sze又靚女...又平易近人...係好容易令人動心嘅...

不過我就唔知人哋點諗喇...

再加上...我知道阿Sze係有拖拍...有男朋友...

『阿Sze早吖~』我行去Pantry,細細聲講,『尋日見到你男朋友接你喎~』

「係吖...」阿Sze有啲唔好意思咁,沖咖啡,「叫咗佢唔好嚟㗎啦...雖然話離學校都遠...但俾學生見到唔好㗎嘛!」
『係吖係吖...俾家長見到仲麻煩...』

「咪係囉!佢自己都知㗎啦!」

『咁吖...再同佢講吓囉...』

「再講就鬧交!」

打聽過...阿Sze嘅男朋友都好似幾黐身...

再加上...係一個大肥佬嚟...同阿Sze都唔襯嘅...點解會一齊㗎呢?

『阿Sze~整咗個飯盒俾你喇~』一早就交個飯盒俾阿Sze~

「喂真係有㗎?」阿Sze打開睇睇,「嘩仲好靚添吖!」
『你尋日話今日要睇食飯,想食我整嘅飯盒吖嘛~』

「你真係好勁喎!整得咁靚~」

『OK咁啦~中學修家政㗎嘛~』

「你咁男仔頭都修家政?」

『咁咪特別囉~』

「好特別吖你~多謝晒~」

『你同我之間仲客咩氣~』

雖然自我識性之時,就已經知道自己係鍾意女仔...

之但係我都會做啲女仔嘢囉...

因為好簡單...就係更容易埋女仔身...
『阿Sze~一陣帶完歸程隊,我哋一齊出去睇睇喎要~』

「OK吖~咁我哋帶完就喺詢問處等啦~」

『OK!』

帶完歸程隊之後,我同阿Sze就出發。

所謂出去睇睇,係睇睇有冇學生喺街流連浪蕩...

『同學...仲喺街做乜吖?唔返屋企?唔使做功課溫書?』

「Miss Tam...Miss Lee...返㗎喇返㗎喇...買埋嘢食就返㗎喇...」

『唔好俾我轉個頭仲見到你哋吖!』

「知道知道...」
又或者喺遊樂設施玩到癲晒...

『同學!住著住校服喺度走嚟走去?』

「Sorry Miss Tam...Miss Lee...」

『快啲返屋企換衫做功課!冇功課做就帶你哋返學校俾功課你哋做!』

「有功課有功課...而家返而家返...」

呢啲苦差都係我同阿Sze做㗎喇~

班老屎忽唔係放晒工,就係喺學校嘆茶吹水啦!
『點吖攰唔攰吖?』我關心一下阿Sze。

「唔攰~」阿Sze帶住微笑擰擰頭~

『著裙又著高踭鞋喎~』個踭仲要幾高...

「OK啦~我都想好似你咁著運動裝囉~」阿Sze撞一撞我~

『轉做體育老師囉~體育加英文~OK㗎~』

「唔啦~教體育咁攰~仲有英文好多嘢要準備!」

『我哋數學夠多咯~喂等等先...』我鬼鬼祟祟咁...喺公園嘅草叢之間行...

「嗯?」阿Sze就跟住我鬼鬼祟祟咁行入草叢...
行多幾步...喺草叢之間望入去...一個僻靜嘅小角落...

公園都有唔少呢啲冇人會經過...經過都俾啲草叢遮住嘅小角落...

而呢啲小角落多數都係俾啲情侶做衰嘢...

而今次就俾我哋遇到...有一男一女...係著住我哋學校校服嘅學生!

我認到女嘅係六年級嘅李綺雯!同佢個同班男同學!

李綺雯揭起咗自己條校裙!俾個男同學睇!

呢個時候,阿Sze想上前...但就俾我阻止!
我哋都留意住佢哋兩個...個男同學望住李綺雯條白色底褲...流晒口水又勁面紅咁!但又冇進一步...

然後李綺雯俾個男同學睇咗一陣,就放返條校裙,行埋去個男同學面前講咗幾句...就轉身離開。

個男同學又怕怕羞羞咁追上李綺雯!一齊離開。

我同阿Sze見佢哋兩個都走咗,就行出去。

『啲小朋友係咁㗎喇~對性係有啲好奇嘅~由佢啦~』只要唔太過份...

「啲男仔真係好鹹濕囉!」阿Sze好似對個男仔有啲意見...

但明明係嗰個李綺雯揭起條裙俾人睇...
阿Sze坐喺長凳:「我男朋友又係咁...勁鹹濕!」

『你男朋友點鹹濕法吖?』我就坐喺阿Sze身邊...

「佢吖...成日都想同我做...但我唔想囉...」阿Sze諗一諗,「我講呢啲...會唔會唔係咁好?」

『唔會唔會~大家都係女仔冇乜所謂啦~』呢個就係我嘅優勝之處...

「嗯...」阿Sze點點頭,「我唔想同佢做...佢就要我幫佢用口...」

『嗯嗯...』唔肯同男朋友做...只係肯用口...

「但好難頂囉講真...」

仲要用口都覺得難頂...

「嗰陣味真係...諗起都...」

照咁睇...阿Sze同佢男朋友嘅關係都唔係咁好...

「我真係好唔鍾意佢咁鹹濕!」

咁我就有機會喇...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 30-機動戰士]

放咗工拎住個公事包,一個人食餐便飯...

“遠く離れてるほどに 近くに感じてる”電話就響起Reason鈴聲...
已經將[Story 29-同性相近] Upload上Penana
咁正向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞