【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我就等多一陣...再等多一陣...

“老公:要問咗老婆先喎”

見到老公咁講...

“我OK吖”

“老公:老婆話OK我都OK”

“Bonnie:睇吓人哋老公幾聽老婆話吖”

“阿偉:我唔聽你話咩而家?”

見到阿偉同Bonnie打情罵俏,我就Lock返部電話繼續做嘢。
結咗婚之後,我哋四個都仲係經常會約出嚟食飯。

Bonnie指住阿偉:「呢間嘢係佢見客嗰陣試過話啲海鮮超正,所以帶大家嚟試試~」

「係吖~」阿偉點點頭,「呢度啲西班牙海鮮飯超正!有龍蝦仔㗎~」

『係吖?』我點點頭,『係吖?』

「咁就要試試喇~」老公都點點頭,「我老婆最鍾意食龍蝦仔~」

阿偉見客?個客係唔係我吖?

呢間嘢其實係喺我結婚之前,有次同阿偉約出嚟食過我話好食。

飽暖之後仲要思淫慾...走咗去爆房...
望住阿偉同Bonnie...

「唔好話我唔識做人男朋友喇~」阿偉幫Bonnie剝蝦殼,「剝埋俾你吖~」

Bonnie冷眼打量住阿偉:「唔係話你唔識做人男朋友~係話你結咗婚嘅話,一定冇人哋咁識做老公~」

望住佢哋兩個打情罵俏...

老公都幫我剝蝦殼:「阿偉都會係好老公嘅~」

『係囉~我都信阿偉結咗婚都唔會變嘅~』其實我係有啲眼冤...

每次約出嚟食飯又好...行山又好...一睇到佢哋兩個咁好...就唔想再睇落去...

之但係...我又想見吓阿偉...所以每次都會應約...
『做咩唔喺個Group度約吖?』我打量住阿偉。

「淨係想單獨約你一個出嚟食飯嘛~」阿偉古古惑惑咁打量住我。

『咁你點同Bonnie講吖?又約咗客吖?』

「咁都俾你估到~真係了解我~咁你呢?點同你老公講吖?都係話今晚約咗個客吖?」

『係吖~我仲話今晚冇咁早返添~』

「冇咁早返?咁我哋咪可以慢慢食?」

『想食咩吖?』

「梗係食海鮮啦~你最鍾意~呢度啲生蠔仲要唔錯添~」
食得生蠔,當然就唔會淨係食海鮮咁簡單啦...

『啊啊...好勁吖...阿偉~』

「嗄...嗄...你平時會唔會嗌錯名㗎?」

『啊啊...唔會啦...啊啊~快啲~我要啊~』

阿偉雙手撳住我喺床!狂抽猛插!一啲都唔憐香惜玉!

不過我就覺得好舒服!比起同老公搞更舒服!越係粗暴...越係興奮!

唔止一次...試過好多次...喺結婚後第一次再同阿偉搞...

『如果我哋識咗先...結果會唔會唔同呢?』

之後一有機會就約出嚟搞!
「話唔定真係會...但已經返唔到轉頭,只要好好享受現在。」

有時同阿偉搞完返到去...

「老婆~」老公攬住我,「今晚我想...」

『今晚有啲攰喇...聽晚先~』

「嗯~咁好啦~早抖~」

『早抖~』

當然唔可以次次都係咁...有時俾阿偉搞到噴完水,返到屋企再俾老公搞返次先瞓。

呢種情況係偷偷興奮!但又有啲內疚...又可以維持幾耐?又應唔應該繼續維持落去?
一直維持...一直都有諗...

直至到...

「恭喜晒~」

同阿偉同Bonnie傾結婚嘢...

「今次到煩麻兩位喇~」阿偉拜托我同Danny~

「上次煩麻到你哋兩個~今次到我哋幫返你哋啦~」

喺阿偉同Bonnie結婚當日...

『啊啊...阿偉~啊啊...』

喺冇人嘅地方...
「阿穎...嗄嗄...好舒服吖...」

我哋又搞緊...

『好舒服吖...繼續...繼續啊啊啊...』

偷偷又忘我咁...

「好正嗄...好正...嗄嗄嗄...」

好好享受...

『最後喇...今次係最後一次啊啊啊!』

最後嘅偷情...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 39-心理陰影]

一個人行到返嚟學校,啲同學都用上奇怪嘅目光望住我...

而且仲竊竊私語咁...
已經將[Story 38-藕斷絲連] Upload上Penana
又係啲賤女人
已經睇親呢啲一開始好幸福嘅故,就即刻覺得條女/仔偷食
男人都仆街
越係幸福 越係偷食
人總要返呢啲錯
人性係改唔到
各位早晨
清明時節雨紛紛 路上行人一舊雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞