【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
條女cls
木各身尚晚
呢啲先識玩吖
佢根本就係要偷食先開心
俾你發現咗添
正正就係嗰種快感 嗰種刺激感
各位早晨
又爽返

上回講到穎璇同澤暖已經一齊咗兩個幾月~
呢兩個幾月都有搞嘅~不過之前都係攬攬錫錫,最多都係用手用口~都係啱啱先造愛~
而喺同澤暖一齊之前,穎璇正式同佢老公阿信分居!
澤暖又真係暖男嚟嘅~好照顧穎璇~
之但係...好似差啲乜咁㗎呢?
就喺一晚又要OT,澤暖出去買外賣返嚟...
穎璇喺Pantry又遇到Calvin!
Calvin得知澤暖出咗去,就搞穎璇!
原來穎璇早就有試過背住老公同Calvin搞!
而家就背住澤暖俾Calvin搞!
『啊...唔唔...唔唔啊唔...』穎璇撳住自己個嘴...俾Calvin狂抽猛插!
好爽...好刺激...已經俾Calvin抽插到濕晒!同時收緊!
「係唔係好刺激呢?之前背住老公同我搞...而家就背住男朋友俾我搞...已經收緊...好舒服呢?你一舒服就收緊...」Calvin再抽插得快啲!深啲!下下都頂住頂住子宮口!
『快啲...啊...唔唔...快啲啊啊啊~』雖然好爽...但穎璇都想Calvin可以快啲...
「你知我冇咁快㗎...」
『唔好啦...今次...快啲啦...』
「好想我快啲咩?」
『嗯嗯...啊...快啲射啊啊吖~』
「咁你想我射去邊?」
『射入去啦...安全吖吖吖吖~』
Calvin一聽到穎璇話可以射入去,就好似勁興奮咁!撳住穎璇嚟狂抽猛插!
“滋 滋 啪 滋 啪 滋 啪 滋”抽插到滋滋啪啪聲後...Calvin一插!插到最深最入!龜頭頂住子宮口!
「嗄!嗄!」Calvin碌巨棒一路震!射啲精液出嚟!
感覺到啲精液衝擊穎璇子宮口!射晒入去子宮裡面!射到滿滿!
「嗄...嗄...」Calvin射晒啲精液入穎璇子宮,抖兩啖大聲,「係咪好爽呢?」
『嗯...啊...爽啊...』好爽...就係呢種...穎璇就係要呢種...刺激感...
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 32-浪子回頭]

坐喺床上,喺交友App搵...

“學生妹?”

搵啲學生妹傾...

“係 叔叔30歲?”

其實都有唔少學生妹玩交友App...

“係吖 會唔會嫌老?”

又真係俾我撳到...

“唔會 鍾意啲大個啲”

“妹妹係叔控?”

“係掛”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞