【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
“咁妹妹幾歲?”

“11”

“嘩咁細個就玩交友App?”

又真係估唔到...竟然細成咁...

“嗯”

“呢度有好多變態㗎喎 驚唔驚先?”

“點變態先”

“好似會問你下面緊唔緊”

“好緊好窄”

更加估唔到可以傾甜...
“真?我老婆生完BB之後就好鬆 唔好插”

“叔叔即係爸爸?”

“係吖 介意?”

“唔介 爸爸”

“乖女”

仲要可以玩父女...

“老婆又唔俾我搞 搞到成日谷住谷住”
“爸爸會唔會好粗好長?”

“勁粗勁長 仲要好硬 乖女想唔想試”

“會唔會好痛㗎?”

“要試過先知喎 想唔想約出嚟試下?”

“遲啲先”

遲啲先?有得試十一歲嘅小妹妹...

“咁乖女下面有毛未?”

之但係...

“未”

傾多幾句...

“咁咪好光滑?”

“對方已經離開”
明明傾得好地地...仲諗住真係有得食...

傾到扯晒...好想要添...

就喺呢個時候,老婆都沖完涼出嚟。

當老婆坐喺床上,我就從後攬住佢:『老婆~』

「唔好啦...好攰喇...」我都未話想要,老婆就已經拒絕。

『好啦...好快姐...我硬晒喇...』我伸手摸老婆對波...

但搓唔夠幾下...

「唔好啦...一陣嘈醒個仔吖...」老婆推開我,「自己搞掂啦...」

又自己搞掂?成日都要我自己搞掂,咁我娶你返嚟做乜?
我都唔係吹水,唔好話老婆生完鬆晒...連搞都唔肯俾我搞...

已經好多晚都自己搞掂...冇癮到唔搞...谷住谷咁...

冇得插,用口都好吖...

我捉住老婆個頭嚟抽插:『射...射喇!』

射到老婆成口都係...然後佢就立即吐返出嚟...再𠺘返清個口...

連吞都唔肯...好冇癮...

自上次喺交友App同個十一歲小妹妹傾完之後,我都想再搵啲學生妹嚟傾。

但唔好話十一歲咁細啦,十五六歲都撳唔到...

原來上次只係咁啱咁好彩...
正正常常嘅就唔輪到我...不如就試吓啲要零用㗎啦~

要零用嘅都唔少...問咗幾個大學生就唔想玩喇...係玩學生妹就梗係玩中學生㗎啦~

“中學生?”

“嗯”

“服務?”

“轉App話俾你聽”

轉咗App講咗啲Plan又Send咗幾張冇樣嘅校服相,都幾正咁...就約出嚟~

喺約定嘅地點等...都見到有唔少學生妹行過...

我已經好心急...好想快啲可以搞...已經谷咗成兩個禮拜喇!
唔使幾耐...

「Felix?」有個仲著住校服嘅學生妹就行到埋嚟我面前。

『嗯嗯...』我打量住個學生妹,『敏敏?』

「嗯...」敏敏點點頭。

嘩使唔使咁靚女吖?

而家啲學生妹諗乜㗎?咁靚女都要出嚟做?

敏敏拖住我,然後我哋就向住時鐘酒店方向行。
『你...真係得十五歲?』我打量住敏敏...細細粒粒咁...

唔止勁靚女...仲要咁可愛...咁幼...未成年學生妹...

「嗯...」敏敏點點頭,行到嚟時鐘酒店樓下,「你真係做咗人爸爸?」

『嗯...真...』點解佢要咁問...

「咁...我哋上去喇...」

入到𨋢,敏敏已經請晒我食波餅...搞到我勁扯旗!

好快就有得搞...搞未成年學生妹...

但當我哋出到𨋢,行到去時鐘酒店門口...我停低...

「嗯?」敏敏一頭問號。

『呃...Sorry...』我喺銀包摷咗堆錢,交俾敏敏,『都係唔使喇...Sorry...Sorry...』

雖然係彈鐘...但我都俾足全數先走!
敏敏咁正...上一秒都好想快啲搞佢...但點解下一秒我就縮沙呢?

或者係因為...敏敏問我“真係做咗人爸爸?”...

我唔單止係人夫...而且仲要係人父...

我要盡返做老公同老豆嘅責任!

「老公...」老婆一頭問號,「做咩無啦啦帶我哋嚟迪士尼嘅?」

『冇~好耐都冇嚟過喇嘛~見放假咪帶埋阿仔嚟玩囉~阿仔~拖實爸爸~』

我同老婆就一左一右咁拖住阿仔,行入迪士尼~

『熱唔熱吖仔?幫你抹抹汗先~』幫阿仔抹抹汗~

「飲啖水先~」老婆又遞咗支水俾我哋兩父子~

『老婆曬唔曬吖?我有帶遮~』我就打開把遮,遮住我哋一家大細~
喺迪士尼裡面排隊玩玩~

『睇吓睇吓~係唔係好得意吖?』

抱住阿仔~

「好得意吖~媽咪媽咪~係咪吖?」

阿仔又手指指~

「係喎係喎~老公睇吓嗰邊~」

我又跟住老婆指住嘅方向望~

『抹咗手先食嘢㗎~』

到咗Lunch又去食主題半自助餐~
「老公你自己抹咗未㗎?」

老婆又遞張濕紙巾俾我~

『係喎~唔記得咗添~好彩有老婆提~』

我哋一家三口又食得好開心~滿足~

飲飽食醉就繼續玩~

玩得好開心~好盡興~都好似好耐...冇試過...

自從阿仔出咗世之後,老婆就湊仔...我就要返工搵錢...

阿仔有老婆照顧...帶出帶入...我都好少會理...

放假都係留喺屋企抖...阿仔嘅事無大小都係由老婆搞掂...

其實...個仔我都有份!點可以要老婆做晒呢?

唔好話要幫手喇,好似而家咁,放假一家大細出嚟玩~開心吓~放鬆吓~又可以幫輕吓老婆~咁咪幾好~
一家三口食完個豐富大餐~

「嘩~~~」

再睇埋個煙花表演~

『好唔好睇吖?』

「好睇~」

「媽咪都覺得好好睇~」

然後我哋就返去酒店~

冇錯~今晚我哋係會喺酒店過埋夜嘅~
『老婆~今日玩得開唔開心吖?』望住阿仔已經瞓咗上床~

「開心吖老公~」老婆都攬住我,一齊望住阿仔瞓得好冧~

『以後放假多啲出嚟家庭樂咯~』

「好吖好吖~咁我哋而家...不如一齊沖涼?」

『一齊沖?』

「嗯~阿仔今日玩到咁攰...又瞓得咁冧...咁就唔會咁易嘈醒...」

『嗯~咁我哋一齊沖啦~』

我就公主抱咁抱起老婆~

「喂老公~啜~」

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 33-欲斷難斷]

Lunch趁住仲有啲時間,就嚟到時鐘酒店...

「嗄...嗄...Yuki...嗄嗄...」阿趙撳住我喺床...
已經將[Story 32-浪子回頭] Upload上Penana
好彩爸爸懸崖勒馬
有返個幸福家庭
同埋個老婆都幾好吖
其實只要老公有幫手減輕老婆負擔 咁就有返正常嘅夫妻關係
各位早晨
啱啱覆完診

影影午
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞