【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
各位早晨
又到星期一有文

上回講到阿渣OT完放工食返個便飯...
又俾大佬催交功課...
今晚路過機舖,心血來潮想入去睇睇~
見到好多舊作都出咗新,都唔多識㗎喇~
連高達都係最新喎~
阿渣就想試吓啦~新機就唔識㗎喇~都係揀返紅渣啦~
好快就俾兩個𡃁仔挑機!
阿渣諗返起細個同波蕾一齊晏晝去打魚~
波蕾同阿渣係最佳拍檔~
打到啲魚冇晒錢走人~
唔緊要~聽日再打過啦~
點知打咗兩三日,就俾人認出係夜晚班駐場高手!
仆街喇...啲魚嚇走晒...又要同返自己友私片~
唔使做嘅日子就係晚晚落機舖打機𥄫女互串對方~
直到有一晚...機舖最後一晚...
波蕾見結他嗰班人喺機舖門口影完相:「喂我哋都影返張相啦!」
『好吖好吖~阿龍~去叫𡃁妹仔幫我哋揸機啦~』
「我?」
「係吖!你吖!最後機會喇~」
佢哋成班高達友就喺機舖門口影返張大合照~
望住阿渣部紅渣被擊落...爆炸...
阿渣起身...同時拎個銀包出嚟...
「哈...阿叔...一個人就唔好用埋啲垃圾機啦~」
「哈哈哈~」
望住銀包裡面張舊照片...
老喇...老喇...
如果有波蕾喺度嘅話...會唔會有得贏呢?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 31-刺激快感]

「終於搞掂晒喇~」澤暖伸個懶腰~

『辛苦晒你喇~又要你同我一齊OT到咁夜~』我拍拍澤暖膊頭~

「唔辛苦~同女朋友一齊OT好幸福~」澤暖攬一攬住我條腰,錫啖我~

『咁口甜舌滑㗎咩?』我打量住澤暖~

「真心話嚟㗎!」澤暖好認真咁點點頭!

『係喇係喇~執埋啲嘢先啦~』

「知道!女朋友大人!」
同澤暖一齊都已經兩個幾月...

「今晚想食咩吖?」

呢兩個幾月嚟...

『你話事啦~』

我哋差唔多日日見...

「你鍾意食拉麵~我知有一間新開嘅,開到凌晨兩三點~」

喺公司OT到勁夜又好...

『好吖~執好晒啲嘢就過去囉~』

放假出街又好...
「穎璇...嗄...我愛你吖嗄...」

上嚟屋企搞嘢又好...

『澤暖...啊~想要...想要喇...』我摸住澤暖碌肉棒...

「我都想...想插...」澤暖拎住自己碌肉棒...用龜頭掃掃磨磨我塊陰唇...

『插喇...插入嚟喇...』我都擘開晒對髀...

「嗄...好濕...嗄...入...入喇!」澤暖一插...就插咗大半碌入嚟...

『啊~舒服啊~』我感受住澤暖大半碌肉棒喺我陰道裡面...

「好濕...嗄...啜...」澤暖攬住我錫...同時抽插...抽插...

一邊同澤暖打茄輪...一邊俾佢抽插...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”抽插到滋滋聲...
澤暖越插越入...插晒成碌入去...頂住頂住我個子宮口咁抽插抽插...

我嘅陰道又不停咁收緊收緊...緊緊咁包住澤暖碌肉棒...

「好窄...好緊...嗄...嗄!」

『繼續啊~我要多啲~再多啲啊~』

澤暖聽到我想要多啲...就雙手捉實我條腰...瘋狂抽插!

好正...好似好耐都未試過...

澤暖狂抽猛插咗一段時間...

「嗄...差唔多喇...要射...想我射喺邊?」

『你鍾意...啊~唔好射喺裡面就得...吖吖吖~』
澤暖狂抽猛插多幾下...然後深深咁一頂!再立即抽返出嚟!騎喺我身上!龜頭對正我塊面!

「嗄!嗄...嗄...」白色嘅精液就由馬眼射晒落我塊面...

射咗好多...成塊面都係...

「嗄...嗄...終於...終於都同你...」澤暖將精液都射晒出嚟之後...攬住我...

其實今次係我第一次同澤暖造愛...

之前我哋就算係搞,都只係互摸...舐吓含吓...

之前大家好似都未Ready咁...係今晚...好想要...

澤暖都算唔錯嘅~碌肉棒都幾長~又夠硬~係就快咗少少咁啦~

佢話因為係第一次喎~所以咪快咗啲囉~

第一次俾咗我...我都滿足嘅~
而喺同澤暖一齊之前...

「喺度簽個名...」律師指指份分居協議書...

我拎起支筆,就簽個大名。

「OK~」律師睇睇個簽名,「咁等埋何生上嚟簽埋,你哋就正式分居。」

『嗯...』

「佢上嚟簽完之後,我會通知你㗎喇。」

『嗯麻煩晒...咁我走先。』

一直我都冇見過阿信...

就算係返屋企執嘢,我都係等到佢返咗工...確保屋企冇人先上去執。
有時候...唔係話再見一定可以做到朋友...

有時候...唔見好過見...

但有啲人...你唔想見...又總係會見到...

就好似喺公司Pantry沖緊咖啡,咁啱Calvin又拎咗隻杯入嚟。

我哋都冇任何交流...我沖完杯咖啡就行返出去。

雖然話唔同Team...但我又經常見到Calvin同佢女朋友Aka喺面前行過。

總係你越唔想見到...就越係會喺你面前出現...
有陣時唔係見到Calvin...就連去洗手間都會遇到Aka...

Aka真係勁靚女...皮膚又白又滑...後生我幾年就真係幾年...

難怪Calvin咁鍾意佢...

我都係唔好理人咁多~同澤暖好好過~

「坐呢度~」澤暖幫我拉好凳,「嗰邊風口~」

『唔該~』其實澤暖都真係好暖~

「我幫你夾晒啲洋蔥~」

對我體貼入微~

「唔好飲凍嘢喇~啱啱嚟M~杯水暖㗎~啱飲~」

無微不至~

男朋友要做嘅都做齊晒~性方面都可以滿足到我~其實我仲需要啲咩呢?

係咯...點解仲好似...差啲乜咁?
『今晚應該都有排搞...』今晚又要同澤暖開OT...

「而家先八點幾...」澤暖睇睇個鐘,「不如食啲嘢先?」

『都好~』都有啲餓~

「間拉麵要去買外賣...我去買返嚟~」

『會唔會好遠吖?』

「個湯分開上㗎嘛~」

『係要你去咁遠吖~』

「唔怕啦~你鍾意食吖嘛~等我~」

『小心吖~』
望住澤暖急急腳咁離開公司...

我就行去Pantry,咁啱又見到Calvin!

我都係頭都冇點...之但係Calvin竟然開聲:「你男朋友出咗去吖?」

『嗯...佢話買嘢返嚟食...』我行到去Calvin身邊...

「係吖?」Calvin眼定定咁望住我,「咁咪有排都返唔到嚟?」

『係...掛...』就喺呢個時間...

Calvin一手攬住我!
『喂!做...咩...唔!』Calvin已經錫埋嚟!

「啜好耐都冇同你搞...啜...」Calvin攬住我狂吻!

『唔好...喂...啊...』我想推開Calvin!但個身好似軟晒咁...

Calvin喺我身上亂摸亂摷!仲摷到入我裙底:「咁快就濕晒嘅?你真係好淫...」

『唔好...唔好咁啊...』我半推半就...

Calvin已經撳我落梳化!拎埋碌巨棒出嚟!

『唔好咁啦...唔好...啊...』口裡說不...我自己都Feel到已經濕晒...

Calvin二話不說...揭開我條底褲!用碌巨棒一插!插到最深最入!
Calvin已經快速抽插:「摸幾下就插得...你真係好淫呢...」

『啊...唔唔...唔唔啊唔...』我撳住自己個嘴...俾Calvin狂抽猛插!

好爽...好刺激...已經俾Calvin抽插到濕晒!同時收緊!

「係唔係好刺激呢?之前背住老公同我搞...而家就背住男朋友俾我搞...已經收緊...好舒服呢?你一舒服就收緊...」Calvin再抽插得快啲!深啲!下下都頂住頂住子宮口!

『快啲...啊...唔唔...快啲啊啊啊~』雖然好爽...但我都想Calvin可以快啲...

「你知我冇咁快㗎...」

『唔好啦...今次...快啲啦...』

「好想我快啲咩?」

『嗯嗯...啊...快啲射啊啊吖~』
「咁你想我射去邊?」

『射入去啦...安全吖吖吖吖~』

Calvin一聽到我話可以射入去,就好似勁興奮咁!撳住我嚟狂抽猛插!

“滋 滋 啪 滋 啪 滋 啪 滋”抽插到滋滋啪啪聲後...Calvin一插!插到最深最入!龜頭頂住子宮口!

「嗄!嗄!」Calvin碌巨棒一路震!射啲精液出嚟!

感覺到啲精液衝擊我子宮口!射晒入去子宮裡面!射到滿滿!

「嗄...嗄...」Calvin射晒啲精液入我子宮,抖兩啖大聲,「係咪好爽呢?」

『嗯...啊...爽啊...』好爽...就係呢種...我就係要呢種...刺激感...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 32-浪子回頭]

坐喺床上,喺交友App搵...

“學生妹?”
已經將[Story 31-刺激快感] Upload上Penana
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞