【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
已經將[Story 22-跳出愛火] Upload上Penana
啲𡃁妹真係好呃
屌 IG FB收晒皮
入世未深 係要俾大哥哥入吓嘅
係唔係更新咗吖
真係收咗皮喎
今次真係大地震了
所以佢哋先會廿頭就咁多經驗
世界末日喇
細細個就已經身經百戰
各位早晨
仲係好濕囉
木各身尚早
唔好瞓?

上回講到Dora喺Gail屋睇佢直播~
Gail已經有八十萬訂閱!
好勁吖~
Dora就話其實都係佢個經理人嘅功勞~
一講到經理人,Dora就嘴角含春~
發展成點姐?
Dora話冇嘢!只係一齊做嘢姐!
講就咁講~
Gail就問返Dora有冇心上人啦~
Dora都未有心跳嘅感覺...或者都係啲男仔唔夠成熟...但又唔會想搞師生戀啦!
到有一日Gail因公司要學跳舞,Dora就去接佢~
咁啱就遇到Gail嘅舞蹈導師東仔~
Dora見東仔幾靚仔~Gail又幫佢搵咗個機會一齊學跳舞喎~
跟住東仔跳...唔單止靚仔...有型...仲好Charm添...
跳起上嚟好有力...總係會吸引住人嘅視線...注意力...全部都集中晒喺佢身上...
「抹吓汗先啦~」東仔遞條大毛巾俾Dora~
『唔該~』Dora有啲怕羞咁接過條大毛巾...印兩印...
仲要體貼成咁...點搞吖?
呢啲就係成熟大哥哥嘅吸引力?
咁有吸引力嘅大哥哥...點都應該有拖拍掛?
『係...呢~你女朋友會唔會都同你一樣鍾意跳舞㗎?』都係探吓口風先~
「佢吖?」東仔諗一諗,「佢對啲貓貓有興趣啲~」
『係...吖...』即係有拖拍啦...
「不過我哋啱啱散咗Luu~」東仔帶住微笑擰擰頭~
啱啱散咗?咁係咪即係話...Dora有機會吖?
有咩機會吖?都唔知人哋點諗!
Dora咁細個...就算佢對人哋有Feel吖...人哋都未必對佢有興趣啦...
咁點好呢?應該點做好呢?
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 23-變態毒撚]

喺學校拎住部相機,幫啲學生影校園生活照。

小息嘅時候喺樓層影吓啲學生傾計...

喺側邊影又有~喺後面影又有~

半身又有~全身又有~

又走入圖書館影吓啲學生睇書~借書~

好有書卷味...文青學生...

影到差唔多,就落埋去操場影吓啲學生打波。
成班男同學充滿活力咁打籃球~

汗水與青春~

又有啲同學排緊隊買嘢食~

又有啲同學喺長檯食緊嘢~傾吓計~

我都偷偷影幾張...又偷偷影多幾張...

然後就俾兩個女同學發現...

兩個女同學都急急腳咁走:「又係IT哥哥...」

「行啦行啦...佢望住人個樣好奇怪...」

「係咯係咯...」

係中五嘅思思同阿芝...
我見佢兩個唔願上鏡,就再偷偷影其他女同學。

偷偷影幾張...又偷偷影多幾張...

然後有幾個女同學發現咗!就立即迴避!走開:「又係個肥豪喺度偷影...」

「嘖...好核突囉...睇到佢就反胃...」

「都唔知佢影啲相嚟做乜...」

「咦唔好講啦!好核突吖!」

我影啲相嚟做乜?學校話要影嚟放上校網囉...

當然就唔會咁簡單啦!
我見啲女同學個個都已經有晒戒心...一見到我出現都立即走開...

都應該影唔到啲乜㗎喇...係時候返上去...

我第一時間都係將啲相過返落電腦度...

然後就抄返啲“唔俾得人知”嘅相上雲端度...

抄好晒之後,我就拎埋部iPad入Server房...

我準備好晒...最舒服咁除褲...

打開返頭先影嘅相...偷影嘅相...

喺樓層影學生妹背脊...透晒吊帶小背心...Bra帶...成對雪白嫩滑嘅小腿...

Chok幾下...已經硬咗...
再睇睇坐喺圖書館入面好專心睇緊書...俾我偷影咗校裙底都唔知...

望住白色底褲Chok下...

仲有坐喺櫃檯入面...幫同學登記緊嘅學生妹...衫領裡面...影到雪白嘅胸肉...白色Bra...

我再Chok多幾下...

然後就到主菜...思思同阿芝...

我偷影咗佢哋兩個好多好多...全身又有...對腳又有...裙底又有...

佢兩個係最正!我平時都有偷影佢哋!仲儲咗好多!成日J佢哋!

唔單止會好似而家咁,匿喺Server房打J...

仲會喺放晒學冇人嘅時候,專登拎埋部iPad上佢哋個樓層嘅女生廁所...入去廁格J!

射嗰陣仲會對住塊廁板嚟射!射晒落去!

反正有校工清潔...就算唔清,女廁本身就污糟~就算射晒落去,到第二日返學乾晒,都冇人諗到係精液~
好刺激吖...喺女生廁所打J...睇住自己學生啲走光相...就算係而家喺Server房J...J思思同阿芝都好想射...

呢兩個學生妹實在太正...想射...射...射喇!

我又射晒出嚟...射晒俾思思同阿芝對雪白嫩滑幼腿...校裙底...白色底褲...

好爽...射晒出嚟都仲係好想要咁...

一直喺中學工作...一直都好想食學生妹...但我又唔敢...

唔好話食吖...望多眼都俾人覺得我視姦緊佢咁...走都走唔切...

喺學校裡面都冇可能識到學生妹...唯有上交配App識啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞