【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
搵咗好耐都搵唔到...直到我差唔多想放棄,又俾我遇到個學生妹喎!

“你係學生妹?”

“嗯 你鍾意?”

“鍾意!梗鍾意啦!”

“嗯”

“但我廿六喇喎...”

“嗯 我OK吖 我鍾意大個啲嘅大哥哥”

同個學生妹一嚟就已經傾甜!佢又唔介意咁!仲好似好有性趣!

我仲試過同佢傾住嚟打J...都好有Feel...
傾咗一排,諗住試吓約唔約到...點知佢又肯喎!

然後就約出嚟等...等...都幾擔心會唔會係啲男人伏啲變態佬出嚟...

點知真係俾我等到...

「你...」一個勁細粒嘅小妹妹怕怕羞羞咁行到埋嚟,「係阿豪?」

『係吖係吖...』我打量住呢個勁細粒嘅小妹妹,『你就係綺雯?』

「嗯...」綺雯怕怕羞羞點點頭...

『好可愛...好得意吖你...』綺雯真係勁細粒...比起我哋學校啲中一...

「係咩...」綺雯怕怕羞羞咁...

『你幾歲吖?』

「我...我十一...」
十一歲?小六學生?!

而家啲小學生咁淫㗎咩?十一歲就同大哥哥喺交配App傾咁多甜嘢?

最大問題係對住咁細個嘅綺雯我並冇反感...反而好有反應!

望住佢微微凸起嘅胸肉...著住條短裙...成對雪白嫩滑嘅幼腿露晒出嚟...

好扯旗...我竟然對一個小六女生有反應!

估唔到...我唔單止想搞學生妹...仲係一個蘿莉控!

同綺雯行街,都好想貼近佢...掂吓佢...

但唔知係唔係因為綺雯始終都仲細...好怕羞...總係會避一避開我...

我就勁梗火啦!尤其係入去戲院睇戲...勁想摸吓綺雯隻雪白嫩滑嘅幼腿...

但我只係用手背掂一掂...佢就縮開...

明明都傾咗勁多甜...但出到嚟又咁怕羞咁...
我本來想慢慢嚟...一步一步...但到佢話要返屋企,我都仲係摸唔到綺雯...(最多都係搭咗一陣膊頭...攬咗一陣腰...)

返到屋企開App睇睇,綺雯仲Quit埋!

點解要咁吖?明明傾得好地地...出嚟見完就Quit?

又嫌棄我嘅外表吖?!

唉...點都好...約過綺雯出嚟之後就返唔到轉頭...

但之後喺交配App一直都再撳唔到學生妹...更莫講話十一歲嘅小妹妹...

好想要吖...尤其係日日返工...對住班學生妹...勁想要!但又唔搞得佢哋!!!

點好?喺交配App交配唔到...就只好...

我直接去搵有冇PTGF!喺交配App又直接寫有冇學生妹需要零用!
果然唔使幾耐,就有幾個學生妹撳我!

既然係俾錢,就問得直接啲!

問咗幾個,有啲啲十七八...有啲係大學生...唔啱我!

然後俾我遇到個十五嘅!

十五正吖!雖然唔係小學生...但都係未成年...夠嫩口...

我就好快手咁約條未成年學生妹出嚟!

我勁心急!谷咗成個月!好想搞學生妹!
「你係...」一個著住白色校服嘅學生妹行到嚟我面前,「阿豪?」

『係係...』我打量住呢個著住白色校服嘅學生妹,『你就係Celine?』

「嗯~」Celine帶住甜絲絲嘅微笑點點頭~

著住校服...勁靚女!個樣仲有少少似...綺雯!

估唔到搞唔到小學生嘅綺雯...可以搞到個同綺雯有少少似嘅未成年學生妹!

「俾咗錢先~」Celine向我攤大手板仔~

俾錢...俾錢...俾完錢就有得搞!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 24-校花兵營]

朝早一個人行返學,街上都已經唔見有同學...

唔好話同校...就連唔同校嘅都唔見...
飛揚又搞𡃁妹仔
已經將[Story 23-變態毒撚] Upload上Penana
肯定冇睇上回講到 快啲去睇返
今次係肥豪
竟然一次過駁兩個故
睇嚟真係諗住連晒一百個㗎喎
係唔係勁先
呢啲就係千絲萬縷
肯定係飛揚真人黎

原型係咪熊仔頭嗰個
飛揚一定寫得好興奮
呢篇特別長
我都冇飯食 邊可能肥
走冰晚
再食就中風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞