【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

上回講到牛丸扮靚仔~
因為今晚去燒嘢食~
係Kate為咗介紹個女同事穎茵俾牛丸識而搞嘅BBQ吖~
三對夫婦都嚟咗,Kate就叫牛丸自己努力啲喇~
實努力啦~咁唔話得介紹女仔俾牛丸識~
Kate帶咗穎茵嚟,大家介紹返就開始燒嘢食~
都算叫好傾~牛丸都好識做~照顧穎茵啦~
又燒又食又傾~散場時牛丸仲車埋穎茵返屋企~
睇嚟加晒分啦~
咁就約多啲喇~不過就唔咁多人喇~淨係Kate兩公婆加埋牛丸同穎茵四個出嚟~
行街睇戲食飯~進展良好~就打算單獨約啦~
起初都仲係唔得嘅...但試多幾次同Kate兩公婆一齊出之後,終於成功!
單獨約穎茵都仲係著得好性感~可能而家嘅後生女係咁啦~
當然牛丸都好有準備嘅!同穎茵出咗咁多次街,都放定件外套喺袋!必要時會俾穎茵著!
細心嘅嘢牛丸係會做嘅!
而佢哋單獨相處都有好多計傾~
「尋日個客真係有啲驚...」
就算冇Kate喺度...
「連醫生都話嚇咗嚇!好彩救得返咋!」
都可以暢所欲言~
『你都好鍾意小動物喎~』
既然係咁...
「所以先做動物診所咋嘛~」
牛丸諗應該都可以...
『係吖?我都好鍾意小動物㗎~』
邀請穎茵...
「係?咁你有冇養吖?」
『有吖~我屋企隻貓識打關斗,不如上嚟坐吓~』
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 26-愛與性慾]

喺Studio裡面影Product相...

“咔刷!咔刷!”

仲有勁多未影...都唔知仲要影幾耐...

本來多生意係好嘅~之但係...得我一個就難搞啲囉...

而家做攝影好難請到助手...

個個唔係嫌跟出跟入做阿四,就係嫌人工少。

衰啲講,揸相機俾少少錢請啲女去酒店影甜相再賣出去仲好賺!
人又請唔到...又同阿滔反咗面...

好彩過咗結婚旺季!冇結婚嗰啲Job接咋!唔係都唔知得我一個點搞!

“咔刷!咔刷!”影多幾影...

「Dick~」Elle就上咗嚟。

『喂~』我望住仲著住件旗袍校服嘅Elle,『放學喇?』

「嗯~點吖?好多嘢做吖?」Elle仲拎咗啲街邊小食上嚟~

『都多吖...仲有排影...』我放低部相機,攬一攬Elle條腰。

「咁食完嘢先一齊影啦~」Elle就同我一齊坐低。

我哋就食啲嘢先。
同Elle一齊咗之後,好彩都有佢上嚟幫我手。

好多時都係,Elle會買埋嘢上嚟食~然後佢又會做吓功課溫吓書~佢冇咁忙嘅話就會幫我手影吓相~

係幾好嘅~同到Elle呢個學生妹女朋友一齊...仲要係著旗袍...

可能食飽咗...就會思淫慾...

我摸住Elle條小蠻腰...攬一攬佢...

Elle都Feel到我想...就同我接吻...

我哋又攬又錫...瞓落張梳化上...

隔住條旗袍校服摸吓Elle條小蠻腰...再摸到上佢對波...

學生妹對波係特別軟熟...
我同Elle都伸晒脷咁打茄輪...諗住都差唔多...就摸落Elle隻大髀...摷入佢校裙底...

但當我摸到入去佢條底褲之時...Elle撳住咗我隻手!

Elle擰擰頭咁...

『唔怕啦...』但我仲係好想...

「唔唔...」Elle仲係擰擰頭,「遲啲先啦...」

其實都遲咗好耐,我都同Elle拍咗拖成三個月。

三個月喇...拍咗三個月拖都仲係攬攬錫錫...最多都係互摸互摷...連幫我含都未試過...

Elle都十七歲喇...合法㗎啦...而家啲學生妹唔係十二三歲就已經日日俾條仔中出㗎咩?

我以為而家啲學生妹開放開㗎喎~但係Elle到而家都仲未肯俾我喎...
初初聽到Elle仲未試過,諗住有得幫學生妹破處正呀喂!

點知佢守身如玉到咁...搞到我谷住谷住...冇晒癮...

最慘嘅係仲要痴身吖!

唔好以為日日放學上嚟幫我手好爽吖!佢係想我陪佢多啲咋!

知我啲Job搞掂晒,就要我去佢學校搵佢食Lunch!接佢放學!

放假仲要同佢行街睇戲食飯!

基本就係日日見!

原來啲𡃁妹係咁鬼痴身...

唉...

最大鑊嘅係,我呢排接咗啲要影Model嘅Job。

Elle就未夠班做我助手㗎喇...不過可能就係咁,我先有機會抖抖氣啦~
好婉轉咁同Elle解釋咗個Job嘅老闆比較有要求...帶唔到佢去幫手...

又重金禮聘咁請咗幾個助手返嚟跟呢個Job!

然後就可以專心啲咁做好呢個Job。

『係OK~再嚟一個吖...』

幫個Model影...

『好~可以再自然少少...』

去唔同地方...

『係...呢個位...係望向嗰邊~』

又換上唔同嘅衫...

『好好~條裙可以揚起~係喇~』

都影咗好多...靚相~

個Model叫Daisy,都幾靚女~不過又好似唔覺喺邊度見過...唔係Full Time?
老闆娘同Daisy一齊睇啲相...

「OK吖~」都好滿意咁點點頭~

然後我就趁住大家休息緊嘅時候,就走去問問Daisy:『係喎Daisy~之前好似唔見你有接過Job嘅?係我走漏眼?冇理由㗎...你咁靚女~』

「唔係唔係~」Daisy擰擰頭,「我唔係Model嚟㗎~我做教師嘅~只係幫Friend影咋嘛~」

『哦~老師~中?小?』竟然係做老師?

「中學囉~」Daisy笑得勁甜~

『中學~咁你同老闆娘係Friend嚟?』睇唔出係中學喎...咁即係幾多歲?

「係吖~都好多年Friend~佢問可唔可以幫佢~咁我又見得閒咪幫吓囉~」

『哦~咁佢冇搵錯人啦~你咁靚女~』睇Daisy咁後生...似仲細我兩三年...

「你真係識氹人~」Daisy輕輕拍一拍我膊頭~

『邊係氹呢~真心話嚟㗎~』係啱啱出嚟教書?
同Daisy都算好傾~不過就唔會問年齡啦~

始終年齡都係女人嘅秘密~

而我都幫Daisy影咗好多靚相~佢都好滿意~仲問我可唔可以俾晒啲相佢添~

我就當然話幫佢揀返啲最靚嘅先Send俾佢啦~咁咪可以拎電話囉~

我返去執執啲相...逐張咁睇...Daisy真係好正...

人又靚...皮膚又白又滑...對波又大...對腿又勁修長咁...睇到我硬晒...

好少對啲Model起機...Daisy都算係第一個...

當然我仲趁住Daisy唔為意...偷影咗唔少佢走光嘅相...

開晒出嚟...望住佢條波罅Chok...望住佢對雪白嫩滑修長美腿Chok...望住佢裙底...白色絲質Lace底褲狂Chok...
射咗幾次,又Send返批相俾Daisy~(當然唔包走光嗰啲!)

Daisy話我影得佢好靚~想上嚟Studio幫佢影返幾輯靚相~

我就當然樂意啦!

最好彩嘅係,呢排Elle要同Friend一齊溫書,唔得閒痴住我~

咁我就可以...

Daisy著咗條米黃色嘅連身短裙上嚟:「拜托你喇~」

『我一定幫你影到最靚~因為你本身已經夠晒靚~』我就可以瘋狂咁影Daisy!
“咔刷!咔刷!咔刷!”

幫Daisy影咗勁多靚相~當然就唔少得走光相~

Daisy條短裙咁短,唔偷影返啲露底嘅又點對得住自己~

仲要係著白色絲質Lace底褲...想引死人咩...

咁我就好小心嘅~影完啲走光,又影返啲冇走光嘅嚟做掩護!

都影咗唔少...

『抖抖先~睇吓啲相~』

「嗯嗯~」Daisy就完全冇防備咁烏前個身~望住部MacBook Pro~露晒波罅!

仲俾我𥄫到白色絲質Lace Bra...

好正吖...
「喂吖~」Daisy怕怕地羞咁,「影到人走光嘅!」

『哦哦哦~放心放心~會Delete嘅~會Delete嘅~』講就咁講...

「真係會咩?」Daisy古古惑惑咁~

『真...真係會...』點解我會覺得Daisy咁古惑咁嘅?

「唔會自己Keep...定係相都唔夠...想親眼...」

相都唔夠?想親眼?

Daisy對手仔摸住自己條米黃色短裙邊...輕輕拉起...揭起?!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 27-美麗誤會]

小息喺走廊行過...

「你鍾意嗰個吖~」
已經將[Story 26-愛與性慾] Upload上Penana
仲準時過我喎
涉舔年幼姊妹乳頭陰部 契哥否認5項非禮罪 姊姊供稱曾被強行指插陰道
https://lih.kg/3648084

飛揚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞