【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
好討厭呢種天氣

又瞓得唔好
長開抽濕機都唔𠹌掂
啲牆同玻璃全部勁濕,已經將啲書放曬喺房開暖爐抽乾
我都係 個人又辛苦 啲衫又唔乾
木各身尚早
係唔係天氣問題
我個人都勁濕
我唔知呀
近排一日好一日差咁
話唔定係轉天氣呢
都好㗎喇 起碼有好瞓
其實可能係我有壓力呢
有咩壓力吖

上回講到譚太準備去買餸,阿囡就帶埋佢個好姊妹Wendy上嚟屋企~
其實Wendy都經常上嚟㗎喇~譚太都當咗佢係第二個囡~
譚太都係一般家庭主婦咁啦~照顧屋企~
咁個家都幾好嘅~阿囡又聽話又讀到書~老公又喺中學做老師~收入穩定~
不過近期老公好似力不從心咁...性生活唔多滿足囉...
咁點算好呢?係唔係要有返啲刺激呢?
不過有陣時就係唔使諗咁多...
『啊...啊...啊~老公...今晚咁...勁嘅?』老婆俾老公搞到嗌晒咁!
扯到勁粗勁長...仲要超硬!塞到譚太裡面脹脹!抽插抽插!
「係吖!好想要吖!嗄!我好想要吖!」老公十指緊扣咁撳住老婆對手喺床上!瘋狂咁抽插佢!
『啊~啊~啊~老公啊~』俾老公抽插到勁濕!勁多水!
「嗄!好正吖!嗄嗄好正吖!好想要...啜!」老公撳住老婆喺床上錫!
『啜...唔唔...啜...』老公伸晒脷咁!同時不停咁抽插老婆!
錫住咁抽插咗一陣!老公就要老婆趴喺床上!
老婆一挺起個屁股...老公對正就一下插到最入!
『啊!』
老公全力抽插!
“啪啪啪啪啪啪!!!”抽插到啪啪聲!
『啊~啊啊~老公啊啊~唔...唔唔怕唔怕俾阿囡聽到啊!』
「唔怕...嗄!咁夜阿囡瞓咗㗎喇!嗄嗄!」
老公越插越快!每次都係插到最入!頂住頂住咁抽插抽插!
好舒服吖...而家俾老公瘋狂抽插...後生嗰陣同老公做嘅感覺返晒嚟!
已經唔係一晚...連續好幾晚...晚晚老公都好勁咁!仲要射得勁多!成個套都載唔晒!
『啊...啊~啊~老公~好勁啊老公!』
雖然唔知點解老公突然又好似後生嗰陣咁勁...不過既然性生活滿足返...就唔好諗咁多喇~
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 22-跳出愛火]

喺Gail屋企,坐喺佢張床同蛋黃(Gail隻貓貓)玩住咁睇佢做直播~

「究竟發生過什麼事~」

聽佢唱歌~

唔單止係中文歌,連日文歌Gail都會唱~

今次嘅直播係耐久歌回~一聽就差唔多聽咗三個鐘~

「多謝各位~Bye Bye~」等到Gail熄晒咪,「呼~~~」

“啪 啪 啪 啪 啪 啪”我拍晒手:『恭喜晒八十萬訂閱達成~好勁吖你~』

「唔勁啦~唔勁啦~」Gail擰擰頭~坐到嚟床邊~蛋黃就趴咗喺佢對大髀上~
『兩個月唔夠就八十萬Subscribe喇喎!仲唔勁吖?』香港YouTuber要有一百萬Subscribe都難啦!

「咁我哋公司本身就大...一出道都有幾十萬Subscribe~再加上...都係我經理人功勞啦~」Gail一講起佢個經理人,個靈魂好似唔知去咗邊咁~

『係喎係喎~經理人吖呵?點姐點姐?』我撞一撞Gail,『同經理人點姐?』

「吓咩點姐?」Gail又好似好緊張咁~

『咁即係發展成點姐?』我又撞一撞Gail~

「咩發展吖?冇咩發展啦!都係做嘢咋嘛!」Gail尷尷尬尬咁擰擰頭~

『做嘢咋咩?唔似喎~』我八八卦卦咁打量住Gail~

「咩唔似吖?」

『一講起佢就面都紅晒喎~』

「邊有面紅吖?」

『仲話冇?用手遮都遮唔住喎~仲越嚟越紅喎~』

「喵~」蛋黃都冇Gail咁好氣~跳返落地行去自己張床仔~
「哎吖你好煩吖!」Gail一手推我落床!

『喂!講中咗就搞人!喂唔好搞我條腰哈哈哈哈~』俾Gail搞到勁痕!

「鬼叫你亂講嘢吖?衰妹!」Gail撳住我喺床上!

『喂喂!揸人對波嘅?你自己冇咩鹹濕婆!』

「你對好揸啲吖!」

『喂!唔好啦!喂啊!』

蛋黃就睇住我同Gail喺床上玩咗一陣...

『嗄...嗄...唔玩喇...攰死咗喇...』玩到勁攰...

「知死喇嘛?」Gail得得戚戚咁~

『知喇知喇...』笑到笑死喇...
「喂~咁你呢?有冇睇啱邊個男仔姐?」Gail又八八卦卦咁~

『吓?冇喎...』睇得啱邊個男仔吖?

「我哋班呢?」Gail又八八卦卦~

『唔會啦...咁幼稚...小學生咁...』都十三歲啦...仲好似小六咁...

「咁高年級啲嘅大師兄呢?家謙?」Gail成個八婆仔咁~

『唔會啦~係就係幾靚仔嘅...不過Lucius會唔會好啲吖?』

「哦~原來係對Lucius有Feel~」

『唔係啦~就算係師兄都好似...冇乜Feel...』

「唔通係對啲阿Sir有Feel?唔怪得成日搵我哋個Maths阿Sir啦~」

『唔係啦!真係問數咋我!師生戀不了!你估我係你咩~鍾意啲大哥哥~』

「咩吖?又講我!係咪想死吖?」

『喂唔係喂!喂吖哈哈哈~』
其實...我都唔知~

同班嗰啲真係搞唔掂...高年級都係差啲...

差啲咩呢?我都覺得係成熟...

但如果話好似阿Sir嗰啲呢?又好似...好怪咁...

或者我係道德撚啦~接受唔到俾自己阿Sir搞啦...

今日放假~本來約好咗Gail~點知佢自己都唔記得自己今日要去練舞!係佢個經理人提佢先記得!

唉~大頭蝦~

咁我就去佢個舞蹈工作室樓下等佢啦~
等咗一陣,Gail就同個大哥哥由大堂行出嚟。

Gail一見到我:「Dora~」

我行到埋去,望咗個大哥哥一眼...

個大哥哥點點頭,再同Gail講:「咁我唔阻你喇~下堂見啦~」

「下堂見~Bye Bye~」

目送住個大哥哥越行越遠...個背影消失喺人群之中...

『喂邊個嚟㗎邊個嚟㗎?』我就八八卦卦咁問Gail~

「教我跳舞嘅導師囉~叫東仔~」Gail帶住我行。

『哦~跳舞導師~東仔~』我就翹住Gail手臂~
「做咩吖?對人有Feel吖?」Gail又八八卦卦咁打量住我~

『咩吖...見幾靚仔咁咋嘛~』都好有明星Feel...

「咁即係對人有Feel啦~」Gail撞一撞我~

『唔係啦...睇佢都應該幾大個啦...做導師...』

「好似都係啱啱廿二歲囉~」

『廿二吖?大成九年喎...』

「年齡唔係問題啦~而且都係差九年咋嘛~」

『我都話你對你個經理人有嘢㗎啦~又唔認~』

「咩吖?又關我咩事吖?講緊你吖!」

『明明自己都覺得年齡唔係問題~又面紅喇~又面紅喇~』

「喂吖!」
年齡真係唔係問題?

差九年都唔係問題?

唔會覺得我太細個?細路女咁?

我都唔知...從來都冇諗過...

平時都係笑吓Gail對佢個經理人有啲嘢~

但真係要諗到有Feel...鍾意...甚至乎係一齊...又好似...好似有啲...

點都好...Gail竟然話要搵埋我一齊學跳舞!

仲已經傾掂咗!唔使錢!

咁我見唔使錢又有得學跳舞...冇理由唔去㗎...
「好~我哋都係做返啲熱身先啦~」

Gail跟東仔學跳舞...本來係一對一嘅...

「你都好軟喎~平時都有做開運動?」

『冇...冇吖冇吖...』

而家加埋我...都係得三個人...

「好~做完熱身咁我哋試吓跳返上一Part先~」

跟住東仔跳...唔單止靚仔...有型...仲好Charm添...

跳起上嚟好有力...總係會吸引住人嘅視線...注意力...全部都集中晒喺佢身上...
「抹吓汗先啦~」東仔遞條大毛巾俾我~

『唔該~』我有啲怕羞咁接過條大毛巾...印兩印...

仲要體貼成咁...點搞吖?

呢啲就係成熟大哥哥嘅吸引力?

咁有吸引力嘅大哥哥...點都應該有拖拍掛?

『係...呢~你女朋友會唔會都同你一樣鍾意跳舞㗎?』都係探吓口風先~

「佢吖?」東仔諗一諗,「佢對啲貓貓有興趣啲~」

『係...吖...』即係有拖拍啦...

「不過我哋啱啱散咗Luu~」東仔帶住微笑擰擰頭~

啱啱散咗?咁係咪即係話...我有機會吖?

有咩機會吖?都唔知人哋點諗!

我咁細個...就算我對人哋有Feel吖...人哋都未必對我有興趣啦...

咁點好呢?應該點做好呢?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 23-變態毒撚]

喺學校拎住部相機,幫啲學生影校園生活照。

小息嘅時候喺樓層影吓啲學生傾計...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞