【無定向甜甜地】一百個斷尾故(2)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
好快就有文

上回講到Felix喺交配App搵學生妹~
咁啱就搵到個11歲嘅~
咁細個得唔得㗎?
竟然仲有得傾甜!
咁不如約埋出嚟啦~
點知傾多幾句就離開咗...
傾到扯晒!咁啱老婆沖完涼出嚟!就諗住搞啦~
點知老婆話驚嘈醒個仔,叫Felix自己搞掂!
又自己搞吖?冇癮都係算啦!
老婆唔俾搞,就算含都係隨便含完就算!
好冇癮!都係搵啲PTGF啦!
搵咗個十五歲嘅學生妹敏敏~又靚又細粒~好想快啲搞!
但敏敏問完Felix係唔係爸爸,佢就良心發現!唔搞仲俾足錢就走人!
帶埋老婆同個仔去迪士尼玩~
一家三口都好耐冇試過家庭樂~
玩得好開心~好溫馨~
一家三口食完個豐富大餐~
「嘩~~~」
再睇埋個煙花表演~
『好唔好睇吖?』
「好睇~」
「媽咪都覺得好好睇~」
然後佢哋就返去酒店~
冇錯~今晚佢哋係會喺酒店過埋夜嘅~
『老婆~今日玩得開唔開心吖?』望住阿仔已經瞓咗上床~
「開心吖老公~」老婆都攬住Felix,一齊望住阿仔瞓得好冧~
『以後放假多啲出嚟家庭樂咯~』
「好吖好吖~咁我哋而家...不如一齊沖涼?」
『一齊沖?』
「嗯~阿仔今日玩到咁攰...又瞓得咁冧...咁就唔會咁易嘈醒...」
『嗯~咁我哋一齊沖啦~』
Felix就公主抱咁抱起老婆~
「喂老公~啜~」
下個故事又會係點呢?

準備出文

[Story 33-欲斷難斷]

Lunch趁住仲有啲時間,就嚟到時鐘酒店...

「嗄...嗄...Yuki...嗄嗄...」阿趙撳住我喺床...

『嗯嗯...趙啊...』俾阿趙抽插...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”抽插到滋滋聲...

仲不停咁有水濺出...俾阿趙碌肉棒抽插抽插...

「Yuki...好濕喎...」阿趙雙手揸住我對波...又舔又啜我對乳尖...

『啊~好舒服...啊~』俾阿趙搞到我再濕啲...
阿趙好鍾意玩我對波咁...講真我對波就唔大...

「好正吖...仲係成個𡃁妹仔咁...嗄...」

或者我仲係成個𡃁妹仔咁...阿趙當我係𡃁妹仔咁玩...

我都覺得好舒服...同阿趙搞咁多次...總係令我好滿足...

「差唔多喇...嗄...就射喇...」阿趙好肉緊咁...

『射啦...唔唔...射俾我啦...』都玩咗成半個鐘...

「想射入去...嗄...好想射入去...」阿趙勁鹹濕咁望住我...

『可以啊~安全期啊啊啊~』阿趙一聽到話可以射入去,就捉實我條小蠻腰瘋狂抽插!然後一嘢插到最深最入!頂住子宮口!

「射...射喇嗄!嗄!」

我感覺到溫暖嘅精液就射晒入我嘅子宮裡面!
『啊...啊~好舒服啊~』射到勁滿...成個子宮都係...

「嗄...嗄...Yuki...好正吖...」阿趙攬住我...回回氣...

我都攬實阿趙...

同阿趙抖咗一陣,沖埋個涼就返公司。

返到嚟公司,啲同事見到我同阿趙一齊返嚟,都冇乜嘢咁。

只係覺得我哋可能係Lunch去咗見客,所以先會晏咗返。

可能啦...
除咗Lunch會去時鐘酒店搞嘢之外...

「Yuki入一入嚟我房...」阿趙拍拍我膊頭。

『係!趙經理!』我就跟住阿趙行入佢間房...

一閂埋門,阿趙就攬實我...又摷又錫咁...

『喂吖...』我細細聲講,『一早就咁想要...尋晚老婆唔俾你搞咩?』

「係我唔想搞佢...」阿趙攬住我又舔又錫,「留返嚟搞你吖嘛...」

『喂...喂啊~』我推一推阿趙,『咁唔想搞佢又唔離婚?』

「快㗎喇~等我安排好...就同佢離~」
『你講咗五年喇...五年都仲未離...』

「你知㗎~我最愛嗰個係你吖嘛~』

『你而家想搞我先咁講咋嘛!』

「搞完都係咁講㗎~唔信你幫我出咗先~」

『唔要吖!』

「嚟啦~幫我含~」

『唔...唔要~』

「乖啦~含住~」

『唔...唔~』

幫阿趙含...又舔又啜...
「嗄...好舒服吖...Yuki...Yuki...我愛你吖...」

含到佢射埋...射晒入我個口裡面...再吞埋...

「嗄...嗄...我愛你吖Yuki...我真係好愛你呢~」

阿趙一邊撫摸我把秀髮...一邊氹我...

真係射完都仲話愛我...呢點我係開心嘅~

同阿趙發展地下情五年,佢無時無刻都會話好愛我~又好照顧我~錫我~

「Yuki辛唔辛苦吖?」就好似五年前剛入職嗰陣,對我一樣咁體貼~
喺同事面前又好~

『唔吖~OK吖~』

私底下都好~

「我車埋你返去吖~」

阿趙又係好上司~好男人~好情人~

「嗄...你含得我真係好舒服...」阿趙摸住我把秀髮,「就好似第一次幫我含嗰陣...」

『唔唔...都係坐你架車...啜...』我又含又舔...

「係吖...第一次俾你含...都係好似而家咁...」

『明明話車我返屋企...點知就要我幫你含...』

「咁你鍾唔鍾意?」

『鍾意啊...』

「我都好鍾意俾你含...」
喺車裡面幫阿趙又含又舔...然後佢電話震震...

阿趙接聽電話:「喂老婆?」

我一聽到係佢老婆打嚟,就含得落力啲!

「係吖...見客吖嘛...就返...嗄...」阿趙摸住我把秀髮,「就返㗎喇...」

我含到阿趙已經勁硬!

當佢收咗線之後,我就拎佢部電話睇!

「喂...」阿趙扯到行晒,「老婆打嚟咋嘛...」

我本來想睇佢老婆有冇Send啲乜Message俾佢,點知就俾我見到有個交友App!
打開一睇...先發現阿趙同幾個女仔傾!

幾個女仔都好細...仲要...

『你同啲𡃁妹傾甜?!』我睇到裡面啲對話...又話扯晒又話濕晒!

「玩吓咋嘛~」阿趙想拎返部電話。

『玩吓?同我玩仲唔夠吖?』我一手Dom返部電話俾阿趙!

「點同呢?我同你唔係玩㗎嘛~我對你係認真㗎嘛~」

『認真你個頭吖!係認真又唔同你老婆離婚娶我?』

「都話咗要安排好...」

『你次次都係咁講㗎啦!食屎啦你!』

「喂...喂Yuki!」
我唔理阿趙!一個人走咗去酒吧飲酒!

仲要飲到爛醉咁...要Tracy嚟接我...

「喂...你點吖?」Tracy扶住我,「喂喂...」

『我...我冇醉!』我左搖右擺!『我要飲!』

「喂你唔好...喂坐低抖抖先!」Tracy扶住我坐喺石梯上!

『點解?點解啲男人咁賤格?!』

「你...你唔係話趙經理好好㗎咩?」

『好?好佢條命呀!』

Tracy冇出聲,只係陪住喺我身邊。
『點解啲男人咁賤格?點解要我遇上嘅都係啲賤男人?!』

「又唔一定...」Tracy攬住我膊頭,掃兩掃,「嘅...」

『你而家同到你深愛嘅阿輝一齊就梗係咁講啦!你都唔明!!!』

我大吵大鬧!亂噏咗好多嘢!都唔記得自己亂噏過啲乜!

總之成晚都有Tracy陪住...送埋我返屋企...

講真睇到好姊妹得到幸福,我都戥佢開心~

而我自己都應該要...去搵幸福...
「Yuki...」阿趙拍拍我膊頭,「入一入嚟我房...」

『係。』我就跟住阿趙行入佢間房...

一閂埋門...

「仲未嬲完吖?」阿趙攬住我,「嬲咗成個禮拜喇喎~」

『我諗要講清楚...』我一手推開阿趙,『我哋都係...算啦...』

「做咩姐?」阿趙捉住我對手,「我已經Del咗個交友App㗎喇~冇搵啲𡃁妹㗎喇~淨係得你一個~」

『淨係得我一個?』我一手Fing開阿趙,『你老婆呢?你當佢死我唔可以吖?』

「咪講咗囉~」阿趙帶住微笑,摸我把秀髮,「安排好吖嘛~我而家安排咗好多㗎喇~連離婚後筆錢都準備好~」

我仲係唔多想理阿趙...
「你知啦...要分得徹徹底底...」阿趙又攬返住我,「啲身家一定要計得清清楚楚...」

『我唔知喎...』我扭兩扭...

「我而家咪話你知囉~」阿趙喺我耳邊輕輕聲講,「為咗以後可以同你幸幸福福咁生活,就一定要同佢分得乾乾淨淨~」

『鬼信你...喂吖痕吖~』

「係咩係咩?邊度痕吖?」

『喂...仲嚟~』

「我愛你吖~啜~」

『我都愛你...啜啜...』

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Story 34-兩小無猜]

一行入茶餐廳,見到已經坐滿晒學生。

「方麗儀!呢度吖!」智峰向我揮晒手咁!
已經將[Story 33-欲斷難斷] Upload上Penana
yuki真係自己攞嚟賤
『點解啲男人咁賤格?點解要我遇上嘅都係啲賤男人?!』

咩人群返咩人好合理吖
佢咪都係賤女人一個
對!我犯賤 被流放 也像樂園 別勸我 我自願 未能半場棄權
一語道破
其實Tracy都知咩料 咁多年姊妹
「又唔一定...」Tracy攬住我膊頭,掃兩掃,「嘅...」
所以先講到咁搖擺不定
各位早晨
今日天氣都好好
星期四都有啲懶 點算
腦閉塞添
靜靜地俾自己諗吓嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞