[鐵膠飛機膠撈埋][有圖長氣多字]2023暑假生日半獨遊日本5+10日

1001 回覆
52 Like 12 Dislike
聽晚會快閃幾日,執到JAL工場見學後補
睇下嗰幾日嘅嘢會唔會放埋喺度
又飛
佢知你係外國人就會安排識講英文嘅staff
不過去hanger就唔似ANA咁有資料派
唔緊要,我睇同影相就夠
原來會嘅咩
我都係聽日文講解 最多係上到museum出𨋢個姐姐同我講中文
museum個阿姐同我講英文
臨入hanger之前要入房聽講解就得日文
帶我去hanger個阿叔講完日文就講多次英文
唔知有冇機會睇到部35K真身
嗰日見到咩機睇你好唔好彩
我嗰次見到738+最後一隻772+一隻大修緊嘅359

最快星期一晚再更新
近排諗住關西機場去福島站 睇見Haruka 有張叫單程車票優惠 可以1300Yan到天王寺或者1800Yan到大阪
見佢可以再搭一程JR免費 咁樣咪變咗好抵
係,去到天王寺或者大阪再轉車去有限範圍入面
黎緊都搭依班 等你report入境耐唔耐
就係諗住去福島站本身喺大阪站隔離,本身諗住大阪站再坐多一個站,依家諗住直頭天王寺落車再搭大阪環狀線到福島,變咗平500Yan

果然係鐵膠一講就明 bt 271系 好舊
271係新車
281先係舊
271系似呢個年代嘅特急,281系係上個年代嘅
我唔駛等行李唔能夠作準喎
0044 land,0124出到去接機大堂
要等行李應該要再耐d,同埋今晚準時出發,泊41位好快就起飛
終於都坐快運
其實坐呢班機不論過關快唔快多人唔多人
出到嚟都係要等天光架啦爭在等多定等少啲
平常日子都無咩大分別
無得揀,時間上得佢啱
有分別呀,起碼我早咗成粒鐘去到平和島溫泉
好少見你搭hkexpress 喎
我book左2:40去平和島 咁應該都趕得

上車個位大概係邊?係咪跟住團體巴士個牌行?
本身我都book 0240嗰班,但早到咗都上到0140嗰班
上車位置喺T3一出去,見到團體巴士個牌就落去,但佢泊邊個位應該就唔定嘅,大約早10分鐘架車先會到,到時留意下喇

尋晚架車,車頭右上角有個好細嘅牌寫住天然溫泉平和島
好 thx

可以早上一班咁好
大把位
我見佢預約張list 10個人以內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞