蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
承上回。
1. 蔡天鳳中一至三讀九記
2.改名前叫雲天鳳
3.媽媽五姐曾經改嫁
4.後父係旺角經營麻雀館
5.有一個異父異母哥哥
6.有兩個異父同母妹妹
7.讀過國際學校結識譚仔chris
其實我唔認為譚仔gay,
一無證據顯示。
二來源只係前夫似gay,就推斷佢都係gay覺得太無里頭。
所以譚仔gay個假設可以唔理佢。
覺得舊登呢個推論唔錯

至於譚仔同外母親蜜,有性關係。
當笑話笑,都唔駛理
譚仔同蔡只係煙幕
譚真正同蔡媽
鄺仔係gay,同蔡結婚亦係煙幕
實際上係同鄺哥
唔知點解有少少似白夜行
個女既一步步攀上上流,個男既幫手做髒事,掩蓋女方以前細個唔見得光既事
當然結局都唔一樣
我真係唔信一個大家閏秀會痴到落班咁既人到,仲要不斷有來有往
睇佢D相前夫D仔女同譚仔D仔女根本差唔多年紀
一般生完仔就即刻要搞到離婚多數都唔會係和平分手
但呢度唔單止有譚仔極速埋單仲要比佢買大屋養埋前夫一家
離完婚仲有得咁CLOSE
係咪有錢人既世界特別D
【圖】獨家真相!搵到蔡天鳳暴富原因,母親張燕花改嫁麻雀館老闆
https://forum.hkgolden.com/thread/7666638/page/1
其實隔離出哂,此post已完
lm
4.)其實個個懷疑係譚仔錢買樓,但蔡天鳳18年已經買咗曼哈頓山,而果個單位上手正係譚仔名下,而家市值係4500萬
點會用譚仔錢買返譚仔名下嘅樓咁搞笑?唔通我真係好鍾意交稅?d錢邊度黎就唔知,一定唔會係譚仔
拎得咁樣嘅錢出黎買曼哈頓山,死者娘家有錢係其中一個可能

除非除非係有人想洗黑錢
生左仔送d野比佢姐?
7 應該係五姐放流料
唔係話前夫讀陳樹渠架咩 定係有野update咗
2013 同前夫結婚
2013生仔(依家10歲)
2015生女(依家8歲)

個人覺得前夫唔係基,兩人係真心相愛,所以一開始有小朋友都冇落到,照結婚生出嚟,2014年就快有多一個小朋友所以前夫要搵奶粉錢,就做倫敦金呃人。2015年走佬變通輯犯,死者同年生女,為咗生活就離婚搵個有錢人,就可以令自己同前夫仲有小朋友過得好啲。
https://www.am730.com.hk/column/財經/譚仔成功靠窮食/233333?utm_source=am730appshare&utm_medium=copy_link

依家文記幾間舖一日賣唔賣到2000碗麵?

更何況已經比三哥難食
高登仔好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞