蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
Expected😛

好多雞貓狗睇住幾登吹到乜就Del乜架嗱…
Abby屋企似撈偏門或者有幫人走資洗錢 層full pay加多利山樓應該都係呢個用途 所以落鄺球名 有咩事查到都唔會奶嘢上身 咁都解釋到蝕咁多都放 因為根本唔係投資用途你見有啲鋪頭長期無人買嘢都仲生存到都係呢個道理
但係如果譚仔少爺係gay/bi 就解釋到好多嘢
有人話譚仔少爺中學嗰時camp camp地
咁就解釋到點解佢同外母影相咁親密(好姐妹)
又解釋得到點解佢哋三人行

前夫係bi
為咗錢就買譚仔少爺堆
前夫同蔡都係MK仔女,冇咩界線可言,所以借肚俾譚仔少爺生仔?

譚仔老爺唔太接受個仔係同性戀+傳統思想想要孫,
所以就妥協,接受呢個雙性戀開放式關係,
所以唔俾註冊?

至於點解最後要殺咗蔡
應該都係飯聚集團內訌?

可能蔡手上有對鄺家不利嘅證據,eg有關錢銀/感情嘅嘢?
鄺家怕比人斷米路,傾數傾唔掂,錯手/有意殺咗蔡?

譚仔報警⋯
可能一直都知少少,
但係而家搞出人命咁大件事玩唔起,
就即刻好似周凱亮咁報警,洗清自己嫌疑先?
之前新聞先報有間雜貨店其實賣毒品
依家就係攬唔到 通晒天
唔通佢話認罪其餘兩個唔會俾人告
差佬實睇得出老豆攬仔所以行唔通
一兩日內殺人分屍棄屍烹屍
個po archive有13頁,12同13頁睇唔到
頭11頁仲睇到
犬,

殺人諗住自己攬晒原來要攪大龍鳳煲湯架??
食旗家 Male巴打d分析勁撚高質
好多野都講得通
譚仔同前夫先係一對
唔通四個都係大佬嘅
屌你唔好咁天真啦
切肉機都買撚埋
會唔會係錯手呀
你估個頭冧完佢呢頭即時買碎肉機呀?
錯手殺死論一早冇人討論 你仲拎返出黎拗
根本最底果一層係黑暗到仆街
應該同差佬deal好咗息事寧人唔好再深入查落去
辣招之前香港好多人頭幫大陸人買樓
前夫 同 大少
青紅蘿蔔 同 大伯
新婦反悔啲咩?
因為切肉機唔知係殺人前定殺人後買

間村屋本身可以係因為要賣豪宅所以一早租定
無傢俬因為之後會搬豪宅啲傢俬過去

因為個細仔無一早走先有啲怪
係預謀個細仔應該一早走咗
通常最後都係連登仔炒車
偷錢為養家都講得出 條友智力
加多理山要搬去山卡啦,咁莫財呀??

喱開凱旋門,細仔著草時隻表幾錢隻嘩???
樓價跌仲要賣咪唔見錢
佢係譚仔新抱跌錢事小 但係前夫仲係通緝犯
筆錢講好係大家嘅 以鄺球角度係佢個仔偷返嚟
可能真係諗住住過世留比兩個仔
個湯煲唔係一般家庭size
有成50-60L

其他工具或者有家庭會買,但湯煲無可能囉
你開私房菜呀都用唔著咁大個煲啦
呢度夠煲100碗湯呀

即是咁,你想起死者底我當你八卦
但係連咁兇殘嘅殺人犯都幫口,你嘅立場係乜嘢?
死者抵死?
幾十萬都算,點樣可以拎住幾隻百德菲臘著草,邊度黎
咁就要冚家連埋隻外人雞招呼佢???
切肉機一定係之前買啦...殺完人仲得閒搵切肉機咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞