蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
係 我柒
屋企開雀館都係有錢女架,D錢唔見得光者
唔報警咪可疑埋一份
可能唔係有本事,而係做黑手套

成家擺明唔care 有案底,底都花晒,如果有著數再做多少少又點話。

相反譚仔家可能仲有少少顧忌,要鄺家execute 啲野以免上身

我記得有人提過前夫「你報警前做乜唔話俾我知」個語氣似慣咗一向向譚仔提出要求

所謂「要求」可能係一向攞開著數,而蔡嘅中間人角色係合理化佢哋嘅來往
上面有人推測上線奶嘢急需套現
如果上線勢力倒下,蔡家同鄺家一樣只係普通人
鄺家就心起謀晒成層樓
但佢自住緊

賣左,全家搬去佢間勁細嘅垃圾居屋?
姑寒就唔會倒錢去接濟鄺家啦
個post已經無咗
高登個po點解刪除咗既?

人哋都主動刪除,唔想再講。
pin this唔係咁好。
依個Post 多流料。唔該你哋用吓腦。可以強姦都無事,就知鄺家個老闆係乜料啦。老闆要你殺人,你可以唔殺?你唔殺有其他人殺,你都會被殺。層樓成7千萬一炮過俾哂就知係老闆㗎啦,點樣謀呀?全部都係工具人咋
做咩有人每次講呢單嘢就要加句

所以唔係天王嫂訓練班

好假囉
即係天王嫂訓練班又點 係又唔出奇 唔係亦都唔出奇 以前有蘋果果陣都唔係咩特別有趣嘅新聞 基本上冇人care 除咗揾緊食果班都唔知邊個咁緊張
其實呢個係幾合理
加上大陸而家確實唔多好景好多老細都未必頂到
不過會唔會太dramatic需要太多巧合
(但假如佢地分屍成功 入咗普通失蹤
咁上線無論懷唔懷疑都只可以靠佢地攞翻間屋
確實係好大動機)
尋晚舊登講完麻雀館人設就有人上黎兇人豐滿人設
差啲信左
而且舊登個post有張相隻手攞住四張雀館晚宴飛,主家又邊洗攞飛
有冇人再追前時間啲

係咪有篇新聞講女死者同前夫係國際學校識?
好似香討爆料話
基佬騙案係練咁紅件狗官畀條基佬保釋, 基佬大飛走佬支那(蔡同火雲邪神同日上埋去安頓件仆街仔)跟住有位做咗師爺既前O記爆廠阿咩雪條財就私底下同班被呃基佬傾掂數所以件案就上唔到庭

如果有你所講的老闆,個老闆點解會揾呢一家廢物做呢單野?點解唔揾專業殺手?

作故事,都要講邏輯架
咁老闆無啦啦要殺蔡小姐嘅動機又係咩
呢樣更加難locate喎
事無不可對人言,除非啲嘢唔見得光啦
佢唔係嫁比tam jai 仔點會叫佢名媛呢?
此地無銀三百兩咁
講真死者唔洗再加有錢同善良
比人冧左已經夠曬慘
唔明點解係咁強調呢幾個pt
難道唔有錢同唔夠善良咁死就唔慘咩
同埋唔知佢地真傻定扮蠢
明知講咁多野易露械
仲引人注意去起底
都仲要on99衝出黎講咁多(阿豹太
搞到成件事更加奇怪
張飛係抽獎用人人都有,btw120號枱只是熟客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞