蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
係無人認同你,你先不斷重複講完又講
2. 蔡同前夫應該未離婚。一個通緝犯要上庭搞離婚、撫養權,一定暴露行踪。
其實分居夠一定年期的話可以單方面申請離婚
同方方樂趣幼稚園同 group
你最後個行我同意 正如我之前講 得一路人馬就連到戲

但各有各做就連唔到 因為只要有一路人馬唔知齊背景 就會穿崩
仲睇到喎
另外醒起仲有一早幫情婦租定豪宅,應該真係打算殺人滅口

但問題係點解個鄺父唔一早送走個細仔(或者老婆),情願一獲熟
可能佢哋冇諗過失手
冇plan 但租定單位買定碎肉機同d大煲(睇報紙講半米家用點會咁大)
咁你都係
又想老屈我居心不良玩誅心論,都無人理你
Step bro成日都係AV題材啦
佢自私但又幫情婦租定豪宅,令個細仔有地方lei
有咁多錢,送個細仔走好過
而家果兩個孫就真係無人理
要全家總動員殺一個小女人 依個位確實奇怪
要新聞咁講為加多利山謀財害命 四個人行事風險遠遠超於回報 亦未計中間有人出賣
本來事成要同死者屋企 譚家打官司分到既錢 一定食唔到成塊餅 動機都有矛盾

鄺家同譚家兩老會一齊活動 外人睇到都覺得匪夷所思
令佢地三家人捆綁一齊 死者就係接觸點
係咪中間有人想切斷關係?
諗住計好晒...唔會比人知...就係計漏左譚仔早左報警
但佢亦一早幫情婦租定豪宅,
如果一早想蝸藏細仔咁不如一早送咗佢或老婆出境先
但肯定係條老坑甚有經驗

照咁睇 佢之前肯定仲殺過其他人 今次並唔係第一次
唔俾人知駛乜4皮租定凱旋門
確實有唔同人出黎洗白,洗完重多疑點

唯一唔認同譚家為孫,正常中國人無可能大方到當新抱前段婚姻生既細路好似自己孫咁錫

重接受新抱同前夫家咁密切來往,特別呢家人咁多問題

譚家角式無咁簡單
但細仔住間安全屋幾日就俾人捉到
會唔會安全屋唔係用黎防popo
係諗住事成後防其他人物

4人合作殺人>順利>沒被懷疑>唔需要用到安全屋
4人殺人>被發現>用唔著安全屋/細仔去完安全屋照被捕>無用
無錯

所以再加埋單收購 就更奇怪

當年出現收購呢單財經新聞時 我已經諗點解會有日本財團買食肆? 食肆咁好賺?
本身條友係香港應該都冇記錄,一直係逃犯
至於個所謂情婦,我睇過好似係半年前識嘅骨妹
(可能記左)
但如果果係近期識我FF 諗
係有心搵人做情婦
其實係大計嘅一部份
用嚟出面租地方用
但呢啲見錢實出賣你……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞