蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
無可能……大把流料都無del po啦傾傾下發現流咪鳥獸散
六月初七,西暦係7月15日
有其他證明11號先係?見維基寫11號
人以群分
以前讀書就話聚埋一齊姐
你出來社會做野咁耐
幾可群埋以前D同學一齊做mk野
自自然就會散
最重要係點解要冒買到假貨嘅險,唔買番正常名店
幾年前碌fb見到,但搵唔返了,應該del咗。
收皮啦「快樂人生巴」,討論左咁耐,又話無興趣知蔡天鳳啲錢邊度嚟,但又不停咁留言?無興趣咪唔好睇東方新聞影到蔡天鳳幾時出世你咁大反應做乜?話蔡天鳳IG朋友唔多,同佢係女人仔鍾意去spa有咩關係?你講鳩野都作得好啲啦

「蔡天鳳係好媽媽」同「佢啲錢銀來源好奇怪」係兩件事兼無衝突,好多人想知道係後者,因為錢銀來源同鄺球班仆街殺佢既動機有好直接關係

你唔好再講廢話啦好無
其實好多時都有一兩個剩嘅,中學唔同小學
因為無錢又要充
睇左咁多資料,都可以sum up Abby 有家族包袱要處理所以同鄺家既人離唔清關係,唔似係訓練營出身既人。

都睇得出abby係好女仔黎,一心做個好既老母。
無人話佢應有呢個下場 我好同情佢 為佢難過 亦想打班垃圾仆街一身 話你知 對呢d人渣 直頭想用摺櫈大力拍撚死班冚家剷

要還佢公義 就要查清幕後人 到底係咪仲有大boss 係後面
我信你,因為你比出黎既資訊太過實質
我反而覺得你應該保障一下自己私隱好D
唔好係連登擺咁多個人資訊
呢個就係問號
原來佢又係波台acc
成日啲低質留言一起底又係波台
波台有幾多人賭到賣acc
照你咁講 即係會有小學先生記得佢啦
但個老母要破產 cls理解唔到做乜鳩
又洗白
無撚腦,次次都要加句
唔似係訓練營出身既人。

都睇得出abby係好女仔黎,一心做個好既老母。

成班風向撚無第二句
譚方俊 Chris係咪都讀呢間小學?間小學應該唔係國際學校?
條女一定係串起晒全部野
因為現金無入銀行係自己嘅
老母報稱主婦無收入
有咩事老破咗又唔使還錢自己袋
個條友 我下午已起了底 波台嚟
佢呃鳩人幾球野
點會現金
大把人有錢人都係咁,有啲係貪玩話著假野都冇人知,
佢就似係慳嗰啲嚟
呃幾球係有比人捉到果筆

無比人捉到嘅有幾多,無人知
鄺球真係紅藥丸既極致,好彩呢個世界仲係藍藥丸做主導

試想像下,成個世界都係鄺球呢種人,天下大亂,叢林法則,弱肉強食

女人既日子會好苦

鄺球=電影智齒入面個日本佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞