蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
而家好似話緊係自己申請del因為麻雀館係流料?
講起嗰間弘爵國際學校
09年之前有間小學俾人殺校,叫臻美黃乾亨,原因係帳目混亂,校監俾廉署通輯要坐9個月
背後都好多嘢埋唔到數

之前幾年(我諗06-08左右),佢地打鑼打鼓話同弘爵合作,都水咗一推小學畢業生過去讀
又或者係受壓
咩真相?
意思個家人除左為錢之外仲有啲痛腳(當然佢地都有蔡女痛腳)係唔殺佢唔得
岩岩都search左
雲姓係海南人居多
即係之前個絲打都唔係鳩up
屌 可能麻雀館俾正牌佢地偷?
今晚可能有人彈出嚟話佢炒Bitcoin
Yes 120枱只係熟客枱黎
詳情就太多 基本同呢個貼後面嘅內容差唔多 大家都係睇完係呢度吹
一開始有追開就明,無就自己搵下
咁有錢通常唔會撈一瓣
唔好盡信 呢個版本 係經過幾日質疑後創作出嚟 為後面金主掩飾?定係真嘢 有多d證據才好下結論
但講到而家都未有一個確切啲嘅人名或者公司名俾到出嚟
而且佢地屋企啲生意好似全部都係大陸嚟
又咁短時間暴發到咁但又同鄺家呢啲爛仔家庭保持關係
好難唔令人懷疑
有小朋友如果要同前夫離婚要上家事法庭俾官問吓,通緝犯點上法庭?如果未離婚,法律上算唔算重婚?同譚仔仔生又算唔算通姦?
Pr 們
如果唔係有你地同豹太
呢單野應該討論唔到咁耐

希望有你地繼續支持 件事可以水落石出
會唔會五 姐兩公婆大陸放數,介紹客人去省館打牌,好似賭廳疊馬仔咁,譚仔仔有賭錢,所以賭客身份坐120
礦業個期炒到好熱 同黑錢未必無關
呢個留言係邊個post?
被揭發左好多漏洞咪delete重作囉!

今晚又要趕工~慘
鄺家有咩本事(垃圾家庭)搵到億億聲,要譚仔痴埋去
我一直都覺得唔係正經錢
如果唔係唔至於咁耐都乜資訊都冇得啲道聽途說
而且如果係正經錢會唔會捨得俾七千萬出嚟寫人地個名
但係如果真係呢個方向普通人好難再搵到啲咩料
呢個版本正正係金主最唔想大家討論方向 高登推論者同我地一樣 佢推論對幕後金主無好處

反而不停話佢有錢 無背後內幕先最唔可信
俾70萬家用媽咪,媽咪分10幾萬俾佢
咁兩個妹呢?

佢中一二就個個月收10幾萬,點解18歲結婚生仔果陣咁霉
球狗條情婦可以保釋出得番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞