蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
認同
黑吃黑最怕件事陽咗 想求存活 做得出手佢實俾人懷疑
而且雙方有頭有面(利申唔係想食字) 背景咁大

要說明佢呢個行為 一係就借刀 一係就白卡 或者只有本身佢係中間人但上線一早奶咗嘢 無上線即係無背景 所以先有信心行兇
搵到殺人犯前夫個fb
睇睇下load唔到
gay我覺得係最爆但最唔make sense
幫手洗黑錢or走資係暫時望落最正路嘅方向
已經差唔多解釋到2同3
1其實有啲distracting
因為所謂同前夫家好friend嘅係得少少真心膠feel嘅chris
佢呢啲純真二世祖真係有可能唔知太多嘢
佢父母就唔多覺有乜實在證據顯示同鄺家好親密
去佛寺搭膊頭影張相
其實普通相識表面扮下嘢客氣下都會做到
上一頁,cap圖
其實睇片 譚仔同abby相處點滴
佢啲眼神同小動作呃唔到人
如果五姐無講大話 小學已經認識
譚仔等到abby結左婚 生左仔
佢先有機會同女方一齊
仍然接受佢嘅過去同小朋友
係真係愛呢個人

睇佢地結婚片 譚仔係感覺好開心

只能夠講前夫真係人渣
咩原因都好咁樣殺個女仔
唔係人 希望abby早登極樂
舊巢共是啣泥燕 飛上枝頭變鳳凰
過左幾年高調疊水名媛癮

世間好物不堅牢 彩雲易散琉璃脆
點估到自己下場悲痛嘅薄命女
個女仔咁死已經好慘, 仲要俾連登仔咁醜化佢成家人, 真心慘⋯
有可能係最後呢個推測喎
上線瀨咗嘢所以死者先會突然話要賣盤
仲要寧願減價賣
另一個po 都幾多洗地account
警長世家 做咗廿幾年,守旺角
外家開雀館-又係旺角

本身冇譚仔天王嫂出現呢個組合都好多利益
(豹嫂?話死者講過唔會待薄鄺)
番去前夫詐騙着草,之前未有蔡家背景以為香港冇人冇物,諗住係鄺球嘅聯繫,依家睇就唔止鄺家一邊

呢度又番去呀冇number鍾蛇
西九重案應該都認識雀館個邊啲人物背景
成件事真係幾複雜得咁複雜

十幾分鐘前仲入到
五姐滿口大話啦
d acc名都認得咁濟
And 麻雀館
啱啱死咗個女, 大陸人講野一向誇大保聲名
唔小心講錯嘢多啫
佢反而話番我
講真五姐句句都唔係真話
合理懷疑啫

加埋3年過左ssd 就賣樓
蝕都賣 唔係白手套都唔信
蔡天鳳丈夫Chris首現身 與親友認屍後返回龍尾村打齋超渡
https://lih.kg/3319472

呢個po 好多所謂正義撚
就算唔撈偏好多暴發戶都鍾意重新包裝自己
豹太啲流料應該都係蔡自己同外人包裝嘅故事
呢到唔夠講咪去新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞