蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
題外話
佢啲friend 都幾冷血
平時見到碎屍烹屍都可以無乜感覺
果段黎講有d野求證到
曳、成日係街撩事鬥飛、記大過
應該係真
可以問校長老師

發大遠、巨額零用、專車接送
呢d就全部靠吹

解釋清楚左又等於教精班PR
又有「知情人士」爆料堅稱Abby係有錢女
蝕賣反而係大市問題,鋪王個啲損手仲甘

我前post都有提過,如果參與金融槓桿投資(倫敦金背景),損手爛腳要回水填窿唔出奇
sor係我冇習慣起左底先
剛我都post過, 但有d位唔match, 例如同前夫相識位
仲有個疑問蔡天鳳放樓放得好急,一個禮拜問三次
咩原因咁唔等得
究竟死者阿爸全盛時期可以有幾多款職業
全部都係中國境內+冇公司名
本身3家撈開
宜家鄺想割禾青,但失敗
就殺蔡
譚焗住報驚
等錢使,一係佢急要,一係佢背後既人急要
驚樓價再跌, 唔出奇呀, 你炒個股就知幾緊張
佢老母自己舊相話雀館喎 信Facebook pr定死者老母好
嗯⋯⋯⋯⋯⋯ 如果真係要離婚,
唔係叫通姦罪,但可以用呢樣嘢嚟拎 custody 嘅⋯
又話有錢女,依家係夫家娘家都有錢喎
豹太/pr 係咁強調死者係好有錢好善良嘅名媛
但何家/唐貝詩個啲生活圈子永遠見唔到死者嘅參與
係上流圈冇connection 咁
來來去去都係死者自己一條友上報
然後到依家都冇名流圈嘅人出黎rip
來來去去都係方媛
Abby定邊個嘅小學相,
如果係abby d 小朋友嘅, 睇返大伯ig就見幼稚園外牆就知, 小學就出哂新聞啦
其實鄺咁樣殺人法 唔似只係為錢 似係宣洩
平時收收埋埋啲錢咪又係比仔同孫 一定有樣嘢令佢覺得仔坐監唔緊要 孫仔都可以唔要
佢呢次殺人可能唔係第一次 佢不嬲都做開所以咁有把握要烹屍 鄺亦好似有收入來源好大使 包括有人話佢喺大陸請客用十幾廿萬 又包二奶又租凱旋門 層樓佢可能真係有份
沙邦仲食花生
佢老母吹水唔抹嘴
呢個都係我而家諗緊嘅
因為表面睇嚟呢個就係最大導火線
佢之前一直同鄺家保持良好關係點解突然不惜wet爛塊面
所以上面我有估係筆錢真正主人或者上線落order
但如果係咁鄺家應該本身都有關係(所以先落鄺球名)
上線話要收翻唔通佢地傻到唔制?
所以都係未有足夠說服力解釋到
剩係酒吧嗰句已經不成立啦
點解咁講
有錢先姑寒姑寒位係你想像唔到
肯定有古惑啦,點會大愛
假名媛,幕後推手想將佢打造成好可憐既人俾人殘殺,將所有focus放落兇手一家身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞