蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
收皮啦
後父有邊忽似麻雀館話事人 維園大叔一名 所以只係掛名中間人
佢地有冇性關係,同蔡天鳳點死冇乜關連

想知單案真相,冇興趣傾八卦野
講講吓又講八字 咁鍾意講八字唔撚去算下自己條命幾時發達係咪又係啲youtuber搞事
呢個講法就最弱智最啱東張西望口味
其實會唔會案中案,仲有黑吃黑內情?
有勞巴兄挖料俾警方
幾好,幾萬銀人工,揸住手機已經可以破案。
其實後父係老闆定閒角都唔重要,麻雀館係有機會搭上江湖人士
蔡同譚結婚前都唔係好富貴,唔係窮人咁囉
鄺球做過偵緝警長蔡家覺得對方有前警察經驗係可合作對像
直至蔡偶然識到譚,譚又冧佢,真正步入上流,啲錢先真正見得光所以炫富都係2016年開始
鄺蔡已經係利益共同體,利益之下綠唔綠帽根本唔介意,於是一年內離婚再婚
鄺蔡繼續維持合作關係
之前都有人質疑就算譚家都未必可以七千萬full pay買樓,更何況係交去無註冊新抱手,咁其實層樓係洗黑錢成件事就好正常
講講下真係似啲youtuber 做獨家假新聞, 講20 分鐘都係冇結論呃view多
一講youtuber 想呃view不停spin 就靜哂
其實會唔會係abby同chris係小學同學
Abby小學讀過土瓜灣小學
之後轉校到國際學校識到譚仔
中學abby讀九記 前夫讀陳樹渠
前夫同abby係出面識

感覺譚仔真係好鍾意abby

純推測
點證明五姐係佢媽?
未完既
之前最大漏洞

譚同前夫家關係咁親密

7千萬fp落前老爺個名-資金來源

同蔡氏背景(訓練營+倫敦金)

每每有人想講後者都會有人硬拉去前者,咩譚仔同前夫先係一對,所以買7千萬樓畀鄺家(完全唔justify,你不如話五哥-鄺球有路),去避免人哋討論第三點

再有人硬推啲誇張講法野降低整體可信再亂屌pr造假對立

蔡天鳳背景又至少三個方向

個人背景(疑有錢女)-倫敦金背景-國貨訓練班-

本來因為蔡家個邊話生於大富之家背景太空洞所以傾向蔡係棋子,依家知道未身屋企都係撈偏,就算唔係親生都係半邊family business
“飛起自己係遲早嘅事 所以咪動殺機”

呢點唔係好合情理

鳩up下又有幾萬view
有咩新資料就放上嚟無壞。你唔想知死者啲錢點嚟就死返出呢個post啦 講緊廿幾歲突然有咁多億研究緊係咪乾淨錢,你無興趣唔好阻住討論
覺得譚仔似好純品嘅裙腳仔嗰類
具體應該有更加多更加激嘅利益糾葛
不過冇乜證據所以唔知究竟係咩
但大方向暫時睇落係咁
而家譚仔d鋪都仲有租緊佢地d鋪
講八字會知佢啲錢點嚟 厲害
https://youtu.be/Anj3k1MwpeQ
條女10歲時讀國際學校,前夫只係讀濕鳩學校,又話讀書時識既?
01 記者咪又係上連燈
有強姦底, 自願離職? 唔告你都偷笑, 仲想攞長俸走?
高登個po係咪俾人del左
睇嚟已經搵到真相
嘩屌 係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞