蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(3)

1001 回覆
414 Like 39 Dislike
夠力果d傳媒已經死左 唔係一定大把料爆出黎 唔洗大家左估右估
個時間差有d微妙
一早記得又唔講

anyway
件事個輪廓已經出左黎,細節位已經唔係咁重要
成班一式一樣
幾時起埋abby老豆出黎 由頭到尾都冇出現過
頭腦簡單真好
但呢單野擺明唔係咁簡單啦
咩軍訓?係邊度?
好似話鄺球同情婦名義租
呢張相 10足10訓練營咁
譚仔老豆人稱「五哥」,宜家彈左個疑似蔡媽出黎叫「五姐」
事有巧合?
其實解釋到譚仔點解會娶一個背景咁花既人同埋兩家人咁close既關係就一mk5都光哂。

btw abby應該有整過,連女仔frd一望都話似整過,靚得太過唔天然
搵個支那佬隊冧佢即日著草返上去 點捉到? 就算最後落手果個被人捉到要篤人出黎都係篤搵佢果個既人出黎 唔使依家目冚家被人捉哂喎
成家隊冧佢再分屍個風險大好多喎
係咪大陸先有,服兵役呀?
應該死「哂」先啱
鄺球同容容呀
所以先拉埋容容
咁呢個又唔一定複雜
700幾萬其實好多啦…有錢唔一定要咁晒呀
只係冇諗過件事最後咁姐
嗰個另一間嚟
鄺家同譚家一早認識 係友好關係 係鄺前夫著草之後 譚少同蔡行埋 搞大左個肚 又有冇可能? 咁樣就可以解釋點解個撫養權係鄺家個邊 兩家仲可以一齊去拜觀音
根本譚仔嗰家人都要查下
咁po你自己學校啲班相/ 以前學校嘅野先得㗎
冇嘢證明我話我係你老母都得啦
作為基話你知…有錢基更加揀擇,你地都識講譚仔都算有頭有面嘅米線brand,譚仔仔知家族唔接受要低調嘅話點會揀個通輯犯咁危險…而且真係一pair嘅話完全解釋唔到以下推理。

1. 對前夫同殺者嚟講,譚仔仔係佢地嘅水喉,只要和平共處就可以下半世無優,咁點解要吵大獲?

2. 蔡要收返層樓,如果前夫同譚仔仔係一pair,前夫可以同譚仔仔提出要其他野要其他錢,點會搞到要殺蔡?

3. 如果係譚仔仔係因為嬲佢地夾埋呃佢錢所以要蔡收返前夫屋企層樓,前夫為咗錢殺咗蔡,譚仔仔一定會知道,前夫點會咁做….
佢呀哥係司機 自己製造交通意外 或者埋伏個大陸佬係條馬路車死佢都得 咁大費周章為乜
就係因為鄺球同情婦去睇間村屋,落名係鄺球,但警方問番業主先知當時陪睇樓有個女人,個女人唔係鄺太,所以先搵到個情婦,再而搵到仲有出面租多個單位收埋過前夫
抖音有相
2015年前夫被告著草
而離婚要分居一年雙方同意
單方面離婚要分居兩年
所以2016年尾擺酒嗰陣好可能係未搞清同前任嘅手續
你講乜9?

3樣嘢會全部做齊,唔會做少任何一樣

個email & 實體卡郵寄地址,同埋電話Number呢啲資料,係喺同一個File,
用電腦generate出嚟
你唔係以為佢哋請300個客全部分開逐個逐個字打吖嘛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞