蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
求其揾又點會揾國際學校
而且五姐講讀國際學校識張相係譚仔黎
你好清楚喎
前夫家供個仔讀國際學校呢點唔太合理
Delia 呢d算唔算國際學校? 我以前見太古城好多南亞喎
比較同意呢個方向
上面舊登po挖到嘅抖音舊相+之前po有女方中同爆料
大概可以推斷女方係中三之後改頭換面
應該就係家庭狀況有變
但未至於令佢可以飛上枝頭(唔係後父親生/係女等等因素)
所以都係照同前夫結婚生仔
所以亦都未夠能力係結婚期間就資助佢地
直到識到譚仔之後
後父嗰邊開始覺得佢有更大利用價值所以開始泵更多水俾佢
殺人犯一家比較清楚佢嘅過去同埋話唔定中間亦有用啲手段幫手走資或者洗錢(猜測)
所以佢地都一直保持關係
譚仔嗰邊我估計點都知啲不過未必知好多
話譚仔一家同前夫一家好friend其實都係得一張佛寺相
其餘相都係最多湊埋同前夫生嘅兩個細路(咁其實幾正常)
唔好玩啦
全家垃圾咁嘅樣
老豆當差呀媽無業
全家又蠢又短視
死R 爛R 就算R 到十萬一年都唔會俾個仔攞去讀書啦
船p喎
前大伯喺外國讀過書,佢哋屋企唔撚係公屋家庭,最起碼十一二年前一定稱得上中產,似係前老爺衰強姦之後就開始霉
既然係中間人 當金主要套現 就無得唔賣 但垃圾家族又貪又蠢 想食咗筆財產 就搞到咁大鑊

現任呢家係知知地 所以報警 以免d火燒埋自己

垃圾家族 就係唔用腦 就算佢殺埋成個蔡家 背後金主都唔會俾佢侵吞財產 佢一家想落格?慳d啦 俾人收皮就有可能 垃圾家族自己都知 所以咪乜都唔講 佢都可以爆料㗎 不過有無命爆就唔知啦
咁咪啱囉 你認為垃圾家族會讀到 South Island School ?
個時做狗有冇長俸?
佢老豆做咗咁多年條數應該唔少,賭晒?
鄺球當左25年差
一定係中產
被離職之後先家道中落
個仔做倫敦金
2: 咪撚on9 la 上個po條友求鳩其講你又信 仲on9過街市啲師奶
所以要搞清楚 到底係邊位讀國際學校
有長俸 可能舊制 55拎到
上個po有哂相喇, 同埋間濕鳩南亞國際學校嚟咋, 而且十萬, 十年前可能4-5 萬搞掂
船p好似係得chris去啫?
得罪講句感覺上細譚都唔係啲咩醒目仔
真心膠係有可能
大譚老江湖啲所以咪冇俾佢地註冊
但佢應該係新制
有冇相9 up好難fc
Hi 波台朋友
支那妹跟老母嚟到香港, 係間MK中學畀條MK仔搞大咗個肚, 冇出中即飛反而結埋婚, 條仔為咗搵奶粉錢, 走去扮gay呃錢, 搞到要著草

過咗幾年唔知點解條女又埋到譚仔仔身, 走去讀名媛速成班升哩, 再[嫁入]豪門, 想當然成家前夫即時痴埋過去搵著數

條支那妹當然唔會係真有錢女, 佢老母同後父搞麻雀館搵得幾多錢, 最多係識D江湖人物, 隨時仲要係掛名人頭, 幕後另有真老細

19年之前D支那人要洗黑錢過大海就得, 走資有許氏, 連香港D黑底都大把正行生意去洗錢, 駛乜搵麻雀館

D人見到同名當係咋?
異父異母哥哥係咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞