蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
死者28歲,年頭年尾94-96呢個range
佢中一二嗰陣,係講緊$20-27喺茶記連發育時期學生哥都飽到嘔食唔晒,三十幾去到五十幾係入得西餐廳鋸扒

而家就話見得下人嘅電話都起碼幾千甚至成皮野,佢嗰個時間一個中一二學生妹有十萬蚊零用錢,係好誇張,更加唔好講老母每個月七十萬
可能貧窮限制我想像啦下
大瘤係唔會接受一個有兩件嘅女人 做佢女友 佢一定揀乾乾淨淨的 再貴都唔會介意 反正都係股東找數
我覺得係成個鄺家+死者都做緊洗米華個Mandy果種角色

我覺得又破產又詐騙,
背後其實係大洗或者爛賭,而唔係完全無錢,可能一賺到就使咗去

無錢個老豆當年就安排唔到個仔返大陸避通輯同搵情婦啦,全部都係錢
一個有10萬零用嘅女仔 點解要follow 山寨名牌?之前有人post 過
有一種可能係繼父比70萬蔡母轉黑錢,但係蔡天鳳認威炫富就係同學面前吹70萬家用,咁就解釋左佢點解後來依然會搞倫敦金搵錢
舊登po
話佢fol埋啲埋啲賣名牌微商唔係正牌鋪
唔明 即係都係正貨?
唔捨得交700萬稅但接受到蝕800萬沽出
但喊苦喊忽果個老婆黎
的確,天王嫂訓練營同倫敦金係唯一貫穿成條線嘅重要線索,亦都可以解釋到點解會有咁多PR出嚟
一係背後有野要急住用錢(死者或譚家)
一係死者想同前夫家拆夥,畢竟層樓係前夫家住
PR 依家好多係出面貼串緊我地 但佢地唔敢入嚟 因為駁唔到我地質疑

佢地想用出面貼冚住呢個貼
咁點解買加多利山畀錢果個係菜2015鄺仔呃班基佬呃返嚟
呢啲PR有個特色,佢地既誅心論係充滿叢林法則既拜金主義,財富勝者為王,咁同佢地經營既業務特色係一樣
唔肯定,可能有真有假,
但通常有錢女直接幫襯名店,唔會走去其他鋪買

第#366 reply

【時事台】蔡天鳳單野證明左一個人有左錢係可以洗白成個人
https://forum.hkgolden.com/thread/7665791/page/1
PR狂開post想帶風向
愈做呢啲嘢愈慌死人唔知另有內情
同呃人買倫敦金 KK園叫人刷單一樣 只要信 不要問

我話佢係有錢人就係 我話佢大好人就係大好人
豹太都好可疑,一知到好友死咗即刻跳出嚟讚死者呢樣嗰樣,嗰時都冇人話佢唔係好女仔,正常都傷心幾日啦
針對可以查下依班人
蔡天鳳碎屍案|10多名親友富山殮房認屍
https://lih.kg/zqEhMeX
#247 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

3條友圍威喂
唔記得加返, 我估

也可以妹妹已經有層樓呢
呢個肯定啦 契仔條線再推上去 係邊路勢力 我估應該同娛樂大亨有關 佢亦同澳門賭枱有關 大瘤以前鬧過佢㗎
似啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞