蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
年中有幾多差佬姦淫擄掠都無事啦,佢老闆咪一哥囉
你係佢同學?有無證明你呢段時間讀過呢間學校?
咁樣我就有以下問題
先假期後父真係支那暴發先 唔理佢撈偏定賣地
1. 前夫一家到底收入來源係咩
老母冇野做 兩個仔好食懶飛 淨係偷呃搶
老豆成廿年前衰完強姦自己辭/被辭職換間公屋 咁都真係會有補貼?
前夫呃到咁多 但係有夠收入洗鬼個老母破產?
仲要湊住兩個孫
如果淨係條女貼 到底每個月貼幾多先會夠?
條女啲錢來源係後父定譚仔?

2. 死者上年年尾急賣樓但最終冇賣仲住緊
咁咩原因暫時解決左?即係搵到一大舊錢解決到問題?
前夫一家唔會有錢解決到 有就由得佢地一家人繼續住
咁即係後父/譚仔?
譚仔同前夫一家都有計傾 如果要借錢應該一早搞到唔洗急賣樓?
賣樓大換細 中間差價拎黎做咩?
賣樓肯offer 到1.5% 佣 加埋換樓即係套現返4000萬左右出黎
呢個數前夫一家/後父/譚仔都拎唔出?
前夫著草果陣都即刻拎住值幾百萬野係身

3. 話因為賣樓搞到關係差
但事實上樓又繼續住緊 仲繼續湊孫 大伯做司機
有咩可以確定到關係差左?
但前面如果係壞女孩 就證明大好人形象唔成立
完全同意
所以好反感見人懷疑下就喪屌仇女黑心
唔通受害者需要係完美先可以係受害者?
一定要係善良有錢先算好女仔?
咁諗咪仲侮辱死者
盡量拼湊真相先叫真係對佢公道吧
死得不明不白唔通就叫尊重了咩
咁多疑點有討論係正常
同意 冇理由做野會搵個比人通緝緊既搞
一陣燒埋自己就on99
有段FB片, 蔡同譚仔仔結婚既, 有埋蔡老竇
到底豹太係乜水
胡蓓蔚我就識
所以唔使咩 只要有教職員 同學俾到真有呢位學生曾在學的證明 例如運動會參加過記錄 人名單
老闆個動機好簡單,不過無證據,唔講
一個一炮過7000萬買樓嘅老闆,搵人個名代買樓
當然係想將所有責任推哂喺個代理人身上,唔係點解要搵人代買樓
咁依家證據顯示鄺家有老闆背後,咁其實佢哋都無得揀
求證到嘅都係兩登起過底嘅部分
偏偏呢樣正是焦點 因為要搵出原因 就一定要知買樓錢點嚟 唔就會拉埋金主落水 錢由邊間銀行入 最初被邊度滙過嚟

講返學生證明 我地質疑完佢無人生經歷 d料今日就出 所以要人信服 就要放證攄 因為總有同一年的其他同學會指出真假 PR係無辦法令所有同年學生 教師人證收口
譚蔡鄺三家人關係極不尋常,今次案件係滅口,背後有龐大組織同不能見光之事。鄺球奉命殺蔡天鳳滅口但事情外漏,高層遂編造為層樓殺人,相信鄺球好快會離奇死亡令事情完結。
後爸個仔
同佢無血緣關係
會唔會真係發現佢知得唔多,先比保釋?
可能球叔趕唔切brief二奶,所以二奶乜都爆出來,但爆嘅都係唔重要嘅資料
仲有係fb有啲page落埋廣告先心寒
同埋有人話死者小紅書account嘅嘢都有彈返出嚟
唔好亂講,我哋講證據。依單嘢明顯有個7000萬老闆喺背後操控啦,警方應該拉埋個老闆,睇警察都係拉唔到
唔係仔係侄
睇個樣就知係唔係啦
個個搵同一個整容醫生
著衫全部突顯女性特徵
行行企企影相個pose都一模一樣

相比之下
之前小小超個港姐女友就一睇知唔係
其實一有兇殺案一定有呢啲post
上次瑜珈女單野咪一樣多人講
但今次啲pr 咁樣蜂擁而出真係有啲癲
一有人講佢似扮有錢
啲pattern 永遠係死者好有錢買好多貴野blablabla
叫人睇佢ig 就知佢幾有錢

但睇完佢ig 就會覺得佢係公屋妹式post貴野
有陣強烈倫敦金味
成個ig 淨係得自己去啲乜乜活動物物show嘅相
好乜正常生活痕跡
求其開一兩個有錢女ig 睇下大概了解到真係有錢人就唔會好似佢咁post自己買過咩
Eg都係何家3/4房啦 完美例子
間接證實咗2 (姓雲)
我都諗過賣樓關係差係咪真
但試圖減價掛盤係事實
掛盤後幾個月就行兇都係事實
唯有係咁樣relate
otherwise更加冇乜理由搞到要殺人分屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞