蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
舊制好似點都資助供子女讀到18歲,就算辭職/革職
抖音不能盡信啦
原來係傻嘅 拜仁係歐聯嘛 問你英超就答歐聯
譚家:你地駛乜同鄺家呢d契家扯上關係?
要洗錢搵我地咪得
通晒,都話一定唔見得光,咁後生就咁有錢 一定係代理人
Yes
呢度好撚多PR
依家變番高登可以正常討論
唔知啦 只知長俸 網上都搵到資炓 但呢個就唔知啦
神探
舊登尋日就瘋狂係呢個前po偷野過去,留意左佢地成個下晝,果邊完全垃圾想帶風向
所有推論都好合理 但有個bug 就係點解Abby肯買層樓落佢前老爺名? 佢地成家偷呃拐騙 唔驚筆錢比佢地食咗?或者好似依家咁當咗層樓係自己嘅

以Abby肯蝕價放盤嚟睇 當時未必淨係為咗慳首置稅而落老爺名 有機會後父同前老爺兩個本身係識嘅
所以我好耐之前已經block撚左佢
竟然係咁
呢邊個方向有無整合?
18歲入學堂都得 好多中學畢業就考警 超哥都係19歲考inspector
我指陳樹渠,前夫
起完底 全部波台貼
有中同指出佢哋中學已一齊
應該重新調查黑警強姦案,同埋Gay 佬騙案,黑警家庭冇人包庇點會不了了之!
同意,可能因為呢邊太多留言會好快被淹沒,所以特登係高登post, 仲要鬼鬼鼠鼠半夜三更放出黎
你傻撚咗咩呢度講緊蔡你又撚去英超on撚鳩嗰個係你
咁你嚟錯 咪返波台囉

五姐同外人介紹女婿直頭skip 左鄺狗
都真係幾怪, 連登冇個正常, 死都要話佢外母同譚仔有路又話咩天王嫂團又針對名媛呢兩隻字剩係講離婚都唔知可以單方面提出申請嘅連登仔仲po文匯報出嚟話之前有案件要用7 年先可以離婚, 根本唔知啲人想spin定做乜鳩 定係啲youtuber 要扮神探求鳩其鳩up啲野等多啲「獨家」
蔡天鳳八字 見高登post
有冇高人分析下

係啦 我覺得咁樣係比較make sense嘅推理
亦都符合而家各方面嘅事實線索
之前因為死者確實係識咗譚仔之後更加富貴
好易誤導咗
但用呢個思路諗就冇問題
學你話斋蔡家本身香港人脈有限得鄺家
而家個女識到譚仔 多咗選擇
所以死者可以從「娘家」得到比之前多好多嘅資源
事實譚仔都有開始逐漸參與一啲蔡家投資(好彩唔多)
蔡家啲錢就一定唔乾淨㗎啦
落鄺球名應該本身算表明繼續合作
離婚還離婚 其它方面都係同一條船咁解
不過係鄺球立場
畢竟人地都識到更有能力嘅譚家
飛起自己係遲早嘅事 所以咪動殺機
至於譚仔嗰邊應該慶幸緊自己未算踩得好深
我覺得首先唔好當譚仔係咩名門望族
佢間檔野賣左, 理論上得返兩三個舖位+十億CASH
又買左HOUSE自住, 七除八扣只係好普通既有錢佬
所以佢都要搵機會搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞