蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
呢班垃圾對香港人當狗咁恰

但呢D嘢就一粒聲都無出

你估佢地真係一無所知? 佢地應該知背後係邊方條水喉 但殺人就應該無關 只係唔想俾人知呢條水喉 所以就咁落力只釘謀殺

垃圾家族應該都知D 但未必知哂 所以佢地都玩緊搏奕論 又請大律師 就係想唔使輸哂
其實鄺球住緊公屋,仲可以用佢個名買到豪宅??
佢開頭偷返嚟筆錢其實為養家 生咗兩件
所以老豆老母知道新抱反悔激到爆炸
可以連個孫都唔要搞謀殺 為邊個
為個仔囉
大佬覺得老豆冇錯 所以幫老豆手 如果死者死唔去 就點都會爆大鑊 所以細路著草先
你用呀發去叫雞咁諗就明

就係唔講得皇上去叫雞
所以話呢班人全部只係中間人 所有交易都係掩飾 作為洗錢工具
賣樓俾人係認錢唔認人,買家有錢俾就得,其他我理撚得你
你寫開笑片定科幻架??
有何高見?
今期阿一阿二阿三…都係紀錄部隊…

講完!!
呢條友應該係啲PR/5毛,之前block撚左
呢個似wo
佢仲即刻宣布解除口罩令
轉移視線
今日蔡天鳳已經少咗好多post上熱門
無錯
就係呢個部門
但佢地只會查肥佬黎 唔會查呢單
果個係白卡紅色大字傻閪黎
我由舊登到連登都第一個block左佢先
可以唔洗理
睇佢打字會睇到你頭痛
若然係為層樓,

隻老犬自己一個攪自埋首已HappyEnding啦,全家咁齊人博為鄺氏留芳百世呀???
租屋可以巧合

但碎肉機? 呢D就唔係巧合

租屋後係都買傢私先 點會買呢D先?
預左又有5毛仆出黎招呼我呢幾句,

多謝賞面先!!
個條PR講嘢口吻有D似 人稱小學雞 條五毛
咪同icac一樣囉
照有班人 有公署
查唔查睇上頭柯打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞