蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
呢個話中二發達
中二同中三爭好少啫
如果係中二尾中三頭嗰啲尷尬位更加
事隔咁多年記唔太清或者講錯都唔出奇
不過而家都唔sure佢地係咪講真
只係大體一致
包括唔係天生有錢同阿媽翻頭嫁兩個重點
如果無視呢兩日嘅爆料可以當回到原點嘅
仲要個絲一po出黎即刻有條疑似女事主友人恐嚇鬧鳩佢
不過都係個句 放過條女啦
暫時有:
1. 建築
2. 麻雀館
3. 礦業
4. 鋼鐵

隔左幾個鐘點即刻
問題就係之前話鄺仔喊晒口打電話問譚仔老婆點解報警唔同佢講

除非呢個都係假喇
強姦案個女事主多數唔係良家婦女,應該收咗錢口供九唔搭八証據不足,良家婦女一定死咬唔放,老黑警唔想衰長糧自動辭職,個陣時重有毒果,邊有得冚!
繼父會唔會就係琴日話果本收購法國時裝雜誌既妖股老闆呢
大伯1月中仲有同abby去睇blackpink
理應關係唔差
要動殺機應該係有令關係急速惡化嘅矛盾
唔係啦繼父有出現係佢地婚宴
都唔同樣
呢度絲打係話佢中一至中三都冇錢
讀唔到國際學校
呢個話做同學個陣已經發大達五姐俾錢佢同個女玩
當佢記錯年份
但係咪做緊同學冇可能記錯
我都有睇
吹蔡果D背景可以唔理因為係佢地講畀香討條友聽
我係指點解鄺仔之後點解會甩咗個通緝犯身份既原因
我覺得呢幾件大買賣既既時間線好值得留意

2016 嫁入譚家
2018 譚家將曼克頓山賣比死者
2019 用7千萬fullpay買加多利山

1:點解譚家會係結婚一年幾後將層4500既樓樓過比死者?
2:再一年後又有錢買7千幾萬樓仲要fullpay?

感覺好似死者慢慢控制左譚家既財產
總之唔似係咩身家清白善男信女啦
但又畀球哥一家揾位入到食住佢地喎
剩係生過對仔女就會買球哥怕?
轉名應該平過賣比佢
所以「需要洗錢」合理啲
係知都唔會拉,強姦冇事,被通輯咁多年完全自出自入,可以咁保鄺家咁多年絕對唔係普通人,最清楚成件事嘅只有鄺球,只要佢一死件事就會完結
4500萬對譚家黎講絕對唔係細數目,話係生仔奬勵我覺得唔合理
1呢個唔出奇既
好多有錢人見新抱生左仔會打賞佢

2奇就奇在用前老爺個名買
似五姐鳩up多,唔通同人講喺國際學校識嗰個係通緝犯咩?五姐擺到明係要面嗰啲人,點會講呢啲衰嘢出去
提你一點 物業業權有變化 亦即有資金之間變動
暫時有兩大疑點
1.買豪宅既資金來源
2.點解「菜」要咁心急賣樓套現

我諗同洗黑錢都走唔甩
夜晚就會成班齊齊整整黎返依個post
唔賣左佢點同前夫斬欖
一係就送幾千萬比佢
唔覺得蔡想同前夫斬欖
仲要三家人都咁fd
或者係咩原因先到依家先黎斬欖
有咩契機要同前夫斬欖?
佢嫁左譚仔之後兩個老襟重好friend喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞