蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
8年通緝人未捉 案發翌日即擒賊 d線報可以突然咁勁嘅
舊po好似都係講到麻雀館,同呢度一樣進度。
亦可能會員自己刪除,因為後面佢哋討論過怕犯起底法。
好正路姐 香港好多人讀完野雞 都讀master洗白啦
抖音大把
好多洗地撚
講真人地講咩信咩
講真呃保險金嘅人都做足全套啦

何況成件事咁多迷團
蔡天鳳一的都唔似有錢人, 佢同譚仔結婚時, 的姊妹全部都係倫敦金 feel. 佢係癡上譚仔之後先至暴富.
蔡天鳳由始至終同鄺家的關係極度密切, 佢同夫離婚亦未必因為發現對方係雙性戀, 而係為左同譚仔結婚, 泊大碼頭咁解.
蔡天鳳同前大伯的關係可以拍獨立一季Netflix. 你睇大伯instagram 的相兩個人個種自然默契. 大伯後來要親手殺蔡分屍呢一幕真係天打雷劈.

人傻 view 多
演都演唔到果種反差 你話球撚不嬲都歹毒 呢個大嘅人格先最恐怖
個個都係周圍搵料再加個人想像力
有冇back up
2023年啦,你自己睇就算仲天真到post上黎。咁準又唔見死前算下
01記者仲要理解能力低
係,譚仔一邊好似完全被Abby食住
似係 D圖死哂LINK 隔無耐有人提起底法

但公道講句今次高連登無分彼此 都係為咗一齊尋求真相 唔好分咩邊面快/慢/對/錯
好有料

但蔡嘅父母係成件事入面冇乜位置
如果好似爆料講咁佢繼父係開麻雀館,都算有d勢力,但見唔到佢backup個女
有資料錯誤隔離台樓主申請delete
講到關係好好但又要收人層樓嚟賣?
賣完對仔女住邊?
一出手就7千萬
明明一兩千萬已經夠晒住,三千萬都過千呎
點解要出到7千萬
咁究竟關係好定唔好?又成日同前大伯影相?
點解?
聽落幾make sense

因為減價賣完就真係變咗自己錢 唔使比返上線 鄺家都知依樣野 所以隊冧佢=搶返間屋 成個殺人動機可能大致係咁?唔知有冇bug呢
呀名媛咩料而家都七七八估到咩事架啦
再落去係D未必公開吹水嘅野
係Facebook見到
譚仔就咁睇 錢多人傻 冇心計 但應該好愛abby希望個真相唔好係abby當佢搵食工具 救濟前夫一家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞