蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
我覺得係真相未完全浮出水面前
你言之尚早
剩係知殺人果個係衰人姐
仲有好多野唔比我地知嫁
你見pr長期幾個po mon住帶風向洗地就知唔簡單

過左2019年單野
主流+政府發出來既消息
你仲無腦信啊?
啲女唔會蠢到咁掛,有錢有勢又要湊4 個又要應付老爺奶奶又自己老母又要照顧老公又要前夫前家翁,仲邊分身去照顧呢啲天王咩嫂呀大佬鐵人咩,連登仔連自己老婆/ 老母一個都未搞得掂啦大佬!
今日高登定連登

咪找到佢以前叫 KT Abby個名 個陣講嘢好MK喎 咁已經證明佢唔係淑女名媛啦
其實以前中學佢識果啲應該都係真性情mk
不過應該一早俾佢疏遠晒
我都認得邊幾個account
仲有果個300乜乜77
都唔排除啲連燈仔on99 鳩upup wor
仲有鄺球有情婦
無錢點養情婦……
你睇誠哥要唔要走出嚟話俾人知佢有錢 只有個d乜柒慈善機構總理先想俾人知自己有錢
你睇你上一個留言一個女人仔忙到咁⋯ 仲邊得閒搵朋友吖⋯ 有時間都想spa啦
次次一講天王嫂訓練營同洗黑錢,有班會員就激動狂玩ddos
我覺得雖無直接證據證明凶案係洗黑錢集團指示,但最起碼果班友係有古怪
呢個堅on9⋯ 唉⋯ abby 死得好撚慘仲要俾成家殺人犯呃咗咁耐!
咁呢樣我反而覺得好小事 唔通名媛唔會粗口爛舌,真係大家閨秀咩
公開social先要維持形象之嘛 私底下咪又係人一個
清洪契仔做野
仲有成日話點解唔幫殺人犯前夫還錢, 佢大大話話都有一堆幾百萬嘅錶,有現金佢自己都唔想還純粹係我老豆係李剛啲fd唔還吹脹
真相唔會有啦 而家各路人馬都唔想查到後面

除非呢單嘢涉及對邪惡軸心嘅黑錢 咁CIA 就會係美國報紙睇到

呢單嘢 背後一定有權貴 100%
本身都唔想留言講太多,但係見到有啲人話唔信,你地想知究竟本身死者背景係點,我剩係講我所知嘅嘢,我同死者點識就唔交代。

佢本身跟老豆姓,叫雲天鳳 (新聞報道叫蔡天鳳果陣我本身係唔知佢黎),細個住土瓜灣,小學讀獻主會小學,細個係爺爺嫲嫲湊大。老豆老母離婚,唔係同死者一齊住。老母係佢小學果陣改嫁,跟左個有啲錢嘅男人,詳細做咩唔清楚,果陣佢老母已經陀住個B。老豆好似係賭開錢,爭人錢果啲,佢老豆間唔中有番去探死者。

中學讀九龍塘中學,升左上中學之後同佢無咩聯絡,中二中三好似跟左佢老母繼父一齊住。之後係街見過一次,個鼻整左,著衫著到好似貴婦咁,以前舊fb account見佢有post一疊疊錢嘅相。

本性貪玩,有時會講下大話,唔中意讀書,佢爺爺嫲嫲唔係唔管佢,係管唔掂佢同縱佢。佢小學操行好似係拎B/C 。佢中意啲咩佢老母都會買比佢,間唔中會去佢老母屋企過夜,對朋友ok嘅,性格唔算好,亦唔算太壞。

證明就冇啦,信就信,唔信就唔信。
微商(Micronet)微商是指通過微信、微博、微網開展移動電商的企業商人

姐係你當係follow ig shop賣野的人,ig shop經常賣高仿貨
因為內部價其實都唔係低而且購買有限制
你有add 佢舊fb acc?
其實做食因為大把野係現金
洗野堅方便

就算一批人係壞到透唔等於其他人絕對清白
真相咪又係大陸江派D下下線撈偏洗黑錢
港仔想食夾棍點知衰左
好易明姐, 只不過唔會俾我地D平民捉鹿脫角
民不與富鬥, 果班仲要係官富合一
見cache有13頁,有無啲未cache就消失就唔知啦
咁真正富豪千金就唔會咁有失身份幫襯佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞