蔡天鳳暴富時間表懶人包+五大疑點(4)

1001 回覆
169 Like 47 Dislike
條垃圾老坑 今年65 係47個年辭職 2005年減25 當佢22歲入 1980 年 可能仲有舊制長俸
05年離職
之前資料話做左廿幾年黑警
連燈9up唔洗本
佢哋有mutual 中同, 同abby old fb , 上個po 已尾有相, 讀9 流南亞國際學校,
根本蠢仔樣 點解去澳洲 低消費 平過英美 個便俾錢就入到
18-28 過身前生下四名子女 呢方面已經係香港女仔好少有
搣甩譚家件事就好簡單
蔡家背後有支那金主,做中間人洗黑錢抽油水
蔡家喺香港無人脈識得嘅人就係鄺家,借鄺家做人頭洗黑錢
層樓同大伯兩門生意應該都係洗黑錢
賣樓純粹分贓唔均
譚仔一家只係on9見係自己人就friend,應該唔參與洗黑錢
都應該中九成喇,一句總結,犯罪集團分贓不均所以起殺機
冇fc過嘅就唔好傳嚟傳去
啱 我就係2005年減25年 入職年份1980至1985 應該仲係舊制長俸
無血緣嘅哥哥?
不過樓上又有小學同學出嚟搶認, 又係冇相冇f c
終於有個似樣嘅分析,尋晚仲有幾條友死都要同我吵話譚仔同前夫係一pair…根本唔合理
波台朋友 話我知今屆英超冠軍 係曼城 定 阿仙奴?
俾mk搞大個肚,
想嫁入豪門就要生,
大陸思想差唔多啦

後父本身有個仔
又開始有啲古怪人將之前啲線索再打散多次重組
混水摸魚製造更加多煙幕過分鳩up 唔可信嘅印象
又想呢一刻死都話佢係窮女做雞?追下post啦大佬…前面咪講咗佢阿媽改嫁咗個好似有啲錢嘅人囉,個後夫有機係洗錢個啲
拜仁呀屌你老母
後生易生係真
香港最少都25先第一個
即係女死者後父再之前d仔
其實有冇錢又有咩關係
有啲新發財 覺得識吓警界嘅人有著數 有人嚟收保護費或者可以講吓數 呢點老一輩有咁諗法唔奇 但可能唔知個差佬個底咁花兼「革扯」 更估唔到行事咁凶狠
中落 定 中興 吖?
一家主力撈偏 好賺過做狗吧
高登篇文絕對係誤導,唔好被帶錯方向

個個所謂後父個仔,其實係五姐既姪仔

另外如果個後父係麻雀館老闆,佢地點會坐到成120號枱,好明顯只係閒角

我偏向本身個方向已經大至正確,有人刻意帶偏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞