[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(15)暨交流區

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
試試先
我冇用過暖光
我ipad睇書個陣有開warm light
但依然係會睇到攰
你可以睇下YouTube 片比較兩部機
好似係 咁有冇得搞返掂?
試下搵客服,自己應該搞唔到
買5th啦 反應快過4th幾多 我覺得呢個係最大優點
mon大咗都正如果你一定要放落褲袋就買4th

利申兩部都有 上個月prime day買咗 update完無後悔
同意有新買新
我1月買左4th但而家又心郁想買5th
個人建議:
7吋買e-reader
10吋以上用返ipad
唔該晒巴打解答先
1. 書係跟ac唔係機,你換地區果陣會無晒另一個區/email既書
2. 最好唔同email 跟唔同國家ac,無咁易亂同撞
3. 支那馬已死,應該無得再注
4. 博客來應該無得搞啦,唔知佢用咩encrypt 同license, 同埋小眾,無人寫插件break
啱啱入左部kobo libra2
用gmail尼登入ac
諗住轉台灣買書
但係轉左台灣地區 入曬台灣地址
去度付款嗰刻佢話我付款失敗
試過幾張mastercard都唔得
有無ching可以教我點解決呢個問題
定係焗住要用香港買書
點解? 因為貴?
貴係你嘅問題, 唔係佢嘅問題
因為kindle 會自動幫你up 晒啲書去你個cloud果度,兼連連埋你account ,所以一換ac就會無晒

主力睇中文書買Kobo/Readmoo啦,或者強國貨Boox,如果一定要amazon買就用美馬
原來係咁 多謝巴打解答
咁我好有疑問部paperwhite既8gb有何用
又無得真正save係部機入面一轉ac就咩都無曬

已經買左部paperwhite 5費事買多部
純粹考慮緊用kobo買書的話應該搭日馬定美馬會好啲,咁我用返美馬算
你部機無storage, 佢點暫存啲書入你部機度

請問有無ching出現呢個問題?
想用買555送111
好似出唔到個圖
就係我入完個code “MONKEYS”
然後佢顯示“這組促銷代碼已經過期。”
到底邊到出錯
555送111冇code要入個喎
你睇下t&c先買啦
個人覺得即使e-reader個mon有幾大
睇pdf都係唔會夠ipad方便
咁點解要買kindle, 唔買實體書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞