[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(15)暨交流區

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
用緊電話readmoo apps 近排想買部電子書用 想問下買邊個牌子會好啲除咗mooink 之外
頭先終於俾到錢喇
封呢個問題真係唔明
俾完錢見KOBO個商戶名 香港區同台灣區都唔同
香港區係US 台灣區係Ireland
唔知係咪因為咁
如果唔買mooink機用readmoo
都係要買開放式(Android) e-ink
都係嗰幾個牌子,BOOX、hyread...etc
今日先收到部Clara 2e,如果想睇兩個地區既書係咪開兩個acc瘋狂logout login最方便?
同埋想問下圖書館啲書係咪借唔到
香港圖書館電子書借到
一個acc狂轉區
如果唔係日本區,一個acc就得了
acc內轉區,啲書keep到,唔洗logout洗走啲書
屌 無睇依到review
買咗kobo sage
用咗Clara 2E幾日 睇書快咗好多
應該退唔到
想問如果買kobo libra 2
去日本樂天買有冇問題
除左保養會唔會有地區限制同語言限制
係可以,我都退過
但係for人中伏回水,如果大家本本睇完先退,應該好快會玩爛
以前係日亞買過 Kobo Nia
最近喺台灣買 Kobo Clara 2E
so far so good

不過呢啲都係睇彩數
想問係咪國際通用
https://youtu.be/-o_HD3_AeOc
Finally, oasis 2022應該都就發佈
轉TYPE-C即屌
用到無問題
介面可以set做繁中
等到了
take my money
prime day kinde 又有得平
今日用燒肺劵買左部kindle oasis3 玩吓, 本身都爬哂文download 幾個軟件例如Calibre, ADE, Kobo app去搞轉檔&導入. 跟手去kobo度買本漫畫放入去睇啦, 點知每一頁之間都有一頁空白頁, 勁冇癮.
有冇高手教路可以點搞?我GOOGLE見人講要搞個"樣式", 不過我搞左幾個鐘頭又轉mobi, pdf, ebup都搞唔到
同巴打一樣有同一個問題(pw5),
仲有圖畫周圍好大白邊,食唔晒個mon
最後要用KCC或者chainlp頂住先
始終無一個比較好同方便既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞