[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(15)暨交流區

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
睇textbook pdf有冇推介
係咪個個都唔會睇Q&A
好糾結⋯⋯
話說我想睇董啟章嘅書,咁就kobo多啲;
但同時我又學緊外語,想睇下外語寫嘅書,咁就kindle多啲,同埋kindle unlimited好似幾吸引⋯⋯
買邊部好😭😭😭
董啟章嘅書應該搵到開心版
你可以睇開心版再買本正版贖罪,或者買android eReader
已經同一個ac
你用左us 個email 登記jp?
幾時有10吋彩色電子書買
7吋太細睇唔到雜誌
lm
唔好意思 我想問如果kindle 果d 睇中文書係唔係要再用software 轉做直排
但係mooink 既話可以自動教直橫排咁
因為我都懶人來既 真係比多少少好過
amazon 到買eBook係咪冇得就咁download然後人手入落kindle?
因為我用咗唔同區acc買書
但發現transfer via computer都係down唔到落嚟

純粹因為美馬本書平過日馬
定係冇方法
直接跟kindle login個區個acc買算
其實有, 不過依家仲係白老鼠階段
除非你有好多閒錢, 否則都唔應該買
咩牌子?
你google "10inch color ereader" 會見到好多不知名牌子有出, 應該全部都係大陸廠
之前有部叫Reinkstone喺kickstarter幾大聲勢, 但又係幾年都出唔到貨
另外求其search仲見到有幾部, 好似已經有貨, 但講明先, 我係唔建議買
https://www.youtube.com/watch?v=Ydo5FtSt_qQ
應該用send to kindle仲方便?
其實買咁多部為咩
而家用緊一部7.8吋 onyx夠晒用啦
你意思係所有彩mon都唔建議 ,定係10吋彩mon唔建議?
所有彩mon都唔建議,10"更加唔建議
依家啲彩mon仲係啱啱出,解像度好低,啲色好臘筆feel,你撚下實機就明
如果你好多閒錢,想試新野,咁就冇所謂
我kindle係用日馬acc
美馬買完本書冇得send to kindle
算啦
喺日馬買算數
已經買左?
裝kindle電腦apps抽出黎?
購物慾嘅野
Post頭有 用天火藏書/calibre轉
Readmoo佢個apps同e lnk
本身有得自動轉橫直
我都有幾部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞