[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(15)暨交流區

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
買咗又refund了
試過電腦app好似抽唔到出嚟
或者師兄有冇教學?

灰到極 玩左9個月 長用套 都唔知點解咁 部sage令我對kobo好失望 又快冇電 又成日㩒制冇反應

佢咁回我 即係唔包要買過 補錢換定點? 又冇講幾錢
如果貴 我唔換喇 想問下再買係咪買libra 2 好過? 還是買pw5 我本身都有pw4 但太細

thanks
點解好似sage特別多呢個問題
上網見親中招嘅都係sage
聞說年底出新kindle oasis 同埋年底kindle support import epub format
如果等得不妨等下
係呀 一路用一路後悔 睇兩日冇60%電 個制冇反應 wifi成日連唔到
講真 如果佢平換俾我 出oasis我都轉返去kindle 我覺得成個系統都穩定d 唔記得帶出街起電話睇又按軌
我個部初代kindle pw 點拋點粗用都唔壞 講耐用度我諗kindle 嬴曬
kindle真係好襟用
10年前買果部仲用到
係呀 我部pw跌左唔知幾次 又擺褲袋唔記得拎坐住都冇事 部sage長用cover都出事
我用email sd epub去kindle度話失敗
有冇人知名咩原因
email唔係只可mobi咩? 我呢排轉左會 唔清楚
我見kindle 話late 2022 先支援epub format 喎
kobo store 全線8折算唔算平
呢排先開始喺度買書
除非真係長時間睇書,否則都係iPad啦,順好多,功能又多好多
算平
如果唔嫌煩,可以經pchome買,有時活動可以去到7-75折
係咪會變磚頭?
佢有個位save files
係apps download完去files搵就得
我用Amazon jp 估計login其他store都係咁
不過refund 左就算啦
如果而家先買Kindle PW 2021,你哋會唔會建議等多陣睇吓9月到會唔會有新model 出?

同埋喺入日馬係咪平啲?
日馬買左部oasis到左了
btw如果想入其他地區既amazon例如日本
但係你美區amazon個email同日本又一樣
你可以幫個ac整個Two-Step Verification
咁就轉到
考慮緊買kindle。
請問我本身係手機上用kindle app,入邊都有好多書,如果買左kindle機,如返同一個Amazon account,可以access返我手機入面d書嗎,感謝!
我有2部kpp5,唔知點解有部send to kindle出亂碼,但另一部又正常,兩部都send同一個file
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞