我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
個ex同樓主一樣係唔理人感受 「單純」係做俾你睇咋
唉,講樣真人真事經歷,上半part同你一樣,我唔鍾意當時個男朋友同佢前女友有聯絡,even個女仔其實唔喺香港居住。

真係嘈咗好多好多次,最後佢當刻處理係「暫時」無聯絡,叫做為我del咗佢fb。但其實我都唔知有無私底下chat,因為我無check佢電話。

再後尾分咗手,佢第一件事就係加返佢ex fb你有興趣可以起底睇,不過當時啲人係屌鳩我多所以我好明你女朋友感受,其實你真係care你ex多過現任,你只係唔肯承認,或者唔敢相信自己個心係咁諗。
繼續同一個有過親密接觸嘅ex打機 有小圈子 有共同回憶共同話題玩夠再同樓主結婚得閒又穩樓主d襟兄弟食飯打機行街傾計
無前科都幫唔落 何況有
解決唔到問題就解決有問題嘅人
你識避忌就唔會明知女朋友唔鐘意都照做啦
完全冇顧過佢感受
你得ex一個可以同你打機嘅
冇其他朋友嘅
好明白你
Ok~但你可唔可以答埋第二條問題,你ex知唔知道呢個情況,希望你唔好迴避
咪撚避啦

自己做衰野破壞信任在先 之後無恥到屌條女唔信任你?

認自己Fuck Boy啦仆街 夠膽做又唔夠膽認?
冇追到,咁抵俾人鬧啦
你嘗試每樣關ex嘅事都交代先,先下手為強佢就無聲出
其實女人最看重嘅係男人嘅態度

目測你條女同你講親你個ex你都係據理力爭發曬脾氣咁,呢啲喺女人眼中都係會覺得係藉口。

你又話最愛係現任,現任開到聲講到出面話介意,你都乜嘢表示行動都無難怪佢形住形住喎

佢唔想你「私下」聯絡ex,個重點係「私下」,你就將個重點變咗=要同ex絕交,老實講,要一齊打機咪喺共同gp講,佢要打咪應機,唔打咪算,做乜要多此一舉「私下」問佢呢?呢啲咪做多咗,條女咪覺得你care個ex囉
佢知,佢比我女朋友鬧完都唔開心咗幾日
同你啲咁自我中心嘅人一齊真係慘
同你呢啲人分手真係解脫
你呢啲人呢世都唔會搵到真愛嫁啦
我之前驚佢睇到會諗多咗,封存過同ex對話,佢發現咗之後更加諗多咗依家就算唔再私下傾,佢都已經有刺
屌咗出聲
ex唔開心樓主就強調
現任就幾傷心佢都要企硬

大家唔撚洗再覆啦
根本ex就重要過現任
咁你有冇氹返你個ex 叫佢唔好唔開心
你識得care個ex唔開心,但係就唔care女朋友唔開心法官大人,我講完啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞