我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
To樓豬女朋友
分手啦條仔唔值你哂時間
就算佢同佢ex傾計都冇所謂 我唔會雙標..
妖, 你同ex咁難分難解好心就咪同ex分手啦
放你女朋友走啦
不如樓主諗下點解個個都撐你女友先另外想問,你ex知唔知道你女朋友唔鍾意你哋來往?如果知道但你ex咩都無做,繼續keep 住而家作風,佢絕對唔係咩「單純」嘅人,完。
將心比己啦
係啦係啦你最大方啦

點解你可以同我男朋友講既野一撚樣 好得人驚
笑死 講左咁耐你都係想啲人話你女朋友有問題啫其實你都好有問題,不如你放過個女仔?既然咁重要既朋友,女朋友既地位也不過如此
你都識講你成日(唔理咩原因) 同ex有聯絡

正常都識得避嫌啦吓嘛!

你現任唔係你,係唔會知你對你以前既情人仲有冇愛意(就算你話冇 曾經愛國 有邊個可以100%保證話冇) 。所以你女友既反應係人之常情喎...
我女朋友完全唔介意我同ex同女仔有聯絡
個前題係我地互相信任

有次 我女朋友坦白話我知佢唔鍾意我同某個ex聯絡
我都尊重佢
之後唔再有咩單獨聯絡
一班人出嚟 我女朋友就OK
個原因係因為我好愛佢
好唔想佢唔開心

但除咗呢一件事
佢平時非常善解人意
成日遷就我
所以佢唔開心 我都好樂意遷就返佢

咁我就唔知你同你女朋友平時點相處啦
一直雙方無良好溝通同信任嘅話
段關係都好難發展
因為你女友都係女人 佢好清楚女人點諗野

你對你ex可能無野 但你ex對你一定有d野

因為女人從來都係比較專一但絕情

只要佢對你絕對死心 佢真係頭也不回 連覆你一句都唔想
你自己做左衰野破壞左個信任

之後無恥到屌條女唔信任你

咪撚咁假啦仆街
明明人地已經好撚體諒你忍撚左你用ex野 同ex傾計 同ex打機 同ex繼續frd繼續一班人圍威喂 呢個女仔宜家先爆都算係好忍得
注意返 樓主自爆左做過衰野破壞條女對佢既信任
好驚
如果佢唔係話一齊左一年半 我都會誤會左係自己條仔出po佢宜家反駁既每一句 都係我條仔曾經講過
樓豬
聽我講
飛咗而家呢個
搵返個同ex係好朋友既女仔
各有各開心
咁咪一天都光晒囉
佢地戴過帽掛 咪覺得同ex做fd一定係會派帽
你可以有一萬個理由繼續同你ex聯絡
我而家淨係講 你女朋友會因為你哋來往而亂諗嘢
即使佢口講信你 接收 佢都係會唔開心
如果你寧願你女朋友會傷心都要繼續搵ex
Just go ahead but before that please do your girlfriend a favour - break up with her
既然個ex 咁重要 唔放棄得
咁你不如搵過第個接受到你ex 既女朋友咪得囉 問題解決
反正呢個世上無話無咗邊個唔得既
講到個女朋友咁唔體諒你
都唔見得你有幾體諒你女友
冇單獨約出嚟大晒咩?
佢就係擺到明要女朋友“體諒”佢,理撚得女朋友傷唔傷心咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞