我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
樓主講野邏輯好有問題
做錯咩事先
你自己都覺得係錯先會咁打喎
無錯就會打類似 “分咗手出去識人 復合之後都鞭鳩我屍”啦

其實兩個人磨合都係睇你願唔願意
你唔願意嘅 講再多都無謂
放生你女朋友啦
唔比佢配匙嘅
你係咪咁缺朋友先??
到底佢知唔知每隻字都有意思?
其實樓主講嘅「大家都係好明白對方」只係當初一齊嗰陣雙方相處耐咗而了解,又老土講句,好明白嘅話就唔會係ex

條on9樓主要做嘅係同現任一齊經歷多啲互相了解多啲,成為對方知音,而唔係留戀已成過去嘅「明白自己的人」

不過樓主人如其名,佢唔明㗎啦

其實一般人 出左黎社會做野,朋友都正常已經無左好多,仲問人 係咪缺朋友,dllm
如果真係咪叫你女朋友同個ex出黎坐低傾囉
俾唔到信心佢嘅都係二揀一

竟然你放朋友先嘅 咁個二揀一都無難度啦
Hi bye friend 都係朋友黎
朋友最重要
其實會唔會係安全感問題
你同ex分左手之後有再一齊返 (即使嗰陣你單身
俾你女朋友既signal係你放唔低佢/你有機會鍾意返ex
喺哩個情況下又發現你有keep ex既野+有私chat
基本上踩哂地雷咁濟 會懷疑會亂諗其實都好正常?
加上見樓主你覆咁多層既態度
斷估你喺女朋友面前都係企ex/自己嗰邊多
咁女朋友覺得ex喺你心目中重要過自己 嬲唔係正常?

唔好偷換概念話係咪之後佢介意你做其他野 要你遠離親友好友你都要照做
大家心知肚明ex既特殊意義

如果樓主你真係堅持現有諗法
分手係遲早既事
唔好同個ex聯絡先啦 仲打咩機 打友誼波就話姐
咪係囉屌
講到自己女朋友好似精神病咁每分鐘都鬧緊佢
如果冇睇晒唔知以為個女仔真係咁蠻不講理
咁不滿覺得佢咁無理取鬧又唔分手勁好笑
樓豬識玩呀,pin個留言帶風向,博啲人唔追po撐佢
痴鳩線企到咁硬就係為咗同ex打機
你估得你一個同ex出生入死刻骨銘心咁打過機咩
條女講撚明介意都唔撚避忌下就抵撚你死啦
你愛嘅係你自己
放過條女啦
屌奶星個ex私chat你打機叫有避忌
一group人打機要個ex私chat你咁撚有趣?
理直氣壯 欣賞樓主
乖到同個ex msg
講到經歷咗咁多嘢 唔可以無咗大家難離難捨咁撚樣
最好朋友但又可以私下唔傾計 淨係維持打機關係
自己打完篇千字文有無笑出聲
笑到仆乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞