我女朋友仍住我同ex有嘢

1001 回覆
37 Like 1970 Dislike
係囉,樓主100%付出又冇做錯野,條女錯晒梗係主動斬纜啦係咪
人地話同個ex 經歷左好多野呀
有個巴打問佢係唔係一齊拯救地球,佢又唔答人
可能拯救左太陽
睇怕樓豬咁款都似會啦
一聽到有人話樓豬女友如果係藍絲嘅話就抵鬧
佢迫不及待下1秒就攞女朋友呀爸岀嚟祭旗
樓主真係好愛女朋友
覺得on9咪分手囉 你就真係on9啦
一見到有機會得到贏既畫面連人地老豆都唔放過
真心希望有識依位女朋友既朋友share比女朋友睇
分手啦佢或者愛你但佢唔會更愛ex同自己
我避諱所有野俾對呢份感情既尊重,令對方有安全感
的確對方都會有機會出軌或者去玩,但呢樣野係你自己無得控制,你可以控制既只有自己既所作所為

一段感情,每一個人把尺都唔同,有人覺得A啱,有人覺得B啱,你唔可以覺得你啱就要人地陪你覺得你都啱,因為你另一半都唔係咁諗... 而且Ex呢樣野太曖昧,好多人都接受唔到,而已你都明知對方唔鍾意,都不段強加假設令對方去接受一樣自己接受唔到既野...咁你又覺得自己好得去邊呢...
首先好多謝咁多位巴絲鬧醒我我都明大家想表達嘅嘢。拍拖冇辦法兩全其美,拍拖有開心嘅同時就係要犧牲另外一啲嘢,我自己覺得同個ex冇嘢係冇用嘅,要佢都咁諗先啱,如果唔係痛苦嘅的確係佢。

我都知自己過份咗,一時燥底咗係因為,我一路以嚟付出咗好多,女朋友又係比較大頭蝦又有啲公主脾氣,我成日都覺得我太多嘢讓步,所以先想佢讓返我一次,一次都好,但我冇諗到依一次係個咁無理嘅要求。

我同咗我女朋友達成共識,都同ex講咗唔再私下傾,我女朋友想幾時check手機就幾時俾佢睇,佢都同意咗,依個應該係對我地最舒服嘅解決方法,多謝咁多位巴絲點醒我
岩岩追到個part笑左
睇樓主一直都係想搵人圍爐證明自己岩女朋友錯
點知個個話佢 佢都係睇唔到問題係邊
只想女朋友唔介意ex但係佢一步都唔肯讓
一見人幫佢講兩句就即刻沖出黎認同
除左叫條女飛左樓主之外真係無其他野好講
都仲係講到自己付出咗好多好委屈咁,你呢啲男人真係唔要得。睇死你之後又會痴返埋個ex到
差唔多要開2
好委屈
希望樓豬企硬
可唔可以答下我地經歷左啲咩?成功阻止左世界大戰?定係拯救地球? 我地都真係好想知,聽完可能真係錯不在你
樓主
唔好意思我扯一扯開話題
你同EX經歷過啲咩咁刻骨銘心?
因為一眾巴打同我都好好奇
單純問下only

如果真係唔方便講就算
救命仲要用埋啲被害人口吻
明明就係你錯先 講到好似女朋友問題咁
啱啊,如果你哋真係好刻骨銘心,我哋呢度真係會同你道歉我真係好撚想知啊
突然追到live
樓主唔洗咁委屈㗎喎
條女大頭蝦又公主病
你又付出咗咁撚多 唔理佢感受好應該呀
反正講到尾都係條女錯 只不過你大量 你唔計較咁同條女達成共識
你完全冇做錯到
千祈唔好縮,一縮就玩完了
可能佢內心都係覺得自己冇問題
不過廢事繼續比人屌
希望樓主對女朋友好嗰啦
拍拖唔理對方感受咁拍嚟做乜
揾佢個ex做sp仲好啦 唔洗咁委屈
首先,希望樓主會開2
另外你話同你女友共識左可以睇手機
咁一齊打機嗰度點?
你同你ex打機
關你燥底同付出好多咩事

講到尾都仲要屌現任係港女合理化自己既行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞